10

u4en до 13-ХХХ

преди 6 години

Точно с такъв размер го чака цацата щом и Брюксел се намеси

9

Анонимен

преди 6 години

До 12Пак ДС коментар "всички искаме съдебна реформа ама" -демек реформа но да е направена от посчени от мафията правилни хора и резултата да бъде никакъв!По този начин се избират членовете на КЗК например и резултата го виждаме- никога няма картел дори когато всички го виждат а народа е грабен безочливо. И когато някой се бори срещу това го изкарват луд и болен така е действал дори и другаря Сталин.

8

u4en

преди 6 години

Знае ли някой защо беше привикан Цацаров в Брюксел - май коледа ще доиде по рано.

7

Анонимен

преди 6 години

Panov vi pre4i gerbeti milioneti. Panov e inteligenten 4ist seriosen sem maj panov govori istinata no na gerb pravitelstvo zazarov zz gergov ne pasva saschtoto panov vi raskruva dslaverite govori istinsta i ne blije sadnizite na mischenizite kradzi smel balgarin nog da e s panov i sem mu

6

Анонимен

преди 6 години

До 7Ти наред ли си бе?????!!!!!!!!Мутра да казва кой виновен и кой не!Може ли главния мафиот и подржник на мафията да ни пази от нея?Нали той лично избра Цацаров и резултата е нито един мафиот и олигарх и крадлив политик не е вкаран в затвора.За това сме на последно място в Европа.

5

Анонимен

преди 6 години

До6Старата ДС практика и единия е маскара и другия е маскара няма да мине!Както е казал Хрстос по делата ще ги познаете!Делата на Цацата- Цацата и Пеевски събориха КТБ и откраднаха от народа 4,5 млд лева- виновни няма, От Белене 3 млд откраднати от народа виновни няма. Олигарсите и политиците оскубаха държавата нити един в затвора. Още???????

4

Анонимен

преди 6 години

Искаме реформа! Съдебната власт трябва да примине към премиера. Нека Бойко си поеме нещата там и да ги ръководи с назначения и др. също при по заплетени дела да има последна дума! Европа подкрепя премиера!

3

u4en

преди 6 години

Панов сам тръгва с-у мафията ! Раданеее...Хр.Иванов...къде сте! Спешно има нужда от нов Десен Блок !

2

Анонимен

преди 6 години

Поклон пред Лозан Панов!Единствения които прави нещо смислено за да подобри живота в тази нещастна държава завладяна от мафия и мутри.Но ше плати за това със здравето си и със с спокойствието в семейството.Виждам че слугите на мафията няма да го оставят на мира докато не млъкне!И точно тук и сега е време малкото останали свестни хора в държавата да го подкрепим не на думи а на практика!

1

трафалгар

преди 6 години

цацаров- тотално деградирала личност- задкулисие и блато! как да му повярвам ?