8

Банка Антинари

преди 6 години

Моят герой беше Тано Кариди с Ремо Джироне.

7

Анонимен

преди 6 години

Забравиха да споменат за ролята на ген.Чуйков в епопеята "Сталинград" на Озеров.Там играе просто супер.Ама нали сме промити мозъци!Да е жив и здрав!

6

Ла пиовра

преди 6 години

Да е жив и здрав! На 71 само косата му е побеляла - иначе си е същият. "Октопод" беше филм - леганда. За времето си беше много разтърсващ. А и всички ученички бяхме влюбени в Корадо Катани:)

5

Анонимен

преди 6 години

до 5 Аз помня че като дете го гледах Октопод през 96-та този филм, защото когато са го давали по българската телевизия при бай Тошо съм бил много малък. И тогава един ден баща ме вижда, че го гледам на видеото и ме пита риторично: А, октопод ли гледаш? Мойчто момче, италианската мафия ряпа да яде пред нашата. Но най-великата мафия е руската. Запомних му думите.

4

Анонимен

преди 6 години

Гледах филма през комунизма и си казвах какви ужасии дават там, най-вероятно са измислици. Десетина години след започването на прехода вече си спомнях за този филм като анимационен за деца - нашата реалност надхвърли ужасиите в Октопод хиляди пъти.

3

Анонимен

преди 6 години

Енио Мориконе е най-великият музикален гений! Направи и за този сериал велики мелодии. Най-великата и зловеща мелодия за мафията именно в "Октопод"- La morale Dell'immorale

2

Анонимен

преди 6 години

А вие се чудехте на разликата във възраста на Макрон и жена му ?!Че тия имат 2 пъти по-голяма разлика бе :)

1

Анонимен

преди 6 години

Не знаех,че във филма "Октопод" има много истина,но той е голям актьор,няма спор.