26

Анонимен

преди 7 години

добър избор., малък, компактен, несложен, добре отработен вертолет, чудесен за борба с Т72-Т90. Много добър избор на китайците.

25

Анонимен

преди 7 години

Кой знае какъв краден модел е тоя... те тия не могат да създадат нищо сами.

24

Анонимен

преди 7 години

Шопите трябва да ядат повечебой, *** и всичко останало по реда си за да започнат да приличат на нормални хора.

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 11 -тислучайно някой от семейството ти да троши ааааааа пенизи

22

Пешо

преди 7 години

Най после доживяхме да направят и хеликоптер менте!

21

Krom

преди 7 години

Всъщност разбрах от коментарите, че на този свят няма нищо по велико от смачкания, провинциален и затънал в дертове *** Балкански. Той ако го оставиш без внос на краставици и домати ще се гътне, обаче разбира от бойна авиация. Честно, не зная има ли по отвратително, скверно, просто и несретно племе от нас. То бива да сме прости, ама чак толкова? Ко ни дава право да се подиграваме на тези които с дни дърпат напред като икономика и военна мощ, на нас с обрасналата градина? Ай сикт...

20

Striker

преди 7 години

Поне напишете от какво е изкопирано...то бива тъпота. След барута, преди 2000 години, жълтите само копират, а не измислят.

19

Анонимен

преди 7 години

До НякойОсновната разлика между китайския и НН65 е в боята. Това си е един чисто полицейски хеликоптер на който са направили подвески за закачване на ракети и бомби и е станал китайски боен хеликоптер. Предполагам че е по лиценз и са получили леценза защото това не е боен хеликоптер.

18

Някой

преди 7 години

А, създали са те китайците... Чушки са създали! Напишете в търсачката HH65 натиснете "снимки" и намерете деветте разлики (ако можете).

17

Анонимен

преди 7 години

Както е тръгнало скоро ще ядем шкембе-чорба и ще пием боза "Made in China";)

16

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 17Пътят на коприната вече работи, но не минава през Русия, а през Казахстан, Каспийско море, Азърбайджан и Грузия, Украйна, Румъния, Унгария и т.н. Путин се сети чак сега да иска тоя път да минава през Русия. Първата влакова композиция пристигна от Китай до Европа за 15 дни, което е 2 пъти по-бързо от морския транспорт, на е 2 пъти по скъпо, а относно обема на превозените товари 2000 тона изобщо не може да се сравнява с морския транспорт. Така че едва ли има бъдеще този път.

15

Анонимен

преди 7 години

"Абе, убаво, но китайско";)До сега не съм видял нормална техника произведена чисто в Китай без лицензии и копиране!!!Новият им самолетоносач (пуснат на вода в май 2017) също е "съдрал кожата" на руските технологии!

14

Анонимен

преди 7 години

Хеликоптера им струва , колкото и репликите им на смартфони. Боза.

13

Burzum

преди 7 години

Китайците не крадът а правят обратни разработки ...има разлика пак се иска мозък...

12

Анонимен

преди 7 години

Поради глупостта на Винету не бяхме на срещата в Китай където се обсъждаше Пътя на коприната и китайците са готови да инвестират милиарди за този път. Плюс безвъзмездни помощи от 9 милиарда, там където ще мине пътя. Наш Тъпчо пропусна да използва този шанс, стотици милиони да влязат като инвестиции и помощи. Ако мисли за България, всеки долар инвестиция само ще повиши стандарта.

11

Анонимен

преди 7 години

бая копират другарите китайци.

10

до 13

преди 7 години

Моля:А-40 ("Летящият танк", "Танкови криле") е летателен апарат, хибридмеждупланер и танк, създаден от Олег Антоновна базата на лекиятанк Т-60.

9

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 12това ли ти написаха на листчето от руското посолство?

8

Анонимен

преди 7 години

До 8Явно не знаеш, но руснаците още по време на войната правят опити с летящи танкове.Съветския учЕн Мичурин е опитвал да кръстоса стоножка и пиле :) Искал е да осигури много кълки за колхозниците.

7

Анонимен

преди 7 години

тоя хеликоптер е трошачка на армати :)