8

някои

преди 6 години

Кирил Крумов Лукаров град concorenzo близо до град Monza издава също и фалшиви български лични документи!

7

Анонимен

преди 6 години

Това може ли да бъдат мъже? ***!Да подадат жалба жертвите. Така ще спасят други момичета.

6

Анонимен

преди 6 години

Ако ги бяхме хванали...щяха да си изядат гениталиите сурови.

5

1989

преди 6 години

През 1990 в един град в Южна България имаше същия случай. Момичето на 14 г. Ни беше съседче. Вървяло по тротоара на централния булевард и от едно кафе тръгва някакъв хваща я под мишницата и се опитва да я набута в червена Лада с перденца на задното стъкло. Тя се дърпа и минава на другия тротоар и тръгва да бяга. Ладата я преследва по улицата и в насрещното. Тя трябва между блоковете. Прибра се с рев и я видяхме. Тогава с приятелите от махалата тръгнахме да ги търсим. Ако ги бяхме хванали....

4

тя

преди 6 години

Нямало жалби и МВР добре им дошло! Не е необходимо да има жалби , щом има подобен случай , те са длъжни да си размърдат задниците и да си вършат работата , за която им плащаме не малко пари!

3

Мънго Джери

преди 6 години

По-евтино ще им излезе ако си наемат снайперист и открият ловния сезон за изнасилвачи!

2

Асан,Мемед и другите

преди 6 години

До Анонимен 1Сакън, не давай такива съвети, с които може да лишиш от две булки колективо на целио Централен затвор!И ние даваме по двайсетолевка ако ги фанат и после ги пратат тука! Чекаме ги с отворени обятия!

1

Анонимен

преди 6 години

Явно близки до властта /да, ЦЕЛИЯТ кримиконтингент е близо до властта/.Близките да идат до Сърбия и да си наемат убийци за същите пари.