54

Анонимен

преди 7 години

pichete za balgaria

53

До Димитър

преди 7 години

Димо явно не си ходил до ЮАР, има доста Българи които живеят там.Че положението е зле зле е, но не е много по зле от БГ. Ако не си излизал от БГ да ти кажа че доста пътувам и ние сме светлинни години зад Европа, без да се обиждаме просто е факт. Ако не си ходил в Сърбия ще ти кажа че те ще се оправят, може да има криза и там но са на оправяне. Туризма им бумти с Германци, Скандинавци и Французи.

52

Гост+

преди 7 години

И тебе да те избомбят и ти ще си зле. Виж ти ние българите как се уредихме - за завиждане сме - цъфнахме и вързахме - само дето от хубаво се стопяваме

51

ДИМИТЪР

преди 7 години

Хора, ако мислите че има дори една държава в Африка, която е по-добре от България, терминал 2 ви чака. Директно заминавайте за там. ЮАР която се води най-богатаат държава там, по ниво на престъпност, СПИН, образование и прочее е светлинни години зад нас. Дори нашите *** живеят много по-добре от повечето Африканци!

50

Анонимен

преди 7 години

Какво чудно има ?И ние сме на същото положение ,както Сърбия.Има африкански държави които икономически са по-добре от половината ЕС.В Мозамбик от 5-6години се заселват португалци,търсещи по-добър живот.

49

Анонимен

преди 7 години

СРЕДНАТА В СЪРБИЯ БИЛА ПО-ВИСОКО ОТ В БЪЛГАРИЯ??? ХАХАХАХАХА ААХАХАФАФААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАСЪРБИТЕ СА ПО-ЗЛЕ ОТ НАС ВЪВ ВСЯКО ОТНОШЕНИЕКОИТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО Е АНТИБЪЛГАРИН

48

Анонимен

преди 7 години

СРЕДНАТА В СЪРБИЯ БИЛА ПО-ВИСОКО ОТ В БЪЛГАРИЯ??? ХАХАХАХАХА ААХАХАФАФААХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАСЪРБИТЕ СА ПО-ЗЛЕ ОТ НАС ВЪВ ВСЯКА ОТНОШЕНИЕКОИТО ТВЪРДИ ОБРАТНОТО Е АНТИБЪЛГАРИН

47

ДИМИТЪР

преди 7 години

https://numbeo/cost-of-living/country_price_rankings?itemId=105ТОВА Е ИСТИНАТА. ЧЕТЕТЕ. НИЕ НЕ СМЕ ТОЛКОВА ЗЛЕ, КОЛКОТО СА СЪРБИТЕ.

46

Анонимен

преди 7 години

Нужно ли е да споменаваме, че нашите заплати са по-ниски от сръбските!

45

Анонимен

преди 7 години

Ей доста се посмях!!!Сетих се за израза"Присмял се хърбел на щърбел!"...

44

емигрант от 22 г

преди 7 години

Ходер..Исках да напиша Мапуто, но скоро ще скокна до Манила. Извинявам се.

43

емигрант от 22 г

преди 7 години

Научи португалски.....или испански...Тогава ще говорим за Манила и др. селища...

42

Koen

преди 7 години

Важна е покупателната способност.

41

Анонимен

преди 7 години

За разлика от тези 21 африкански страни, средната заплата в България е по-ниска отколкото в Сърбия.

40

до 45

преди 7 години

В частния сектор доста хора работят за повече пари от средната заплата за страната, но ги взимат на ръка и не ги декларират, съответно статистиката не ги отчита. Колко пъти си получавал касова бележа, когато са ти правили зъб, лепили са ти плочки в банята или са ти ремонтирали колата ?

39

Аз

преди 7 години

Пуснаха ви поредната измислена новина и вие веднага се вързахте и започнахте ЕС, НАТО, СССР, комунизъм, демокрация, колко сме бедни, другите колко са богати...бистрим си политикато като типични българи...Имайте малко информационна хигиена.

38

пп

преди 7 години

До 12 Анонименмного точен коментар. Напоследък ми писна от всякакви, които пишат как в Сърбия било добре. Е не е по- добре от нас, а в сравнение с 25 години съвсем са изостанали комшиите. Преди бяха фактор, сега не са

37

Анонимен

преди 7 години

Е това какво е сега присмиваме се пак така ли?На кого, ние как сме.......

36

емигрант от 22 г

преди 7 години

Мозамбик...Че аз се върнах оттам преди месец.Тези долари, където са посочени за заплата са измислени. С фотография се занимавам от 40 г. Това не е статистика , а стъкмистика... Хората едва изкарват 30-40 долара на месец.Да. Има луксозни хотели, но те са за Брат Пит, Анджелина, Пърчолина, Дамяни от Италия-мафиот, Дон Манолито от Мексико, Ханс от Германия, Чебурашкин от бившата СССР.

35

икономист

преди 7 години

Каква е средната заплата няма никакво значение. Въпроса е какво можеш да купиш с тази заплата.