12

Реклама

преди 6 години

Български ЧЛЕН на Европейския съюз оправя гърци всякакви.

11

Супер оферта...

преди 6 години

...за братята гръци:Невероятни икономии ще се направят,ако зимно време патриотичните гръцки пенсионери спрат да купуват топли дрехи,ток,дърва и въглища. Така хем ще икономисате милиарди долари от дрехи и горива,хем ще спестите още повече милиарди от нераздадени пенсии.

10

Баладжията

преди 6 години

До 6 ПаламудисЩеше да им е далеч по-добре. Протестират не защото знаят какво искат, а защото ги мързи да работят. Спират фериботи, заводи, централи, транспорт и какво ли не. Бизнеса и държавата им губят стотици милиони от тези стачки. После що има икономии? Ми защото няма кой да работи! На въздух държава не съществува. На заеми съществува временно и после ѝ се връща тъпкано. Гърците ни показаха ТОЧНО КАК не се прави. Най-мързеливия народ. Даже повече от нас!

9

Баладжията

преди 6 години

До 7 РеалистТи ако си реалист, аз съм танк с еко стандарт!Направо не можем да вържем двата края! Половин София с нови коли вече, ревете че "КОЙ ЩЕ РАБОТИ ЗА 800 лева". Ми до преди 10 години си бяха МНОГО пари това. Врякате, ревете. Научете се да мислите сами за себе си, свободен пазар означава, че ти си причината да имаш добър или лош стандарт на живот. Ако не ти изнася, марш. Сигурно нищо не можед да работиш, само клатиш крака и се оплакваш, после що сме зле... ЩО ТИ СИ ЗЛЕ кажи!

8

popa ot razgrad

преди 6 години

гръцките пенсии бяха доста над средното западно-европейско ниво...след като си свикнал с такава висока пенсия, съвсем нормално е да се разбунтуваш срещу намалението...не може един изкуствено висок жизнен стандарт да се поддържа дълго...

7

Соцялно слаб депутат

преди 6 години

А в Бьлгария пенсионерите живеят в разкош с 162лв мин.пенсия с 40г. трудов стаж.

6

Реалист

преди 6 години

Айде стига сме гледали в чинията и "икономиите" на гърците. Май сме слепи, че не виждаме, че сме 10 пъти по-зле от тях, въпреки кризата им.

5

Гюнтер

преди 6 години

Ех,толкова е хубаво да си член на европейския съюз.Пари,работа,пенсии,здраве...Горд съм че съм евроейец!

4

Сиртаки

преди 6 години

Омразата към гърците на най бедното комплексирано и заспало племе на Балканите е разбираемо.На абсурдистанците все друг им е виновен.Разберете че гърците не са виновни за това което представлявате.Вие сте си такива.Нито жените и дъщерите ви ще станат по малко к...ви,нито вие по умни и работни.

3

ами

преди 6 години

Новите им мерки от 2019 година до тогава я камилата,я камиларя!!!А на нас ни казват-300 лева пенсии,да,от 2020 година!

2

чичо Скрудж

преди 6 години

И 100 еврака са им много на малаките.

1

сс

преди 6 години

Га ядоха кивтета ни риваха.