84

Анонимен

преди 6 години

'младо момче на около 30 години'Моля?? :D

83

албанец

преди 6 години

В Албания важи - ,,Зъб за зъб , око за око " , изобщо не разчитяме на прявосъдието

82

Анонимен

преди 6 години

Като няма правосъдие и закони се стига до вендета. Дела от този род се влачат с години, а работниците си искат парите които са изкарали с труд. Маса фирми не плащат а правоимащите мълчат и това е практика. Затвор за не плащащите заплати и отнемане на цялото имущество, както и за тези които съставят документи с невярно съдържание.

81

Анонимен

преди 6 години

"Виж сега, не мога да си платя това дето го свърши, ама ще ти дам една друга работа, тогава ще ти платя и двете. Честен кръст, ей на!"

80

Egalite

преди 6 години

Frenska revolucia v bulgaria pochva se...

79

Анонимен

преди 6 години

Боко излезе ли от властта Сретан Йосич му е теглил куршума! Затова Боко ще иска после президент да става!

78

Така е

преди 6 години

Искат да работим за без пари. Аз съм съгласен да работя за стари броеве на работническо дело, а за Коледа бонус - един том от събраните на Тодър Ж.

77

ЕмАйСи

преди 6 години

Независима съдебна система в действие!Някой си мислят,че са вечни и могат да вземат и да не връщат колкото и както си искат...явно за всичко обаче има някакво разумно търпение,а след това разплата.Не знам кое е правилно...да отпишеш няколко стотин хиляди...да водиш 10 годишни съдебни битки за тях и нищо да не вземеш после ....или този вариант който е избрал извършителят???

76

Анонимен

преди 6 години

единственият начин да бъде намерена справедливост е именно тази за жалост. Тъи наречените рабоподатели да си помислят добре защото ако вършат измами ги очаква същото на хората им писна от МРЪСНИТЕ ИМ НОМЕРА

75

Анонимен

преди 6 години

Поредните престъпници, които не плащат, а искат работа.

74

nkavrakov

преди 6 години

В София имотната мафия се вихри в пълна сила.За тези които не са запознати в момента цените на имотите отново са в ЦЕНОВИ БАЛОН !Нереални,изкуствено надути от строители,банки и брокери.Не взимайте кредити за имоти,не купувайте на зелено в никкакъв случай.Ситуацията от 2008 година се повтаря отново и ще има много изгорели хора.Всичко над 800 евро на квадрат е абсолютна измама и набутване.

73

ами

преди 6 години

Дето има пара там има и патаклама......па някой тая вечер ще мине с коричка ляб и половин доматка.........ама ще се събуди на сутринта!

72

Факт

преди 6 години

Имам само връзки и съм нагъл. Достатъчно е! решавам да строя сграда с 30 апартамента.Ти правиш основите в замяна на 3 ап. Оня прави изолацията - 3 ап. третия прави дограмата - 3 ап. четвъртия .... и т.н. накрая без нищо да съм направил продавам 30 апартамента , а на ония по веригата ...... х.й

71

леле

преди 6 години

Сигурно му е олекнало вече

70

Паро Никодимов

преди 6 години

Чиста сметка добри приятели.Много неприятно е когато толкова нелепо са отнети човешки животи, но сигурен съм и на убиеца не му е било лесно.Дано ситуацията насърчи всички хитреци да се поразплатят, че днеска пиеш на масата, утре пият заради тебе около магерницата.

69

Поговорка

преди 6 години

Чиста сметка добри приятели.Хората одавна са го казали.Обаче все по-често някой си мисли, че може да бъде по-хитър и да спести някой лев за сметка труда на друг.

68

АМАН

преди 6 години

Ха сега да си ги Харчат паричките...Алчност и Простащина

67

jjjjjjjhhhhg7yh

преди 6 години

да се замислят другия път дали ще правят далавери , така като убият 5-6 телефонни измамника , като убият 10-20 адвоката , 10-15 прекупвачи на земеделска продукция и на тютюн и нещата ще почнат да се наместват

66

до 71

преди 6 години

Виж заглавието.......

65

Анонимен

преди 6 години

До 63 КАКВО Е ВИНОВНА ПАРАТА.Сутринта МАРКСИСТИ- СТАЛИНИСТИ БИХА ФИНАНСИСТ ОТ АФРИКА ЗА НАЗИДАНИЕ НА РУСКИ ПАМЕТНИК.