117

Анонимен

преди 6 години

Не може 1 милион да превземе 80 милионна Германия

116

не останаха немци

преди 6 години

В Мюнхен ако видиш бял незабулен германец трябва да пуснеш тото

115

бай ганю

преди 6 години

До Анонименсамо изключително простовато безгръбначно може да на направи толкова нехуманен коментар като тебето по това си мислене никога няма да настигнем и станем с европейска ценностна система а злобни простовати не разбиращи света първобитни източноевропейциоставям те да си съществуваш в собственната си агония на простоватост и злоба и липса на елементарно разбиране и познания за нещата

114

бай ганю

преди 6 години

то като се огледам и ние *** сме в мнозинството си на същото ниво на западне квалифицирани чистачи и бачкатори и не подлежащи на интеграция но претендиращи че не сме втора класа европейци капсулираме се в наши си сънароднически общества и след 10 год немсия ни е като на ниво от новопристигнал,що ли претендираме че сме по различни от бежанците незнам?

113

Анонимен

преди 6 години

Не превзели ,а ДОКАРАНИ В ГЕРМАНИЯ .

112

Анонимен

преди 6 години

Ами да ! Само така ще се запазят пенсиите на старите германци. В една държава за да има добър живот за старите трябва да има работа за младите. В интерес на истината Германия няма достатъчно млади хора които да равотят във високо развитата им индустрия и да подържат високия стандарт на живот в страната. Затова Меркел вкара маймуня.ците от Африка и Азия. Сега ще ги отсее, ще остави по нормалните, другите обратно към источна Европа, Гърция и България.

111

Анонимен

преди 6 години

Милион са по официална статистика.Много повече пришълци са нахлули в Европа.Хиляди избягаха от лагерите преди да бъдат регистрирани и се пръснаха по цяла Европа.Докато "французите"от северна Африка нямат проблеми с езика,то афганистанците и арабите трудно учат немски.За да се интегрират,трябва да знаят език,да са грамотни и малко образовани и най-вече да приемат европейските ценности,което за тях е невъзможно.

110

Darma

преди 6 години

Бежанците са мноооооооого повече от 1 млн., г-да, няма какво да се лъжем. Те бяха още през 2015-та година 1,5 млн. Сега са в пъти повече. Немците нямат деца и семейства, а бежанците имат по много. Бъдещето на Германия е някаква форма на шериат, колкото и да не ни харесва този факт.

109

Не в града,а

преди 6 години

по селата и да развъждат животни!Магарета и кози умеят.Също така се сношават с тях безразборно.Така хем ще изпускат парата, хем ще има някаква полза от тях.След като настъпи мирът да се изпратят по родните места безвъзмездно.Камъкът тежи само на мястото си инак пада и смачква главата на гостоприемника!

108

Направо невероятно

преди 6 години

за 2,5г. реалната не либерастка бройка е нещо от сорта на 1,5-2 милиона ***. От тях повече от половината/ предимно млади мъже и брадати майки/ са в отлична трудоспособна възраст. И какво става? Цели ЧЕТИРИМА работят, тия от пощата не ги броим, ясно е че бабата ги е назначила. Машала просперитет, машала Мама Меркел, после ЕС имал големи проблеми с безизходица. Дам... ето защо на бабите мястото е вкъщи да си гледат сапунките, а не да прецакват живота на младите хора.

107

Да ама не

преди 6 години

След като т.н."бежанци" са готови на всичко за да се докопат до Европа, явно им се случват нещата за които драпат. Въпросът е КАКВО СЕ СЛУЧВА С ГЕРМАНИЯ и ЕС, защото дезинформацията няма да спре мюсюлманското нашествие. Скоро Гърция ще се пука по шевовете от натрапници, които толерастите обират като каймак из Средиземно море. Боже пази България!

106

Анонимен

преди 6 години

Нямала си баба белица, та си взела козица.

105

Анонимен

преди 6 години

Случва се това, че Федералната Република Германия, вече се казва, Евроатлантически Халифатски Катун Германистан!

104

Анонимен

преди 6 години

Кога ще видим заглавия като-,,Кой ще поеме политическа отговорност за емигранското нашествие в Европа?''

103

Дърт

преди 6 години

Одеве разговарях с един немец и той ми каза: Иване, нищо че си инщенер, но аз бих предпочел немец и не се обиждай. Ние българите сме 3та глуха, а арабите и другите въобще не са в класацията. Така че никой няма да им даде свестна работа в Германия.

102

Саботин Саботинов

преди 6 години

Дрън дрън и накрая нищо не се разбира. започнали са работа едва 54 човека от над 1 милион. А къде са останалите? - разврат, лъжи и пак лъжи.

101

Astarbei

преди 6 години

Bravo na turskia narod v germany...vdigna na kraka ranenata germany sled 2sv...izgradi novata stolica na germany sled padnalia berlinski duvar....izgradi djamii v vseko nemsko selo i grad...izgradi doner imbis na vseki nemski sokak i kioshe da hrani i poi gladnia nemski narod...laska germanskite matori i koli s hubav sapun i vaksa...sipva im hubav benzin...uchi v nemski gimnasii i universiteti...prodava im hrupkavi zelenchuci i plodove ot anavatan...oblicha gi s hubavi moderni drehi ot pamuk:-)

100

юбералес

преди 6 години

За ''ватата'' им беше нужно повече от две години, за да разберат, че тези един милион бежанци не бяха проблем а гориво за ''deutsche maschinen''

99

Анонимен

преди 6 години

До БоилНе бива чак толкова да те е яд.

98

Боил

преди 6 години

И каква стана работата,нали бяха инжинери,лекари ,атомни физици,учители,зъболекари,хидроинжинери,с една дума елит!?!?!