29

Анонимен

преди 6 години

"Най-охраняваното събитие - Матурите" не бих казал. Аз лично бях на моята матура днес и половината зрелостници си вадеха резервине смартфони и то на есето без абсолютно нищо да стане! Кво стана? Нали трябваше да има някъкви мобилни заглушители във всяко училище? И то кво толко де,нали накрая пак всички ще сме във Фантастико на касата

28

Idje v

преди 6 години

Pasi Boje bg policai pone!

27

Анонимен

преди 6 години

До абсурдистанПрав сте, дали се преписва или не на един изпит въобще не е важно, важното е бира, чалга и здраве да се лее, че да е пълно щастието!

26

Анонимен

преди 6 години

Това нищо не е!Днес моят внук има бал?! в детската градина.Ако искайте вярвайте!Та ще се изтъпани с папийонка и костюм!Майтап голям,кахъри много,пари бол!

25

абсурдистан

преди 6 години

Е,сега с тея камери ще оправим "държавата" - Кой преписва -това ли е най-важното?Важното е децата да са Здрави,Щастливи ,Родолюбиви и Добри ! Какъв ресурс физически и материален се хвърля в следенето - то медии ,то камери,то квестори - абсурдистанска идиопатия

24

Анонимен

преди 6 години

еййй побъркаха децата тези ..................., камери, даскали ми вземете барети, картечници и танкове поне бе ***

23

Ел

преди 6 години

Заради тези "матури" и празници хиляди други ученици ще учат от 19 до 29 май само 2 /два/дни и то ще е едно учене!Безобразие!

22

Ал.

преди 6 години

До Анонимен Много неприятно - с Гео Милев и литературноинтерпретативното съчинение върху поемата "Септември", просто, няма как да се справят. Не че Йовков или Вапцаров са по-прочетени и разбрани, /не казвам как са преподавани/, но тук, катастрофата е пълна.Обобщенията, внушенията, философският прочит на народната психология, постигнати от Милев, са недостъпни за неподготвени хора.Даже, мисля си, че и без камери, те не могат да препишат - не знаят откъде!!! Преписването иска знания...!

21

Пазарджиклия

преди 6 години

Успех на бъдещите продавач комсултанти

20

1

преди 6 години

Вместо да следят с камери учениците, да престанат да променят системата и да ги учат така, че да нямат нужда да преписват! ѝ камерите да заложат по пътищата, където ще стряскат *** и ще пълнят бюджета!

19

Анонимен

преди 6 години

На моята матур и аз си мечтаех за "Септември", дано да е това.. за мен е единственото изучавано смислено произведение, върху което наистина можеш да размишляваш и има различни гледни точки, а не предварително да са те научили "какво е искал да каже авторът."

18

Анонимен

преди 6 години

ще ги охраняват,я ! нали трябва да излезнат от училище умни и способни хора, с по 4 езика и компютърни умения,за да могат да ги вземат на работа като готвачи и камериери. без образование - накъде?

17

АНОНИМЕН

преди 6 години

До Анонименза нищо :) ще се разбере :)

16

Анонимен

преди 6 години

До АНОНИМЕНБлагодаря!

15

АНОНИМЕН

преди 6 години

Според мен поемата "Септември" от Гео Милев .... предполагам ще видим

14

Анонимен

преди 6 години

Може ли някой да ми каже коя е тема номер 24?

13

Анонимен

преди 6 години

Матурите се охраняват по-добре от границите ни :) Представете си :) Егати обърканата държава :)

12

Анонимен

преди 6 години

Тази година отново всички ще се юрнат да учат икономика и право щото е по-лесно и не иска мислене.. а само да помниш като записващо устройство. После икономистите ще станат магазинери , а юристите мародери измамници ще изнудват хората по телефона за пари.

11

Шибан Реалист

преди 6 години

Какво се е паднало на тия млади ... "ЕнтелЕгентИ" ?!?! ЖИВОТ , СМИСЪЛ НА СЪЩЕСТВУВАНЕТО И ТВОРЧЕСКИ ПЪТ НА ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ТВОРЕЦ И ИНТЕЛЕКТУАЛЕЦ ................. ФИКИ СТОРАРО ?!?! .................. Само като ги гледам с тия ромски оркестърчета , кючеци и полуголи тоалети по баловете и ми става ясно , че точно ФИКИ СТОРАРО или баща му са идеалния избор за матура на тия "умници" !!!!! :) ;) :) ....

10

Анонимен

преди 6 години

До 777Вероятно не можете да осъзнаете, че камерите в клас записват не само децата, а и учителите...Колко пъти повтаряхте трети клас?