27

Анонимен

преди 6 години

Унгарците са достоен народ със самочувствие, стъпило на здрави основи, а не на национална митология и патриотарски измислици. Заслужават си Орбан и той ги заслужава! Орбан трябва да бъде за пример на европейските лидери!

26

Анонимен

преди 6 години

нашия тиквак ще я махне да сме абсолютно разграден двор

25

наблюдател

преди 6 години

Мисля, че след време ще има паметници и улици кръстени на Орбан!

24

Кирил Софийски

преди 6 години

То е не очевидно, очевадно е и лесно може да се пресметне ! Много по-вредни и опасни са еритрейците, отколкото *** санкции на Брюксел ! Само трябва да има кой да мисли и да пресмята !

23

Циник

преди 6 години

Популис....нацист....наричан е как ли не!Мен ме интересува крайният резултат, а той е, че Унгария не се задъхва от милиони мюсюлмански тарамбуки, и във всеки един момент знае къде да ги намери! В Германия на Мурксул-алахолюбката - полицията в един Берлин юнашки ФАЛШИФИЦИРА документи за да прикрие истината за масовия убиец Анис Амри ( днес по немските новини) вместо контрол, и законност - полицията е "пляскана през ръцете " от собственото си правителство!

22

Лъжа е

преди 6 години

Статията е лъжлива. Изобщо не е имало такава размяна на мнения между Унгария и ЕС !Не вярвайте на всичко което се пише.

21

Бай Хой

преди 6 години

Като сме в ЕС, това не значи да се месят във вътрешната политика на държавата. Щом си плащаме, да си траят.

20

Анонимен

преди 6 години

От турци не са спасява ли Европа а поляци за това в Полша всичко е Собиески в чест на този крал водка вино улици хотели и всичко което можете да се сетите е Собиески от комунисти също защото опита за преврат е платен и организиран от Америка от злоба за загубата в ВСВ и с някаква надежда да го сринат както впрочем атентата срещу папата и проблемите с турците през 80-те ние също сме си патили от тази демокрация

19

Анонимен

преди 6 години

Правилно това не е работа на ЕС има огради значи има и врати щом ЕС казва че трябва да се регистрират какво митничарите трябва по кара ли да ги гонят за да ги регистрират това е единственото правилно решение ограда тази простотия европейска и тормоз кога най после ще свършат

18

Анонимен

преди 6 години

Унгарците са спасили Европа от турците, после ни спасиха и от комунистите, а сега ни спасяват от еврогейщината от Брюксел.

17

Бай Хой

преди 6 години

Ще дойде някой отвън и ще ми каже, че много ток харча. Щще му кажа да си гледа работата, аз си плащам тока.

16

99

преди 6 години

Евала ! :)

15

Анонимен

преди 6 години

А постановленията за кривите и правите краставици на ЕС не са нарушаване на човешките права? Може би са нарушаване на правата на краставиците? ЕС е толкова измислена и дискриминационна организация и е явно чии интереси обслужва. И за чия сметка. Е за това нямаме място в ЕС ние Българите.

14

Анонимен

преди 6 години

Не забравяйте,че унгарците граничат с Европейски страни и имат избор.Ние граничи с Турция, Македония където са половин албанци другите псевдо сърби.Българин Не може да води такава политика като Унгария никога.За нас като стане напечено и хоп избори сменя се конюнктура та .Няма армия няма хора няма патриоти .

13

да го е срам

преди 6 години

човек, че не е унгарец

12

Хитър Петър

преди 6 години

Унгария е за пример. Чудя се кога България ще последва Унгария, но отговорът е никога.

11

Анонимен

преди 6 години

Евала големи са.Имало и нормални в Европа.Не само триполови сбърканяци хленчещи за топла арабска палка между полукълбата.

10

дидо

преди 6 години

Браво на Орбан,дано от нашите вземат примерт от него.👍

9

Интелектуалец

преди 6 години

Чудя се докога ЕС ще се съобразява с прищевките на диктатора Орбан? Унгария вън от Ес.

8

ами

преди 6 години

Евро ,значи тарамбуките нахлуват в чуждата държава и имат права???Е не сте познали с Унгария!Браво Орбан,велик си!!!