10

Анонимен

преди 6 години

Ето за това трябва да се слагат бръмбари,за да изобличим всички които заслужават.

9

Алекс

преди 6 години

Всички зяят против камерите с довода "какви камери и бръмбари, когато вкъщи не ги учат/възпитават" .. А какво правим родителите, които държим на добро възпитание, а усилията отиват по дяволите, в среда с такива светли примери.. И не, не става да си гледаме децата вкъщи, защото някой трябва да плаща данъци

8

НАЙ-ДОЛНО БЕЗОБРАЗИЕ

преди 6 години

Ние си даваме най-милите същества в детските заведения. тези ,които не са способни на злоба, завист, недоволство, омраза...тези, които ни гледат с невинни очички и вярват, че ние сме техните закрилници. нашите слънчица! И ако някои лоши хора, представящи се за учителки или гледачки в ясли и градини, ни посегнат на най-милото, заслужават да бъдат избити с камъни! Това не би било жестокост към тях, би било отмъщение на кармата им, която ги е завела там, където не им е мястото.

7

блъско

преди 6 години

колкото и да не искаме да си го признаем ,без дисциплина не става.Сега всяко дете се гледа все едно отглеждаме рядък вид животно и не даваме да падне и косъм от главата му.Още в библията го пише" който жали пръчките не долюбва чедото свое ,но който го жали овреме го наказва.

6

Алекс

преди 6 години

Нямам против да напляскат децата ми по дупето, да им дръпнат ухото или да ги накажат в ъгъла. Против съм когато лелка-*** говори на децата на "***" и им пуска анимации, за да може да си говори по телефона спокойно в работно време, а моите стават свидетели на това. Против съм и когато "какичката" помощник-възпитател учи деца в ЯСЛЕНА група как да се ГРИМИРАТ !

5

Анонимен

преди 6 години

Mery и подобните социoпати...Става въпрос за детска ясла, дечица от 10 месеца до 3 години!! За какъв респект, бой и възпитание по "макаренковски" пишете?? Изобщо осъзнавате ли за какви малки човеченца става въпрос или си тролите по инерция???

4

mery

преди 6 години

До АнонименНе обиждай! Имам 2 пораснали деца на 29 и 27 години! Сама съм ги отгледала, поещавали са ясли и детски градини, наказвала съм ги и съм повишавала тон когато е било нужно, и смятам че съм ги възпитала добре!

3

Анонимен

преди 6 години

Морозов срещу Макаренко. ММ бонбонки за деца без зъби....

2

Анонимен

преди 6 години

В думите на Mery има някаква истина... Децата растат без да имат респект от нищо. Аз като ученик дори не можех да си помисля да правя неща в час, каквито сегашните "дечица" правят - телефони, псувни, викове и т.н.

1

mery

преди 6 години

Тези родители се побъркаха, прекаляват със записващите устройства още от забавачката! Как искаме след като тръгнат на училище да имат уважение и респект към учителите, като от малки никой не трябва да им повишава тон и да ги наказва!