87

Ns i ms

преди 6 години

Pfu...bg maj...

86

Анонимен

преди 6 години

На това му викат от християнски времена "бесовщина", а на извънземните - "поднебесни духове на злобата" - демони...

85

xao

преди 6 години

Абре те куките няма начин да не го знаят туй пропаднало нарко. За това толкова бързо са го намерили. Те са няколко групички такива нарко-"мъже" - ножкари в Бургас. Бачкат за някой и ги оставят да си разиграват маймунжулуците. Ако не беше камерата щеше да му се размине. Кучето е заровено по-дълбоко на тоз бушон.

84

нормален(надявам се)

преди 6 години

Преди доста години четох една статия. Как от преди още доста години в Щатите изследват плода за евентуално предразположение към психически разстройства. И при съмнение плода се маха. Е, вярно, че сме 100 г. назад и 50 встрани и няма място за сравнение. Обикновено това са наследствени заболявания - може и през поколения.

83

Анонимен

преди 6 години

До СлучаенЗащо не е наплюл или ритнал , някой як мъжага.щото извънземните са го предупредили, че мъжагата ше му завре главата в ГЗ :)

82

Само разсъждавам

преди 6 години

Вместо в затвора, нищо не пречи паралелно с лечението да има задължително полагане на обществено полезен труд, приходите от който да отиват за издължаване към бабата за преживянато и към болницата/държавата/обществото за направените разходи. Колкото и докогато е нужно. А след като ще се лекува поради неспособност/непригодност и т.н. да му се определи роднина за настойник. И ако междувременно реши да се покрие, тогава решетки за настойника за максимума на присъдата или докато го намерят.

81

Анонимен

преди 6 години

Аз освен за сидера, за друг извьнземен не сьм чувал който живее сред хоратащ! Сигора е той, който е подтикнал за зверството срещу бабата да бьде ударена сьс шут!

80

Анонимен

преди 6 години

Живеел на квартира и се друса, значи родителите му имат пари, за да може чедото да живее на широко. Изведнъж шизофреник-освидетелстван. Сега майка му се извинява и той също. Извиненията няма да оправят таза на жената, а също така обиколките и харчовете за лечение. Да отрещят съжеляващата му майчица (дето го оставила на квартира да си живурка) 10-15 бона за разходи на бабата, та да я видя следващия път къде ще и е жизофреничното синче.

79

Анонимен

преди 6 години

В Щатите и Западна Европа има психиатрични клиники за принудително лечение, ако извършиш престъпление и си освидетелстван те пращат там, възможно е и за години. В България да си освиделтелстван се равнява на лиценз за убиване, и никой не може да те пипне. Даже се чудя колко ли хора са освидетелствани срещу скромно възнаграждение..? Не е ли време да открием топлата вода в нашата територия?

78

Анонимен

преди 6 години

Наркоманският *** задължително трябва да бъде пребит и не един път , а редовно за профилактика сред обществото и в интерес на обществото. Като за начало да му се счупи таза

77

хммм

преди 6 години

и аз така си мислих, просто се колебаех дали са извънземните или Бог. Друго обяснение няма това което се случи.

76

Случаен

преди 6 години

Защо не е наплюл или ритнал , някой як мъжага. Защо отива да рита и плюе възрастни или по-слаби от него. И как сега се сети вече и разсъждава трезво , за да каже, че съжалява. Съжалението не върши работа. Аз също съжалявам майката, но въпреки всичко, като знае заболяването на сина си, трябва да намери начин да го придружава и контролира, когато е навън. Но ако няма сили и възможности трябва да там където му е мястото, не да наранява хората. Да се спре с оправданията. Стига вече!

75

Анонимен

преди 6 години

Айдееее, стана междугалактически скандал.

74

Strah

преди 6 години

Страхът е завладял хората, как да застанеш срещу такъв психопат. Незнаеш какво оръжие има в себе си, незнаеш силата му. Ако хората бяха скочили сигурно щеше да има и други наранени, а може би и убити. Кой е виновен ли? Законите! Такива хора са за лечебни заведения, трябва да излизат сред обществото само с придружител. Така е в другите държави. Трябва контрол. Бивш наркоман, или бивш шизофреник НЯМА! Съжалявам за изказването си, но това е живата истина! Под заплаха сме!

73

Анонимен

преди 6 години

Тоя в момента прави на луди всички. Щото си е купил жълта книжка и знае, че в Абсурдистан всичко му е позволено.

72

Мънго Джери

преди 6 години

"Извънземните мотиви" могат да минат само в българската правораздавателна с-***. Вероятно и такива с Дядо Коледа и елена "Рудолф"

71

Анонимен

преди 6 години

Предлагам извънземните да дойдат и да си го приберат......

70

Анонимен

преди 6 години

В обществото ни има твърде много натрупани стресови фактори. Всеки, който ги увеличава осъзнато си е престъпник. Има причини психиатричните заболявания всред младите хора да са се увеличили. За съжаление, някои от тези причини вървят в комплект с бананите и дънките. За съжаление на повечето хора не им пука, че увеличават общественото напрежение с единствена мисъл да печелят НЕЩО. Един народ заслужава това, което му се случва. В Канада недоверието в пресата се учи в средното училище.

69

popa ot razgrad

преди 6 години

Абе Желев, "вендета" означава кърваво отмъщение между две семейства...в тоя случай има ли такова нещо...ех български "журналисти" ех...

68

Анонимен

преди 6 години

Българите са гадни сеирджии!Гледали!!!!А извънземните не командват лудите наркомани. А правителствата!А пак те вас!А журналистите ви промиват мозачетата,ограничени!С *** новини!Събудете се!Скоро ще ви се наложи!Хората сега са роби!!!!!Но не го осъзнават!Страшно е,вие сте роби !Лъжи и заблуда!Целия съвременен свят!