79

милко

преди 6 години

хора без работа, седнали да си шегуват като си помисля колко умствено ограничен требва да си за да се шегуваш с неща които предизвикват ужас искам му оставката и то незабавно я да го питам отговорника по демографските въпроси дъщеря му колкобългарчета е родила, и що се скатава

78

Анонимен

преди 6 години

за комунисти4ески поздрав трябва директно да се беси тези избиха 5 пъти пове4е народ

77

Анонимен

преди 6 години

по големи гадове от комунистите няма нацитата същите гамени но поне свойте си не ма4кат докато *** и това правят

76

Бъдете обективни!

преди 6 години

Казвате за Бухенвалд добре! А за Гулаг, Голи Оток, Персин, Гуантанамо? Комунистите избиха повече хора от нацистите! Само в Украйна от глад 10 млн! Какво говорите? А колониалистите за тях нищо, нали? Затова избухват войни! Когато ни сте обективи има войни!!!

75

Анонимен

преди 6 години

СЛУЧАЙНО ЛИ Е ЧЕ РЕДАКЦИЯТА НА ВЕСТНИК СЕГА СЕ НАМИРА В СГРАДАТА НА ИЗРАЕЛСКОТО ПОСОЛСТВО?

74

Анонимен

преди 6 години

ВЕСТНИК СЕГА Е КОМУНИСТИЧЕСКИ ***.

73

БАБА КУНА

преди 6 години

НАЦИОНАЛИСТИ, ФАШИСТИ И ВСЯКАКВИ ДРУГИ ШОВИНИСТИ СА НАЙ-ЛОШАТА И ПОШЛА ЧАСТ ОТ ОБЩЕСТВОТО, А КОГАТО СА И ВЪВ ВЛАСТА ТОВА СИ Е ИСТИНСКА ПОРНОГРАФИЯ!

72

Така е

преди 6 години

Ами същия нацистки поздрав прави и Нинова от конгреса към симпатизанти.Я дайте снимката, защо я скрихте?

71

Анонимен

преди 6 години

Нямам си напредстава какво правят тези в парламата! За какво са там? За интриги и мангизи ли? Каква работа вършат? Защо народа им плаща заплати? Да ви вдигат пенсионната възраст да ви вдигат тока парното водата храната? Мутрите да ви плащат заплати като на просяци? А по важното е какво прави племето?! Гледа сеир чопли семки и си бърка в носа ли? Хубавото е че преди 15 години се изнесох? Лошото е че много от близки ми все още живеят на територията на мутрите. И ми е тъжно за тях и децата им!

70

Анонимен

преди 6 години

Лиляна Павлова трябва да бъде уволнена за неморално поведение,заради снимката и на магистрала Струма,дето се изтипоса с къса рокля и без сутиен.

69

АTAKICT

преди 6 години

ДО ТУК С БЪЛГАРСКИЯ ПАРЛАМЕНТ ЕС ДА СЪСТАВИ ЕВРОПЕИСКИ ПАРЛАМЕНТ В БЪЛГАРИЯ И ТАКА КАТО ЕВРОПЕИСКА КОЛОНИЯ---ОФИЦИАЛНО ЩЕ ДРЪПНЕМ НАПРЕД ИЛИ ЩЕ НИ НАПРАВЯТ ЕКЗОТИЧНО НАСЕЛЕНИЕКОЕО ЩЕ СВИРИ НА КАВАЛИ ГАИДИ И Т Н И ЩЕ ИГРАЕМ БЪЛГАРСКА РЪЧЕНИЦА ПОД СЪПРОВОД НА ТУРСКА МУЗИКА ТОВА НИ ЧАКА СЛЕД 20 ГОДИНИ МАВКА ВИ ГЕРБЕРИ ПРОДАЖНИ И ОП

68

До 82

преди 6 години

Грешка на изписването,визиран беше Павел Танев, за когото тук пише, че е уволнен, а вчера в една осъществява статия че сам е подал оставка и че му е поискана оставка. шах с пешката, новини да има няма значение във истинността на твърденията.

67

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Когато след изборите написах, че в България идва на власт профашистка хунта подобна на тази в Киев малцина ми повярваха.Няма нищо по-страшно от самозабравил се фашист във властта като Валери Симеонов !Ние всички с общи усилия не бива да допускаме български вариант на "Десен сектор" !Ако Борисов е добър държавник веднага трябва да поиска оставката на Валери Симеонов.Евреите управляват света. Подобна гавра с паметта на техните предшественици няма да бъде простена дори на добър слуга като Бойко

66

Анонимен

преди 6 години

*** атаката срещу правителството я направи ти. Борисов закъсняваш с отстраняването му от стаотута на държавник. Ще береме много ядове заради тапунгера.

65

Анонимен

преди 6 години

Този нито ми е приятен ,нито симпатизирам на патриотите ,но това да уволниш някой за снимка от преди години -е пълна глупост. По тази логика и Лиляна Павлова нека да бъде уволнена заради снимката и като пионерче с Тодор Живков.

64

Анонимен

преди 6 години

Тоз *** вчера влезе във властта с лъжи и измами и днес вече е затънал във фекалии. Какво ли ще е след 3 месеца, а след 6? Имаше навремето един като него, Нейчо Неев, радостта на народа. Щом и Винкела стана вицепремиер, гепачката ще се удвои.

63

Анонимен

преди 6 години

Дано да има запис на разговорът.Ако наистина се докаже,че го е казал,трябва да напусне парламентът и да бъде съден.винаги се записва такъв разговор,защото измекялите се отмятат.

62

Българин

преди 6 години

*** народ - слаба държава!Само подай повод за сайт и хокане равни нямате! Големи човелщколюбци се изводите всички, нацизма, фашизъм, комунизъм от всичко разбирате, само от медийна манипулация - Не!!!И да попитам накрая редактора на статията, в крайна сметка така виновният престъпник - нацист, заместник- вицепремиера, уволнен ли беше или дам си подаде оставката!Щото вчера пишеше второто а днес изскачате с ново двадесет?!?

61

Анонимен

преди 6 години

Абе Боко толкоз ли е неостър, че не схваща, че не се ли освободи от тези майтапчии си заминава той?

60

Анонимен

преди 6 години

Голям да се въведе пэ бэрзо мажоритарният вот че повече тия така наречени патриоти да се махат от картата