13

Анонимен

преди 6 години

Проверете дипломата за висше образование на госпожа Дукова,както проверихте на Цачева.Доста ще се изненадате.Срамно е тази да дава оценки на БАН.Цветанов направи голяма грешка,като я направи свой заместник,преди да провери как постъпва с хората,който и помагаха в годините.Мислех,че е по умен и хитър.Театъра го разиграва с пълна сила-поток от кухи фрази,грандоманско дрънкане,уреждане на членовете от семейството на държавна работа с високо заплащане.Около нея всичко е лъжа.

12

Dindu Pundev

преди 7 години

Това недоразумение да си пусне песента "На всичко е пари приятелю". Тези хал хабер си нямат от това "Що е това образование и има ли то почва у нас". То не е само да пари (дето ги няма) ами и до акъл (съвсем го няма). Трябва на НС отгоре надписът "Съединението прави силата" да се смени с "Икономиката, ***". Казах !

11

Кирил Софийски

преди 7 години

Като виждаме кои са министрите им, силно се съмняваме ! При тях нещата са изпуснати преди доста време ! В култ е издигната фрапиращата простащина !

10

55

преди 7 години

Гола вода е тази дама и цялата й партия!То бива простотия,ама тази я демонстрира!

9

(-_-)

преди 7 години

Празни приказки. Образование се прави с пари и то много, а ние нямаме, защото държавата беше систематично грабена от разни дребни и едри мошеници. Старата схема продължава и днес. В един момент ще се окажем с колосални заеми към международни кредитори и ще настане една смрад...

8

Анонимен

преди 7 години

Боко нали препоръча на програмисти да стават овчари. Какво повече искате.....

7

Анонимен

преди 7 години

Сетила се Мара да се... Всичко кадърно забягна. Останалите мохикани по цял ден се борят с птостотията и накрая са виновни. Не лесно да обучаваш Едеоти.

6

So malia

преди 7 години

Tova e prekrasno za nas.

5

Бай Корлеоне

преди 7 години

Вече закъсняване с ОСТАВКАТА 3, нехранимайковци от шайката ТИКВИТЕ 3! Точно заради вашите корумпирани и неграмотни кадри , младите и образовани БЪЛГАРИ напускат Родината.

4

имигрант

преди 7 години

ако имате възможност колеги и управляващи прочетете приоритетите на предишните правителства,борисов2,борисов1,орешарски и преди тях;все едни и същи образование,изборен закон,мвр.И НИЩО действително на терена.обезлюдяване на населени места/няма деца и се затварят у-ща/,убийства и кражби,нов изборен закон преди избори.това е КАТАСТРОФА голяма заBG.

3

Зъбльо

преди 7 години

Ти не си никакъв Илия М, а си една Филия с Л.

2

Илия М

преди 7 години

Как ще борят демографската криза? Като продължават да уреждат мамини синчета и кифлички по държавната администрация без конкурс, а знаещите, можещите и достойните да бъдат *** и ритани? Че то това е достатъчен повод да си хванещ дърмите и да заминеш.

1

Amanaman

преди 7 години

Bulgarskite ucheni sa s nai-malkite zaplati v eu i nato....:-)Majete znaiat zasto...:-)