68

Мен

преди 6 години

Искаме да кажем, че вземате заплати да ги обучавате, а ние, родителите, ние вземаме заплати за извършване на други дейности!

67

Анонимен

преди 6 години

Децата ни нямало да гледат, щели да спрат да работят, щом нямаме доверие в тях, урок ще ни дават,а? Със стачка ? Ами, ако не поработват, как ще реват за заплати? Почти навсякъде вече има камери! Това е ! Или работиш съвестно, без да се тревожиш от камери, или изчезваш, щом не ти изнася!И..... спираш с мераците за пустото увеличение.

66

але оле

преди 6 години

хайде на частните детски градини, плащаш яка такса и детето ти ще слуша, а сега беднадасаклица, работи за паница леща, идва времето и на частното училище, нормалното в една държава е когато високо образованата даскалица е и високо платена.

65

Анонимен

преди 6 години

До като тръгна на работа няма да имам нищо против да влизам в детските групи и да бъда до сина си, по добро решение е от пришиване на бръмбари.

64

Анонимен

преди 6 години

69, много ми хареса вашето предложение, едва ли има майка която да откаже да бъде до детето си когато играе с другите деца, така всички ще бъдем спокойни. Знае ли някой може ли да влизаме с децата си и да останем там колкото искаме, тъкмо и децата ни ще бъдат по спокойни ,а ние още по вече. дано включат това предложение в исканията си.

63

Анонимен

преди 6 години

ОЧЕВИДНИ СА ОГРОМНИТЕ ПРИТЕСНЕНИЯ НА РОДИТЕЛИТЕ- ЯСЛИ И ДЕТСКИ ГРАДИНИ НА ЕДНА РЪКА РАЗСТОЯНИЕ ОТ РАБОТАТА НА РОДИТЕЛИТЕ, МАЙКИТЕ ДА ИМАТ ВЪЗМОЖНОСТ ПО ВСЯКО ВРЕМЕ ДА СИ ПРИБИРАТ ДЕТЕТО, ДА ВЛИЗАТ В ГРУПИТЕ И ЗАЕДНО С ДЕЦАТА ДА ИМ МИНАВА ДЕНЯ. сЕГА ИМА МАЙКИ КОИТО СА В МАЙЧИНСКИ И ОСТАВАТ ДЕЦАТА СИ ПО 10/12 ЧАСА, ОБАЧЕ СА ПРИТЕСНЕНИ- ЗАТОВА ПУСКАТЕ ДЕЦАТА ПО НЯКОЛКО ЧАСА ЗА СОЦИАЛИЗАЦИЯ, БАБИ И НЕРАБОТЕЩИ МАЙКИ В ГРУПАТА ЗА ДА НЯМА ПРИТЕСНЕНИ, ДА СЕ ВКЛЮЧВАТ В ОБЛИЧАНЕ, СЪБЛИЧАНЕ.

62

кон

преди 6 години

в нормалната държава Холандия групите в детските градини са по 16 деца, не като тук.В тази държава този народ не заслужава да има учители, не ги цени и уважава.Самоплатеното образование ще направи образованието нормално, плащаш такса-учиш.Идевремето когато няма да има даскали, средната им възраст е 57 години.Тия дни гледахв училище с шведи, три шведки играеха кючек пред даскалицата, нея й се плачеше.

61

Анонимен

преди 6 години

да стачкуват до нова година,ако искат да стоят гладни без заплати. и без това само стресират децата. кокони! на сила ги е изпратил няой там.

60

Анонимен

преди 6 години

До АнонименТо си личи, че е злобен и хлъзгав човечец. Прилича на лелка от гестапото. Стиснала устни и размахала пръста, подобен на кебапче ... Става само за работа в някоя квартална бакалия... Призовава хората към стачка, когато на нея и е изгодно и после ни лук яла, ни лук мирисала. Такива *** скумрии трябва да се пращат на ***... по румънска схема.

59

Анонимен

преди 6 години

До АнонименДа ама те сега са обидени. Или са обидени тези от тях, които тормозят децата? Онеправданите учители. Какво общо имат възпитателите с учителите? Все църкат за ниските си заплати. То защото лекарите вземат много високи заплати и само горките учители... са все онеправдани. Айде стига *** номера! Тормоза над 2 годишни не е нормален, колкото и да зеете!

58

Анонимен

преди 6 години

До леля пенаИ ще спрете да дерете децата? Айде дано.

57

Анонимен

преди 6 години

Да стачкуват!Аз като учител, макар и на по-големи деца, не се страхувам да ме записват с камери. Дори го предпочитам. За мен подобна мярка е защита. Като родител на малко дете забелязах сериозни нарушения в детската градина. Причината е, че не се страхуват от проверки. Проверките са само по документи и, ако документацията е изрядна, няма как да ги хванат в нарушение. Като учител: Не я искам тази *** за мой представител. Тя не защитава нашия интерес!

56

Анонимен

преди 6 години

Ние няма да си пращаме децата на детска градина пък да видим тогава те какво ще работят.Нека им дадат и по 2000 лв. заплата но да бъдат истински учители каквито бяха а не комплексирани лелки каквито са днес.Учител е призвание а не професия! Нека всяка година да минават психо-тестове,защото те се грижат за нашето бъдеще,а на последък го правят все по-зле и само за да си вземат заплатите.Поклон пред онези учители които са се родили такива,обичат децата и наистина ги е грижа за тях!

55

Анонимен

преди 6 години

трябва училище и за родители,не може само за учители да се иска ценз

54

Анонимен

преди 6 години

А къде е синдикатът, който трябва да защити правата на работещите в яслите, когато ги подслушват незаконно?

53

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 52И искате да кажете, че родителите не крещят на децата си???

52

йхгипу

преди 6 години

Несменяемата Янка Такева заплашвала...Нима забрави,че е държавен служител и именно родителите на тези деца и плащат заплатата,а и не само?!?Нагла безочлива гад!!!Може да и благодарим,че съсипа училищата и нивото на обучение,***!!!Сега искам да видя какво ще направи държавата,за това нейно изказване,че родителите са зависими,ще бъдат поставени на колене и видиш ли,ще си мълчат,когато им тормозят децата...Ще ви тормозят децата,щом търпите този *** с десетилетия да им решава живота...

51

хара бара мумара

преди 6 години

ичиш пет години, ставаш учител, ставаш най-ниско платеното нещо в тази уродливастрана.

50

леля пена

преди 6 години

време е училищата да станат само частни, плащаш-учиш, стига подгравка с учителите.

49

хаджи зорбас

преди 6 години

наближава времето когато няма да има учители в много училища и детски градини в таяненормална държава.Тази професия е най-ниско уважавана и платена в тази ненор-мална държава.Ще си учите децата сами в къщи и ще имат знания на ниво килийно училище, впрочем знаете ли колко от завършващите педагогика ставата учители?Срамно е да си учител, много е срамно.