28

Анонимен

преди 6 години

прадядо ми навремето си правеше попара всяка сутрин с каничка вино, ядеше сезонна храна-каквото има на село и яко домашно месо и живя до 90 и кусур години, и беше як като бик...та тия ли еврорасти ще учат хората какво ядат....

27

Мила

преди 6 години

Вманиячени вегетарианци, умориха си децата. Тези двамата ограничени родители за съжаление не са единствените.

26

Анонимен

преди 6 години

С малко йога за бебета щяха да го излекуват.

25

Анонимен

преди 6 години

Киноата съдържа глупен за глупени.

24

88

преди 6 години

Имат късмет, че бебето са си убили. Ако бяха си убили кучето, непременно поне 5 години не им мърдаха.

23

13

преди 6 години

НАПЪЛНО СЪМ СЪГЛАСНА, ЧЕ ВЕГАНИТЕ И ЙОГИТЕ СА ЗА ЛУДНИЦАТА!!!ТОЗИ СЛУЧАЙ Е ДОКАЗАТЕЛСТВО!!!ИМАХ ГАДЖЕ - ЙОГА ВЕГАН - ПЪЛЕН УЖАС Е ДА ОБЩУВАШ С ТЯХ!!!НЯМАТ РЕАЛНА ПРЕДСТАВА ЗА СВЕТА, ЗАЩОТО СА НЕПРЕКЪСНАТО Г Л А Д Н И!!!

22

Анонимен

преди 6 години

системната липсата на някои аминокиселини, витамини и минерали води до психични отклонения и физически разбираза мен веган = наркоман

21

venix

преди 6 години

Стига сте въртели стари новини бе! Бебето си заминало на 6 юни 2014!!!

20

Горан

преди 6 години

До Анонимен 22: Всички волю-неволю ядем каквото има на пазара... След, като сте успели да си родите дете, да ви е живо и здраво, консумирайки това, което се предлага, то не бива да се изпада в крайности, с разните му там обявени за супер храни, като например киноа-та... Явно никаква супер храна не е. От това по-голямо доказателство, здраве му кажи! Още малко и кус-кусът ще го обявят за супер храна... ужас!

19

Анонимен

преди 6 години

Много ми е жал за това бебе, че не е успяло въореки родителите си да порасне и само да прави избор за себе си. Но не е лесно да се гледа дете в наши дни- аз имам бебе на 8 месеца в период на захранване и всички- от педиатър, през майки на връстничета, дори литературата по темата гласи, че ако не яде еко-био-хипстър храни, ще се отрови от ГМО и тарансмазнини. Всяка сготвена от мен тиквичка от пазара се счита за убиец. Много здрава психика се иска

18

Горан

преди 6 години

Болни са психически, да... Вярват на пропаганди, също... Нямат и капка здрав разум, след като не могат да направят разлика между възрастен човек, и бебе. Смятат, че ако нещо е добро за тях, понеже те са убедени в това със силата на вярата си в Господ, то е добро и за детето. Да, ама не! Хомеопатията също е много опасна, като социопатията, психопатията и така нататък. Фарнацевтиката също не може да помогне винаги, но със сигурност билковите илачи не спасяват от хронично недохранване.

17

Чикън

преди 6 години

Веганството, анорексията и бинорексията /мускулните батки/ трябва да бъдат признати за психически смущения и лекувани.

16

Кривондел

преди 6 години

Хората просто са болни - психически. А замисляли ли сте се коя пропаганда ги прави такива - и как влияе и на самите вас?Как ли са живели прадядовците и прабабите ни, които не са знаели какво е глутен?

15

Горан

преди 6 години

Леле, 18 месеца затвор, а? Тия са за убиване, или поне за кастриране... Религиозни откачалки, вегани...

14

до 11

преди 6 години

Недей, че сега ще се окажеш платен сороски ***.

13

Анонимен

преди 6 години

Дори проблемът не е толкова в храненето на тези хора , а в цялото им битие- домашно раждане, отказ от ваксини, хомеопатия, често пренебрегване на хигиена и т.н. В една по- зряла възраст човек може да си живее като веган безпроблемно, но не и отричайки напълно науката и медицината.

12

Анонимен

преди 6 години

Гаджето на дъщеря ми германец е подобен луд ,вегетарианец малко веган,луда работа ,когато си дойдат в отпуск само хранят и милват бездомните кучета и котки и когато видят някоя просешка баба пред магазина за хранителни стоки и напазаруват и и вземат такси до дома и.не можеш една пържола с червено вино да изядеш с него!луди разглезени от уредената Германия скучаещи високо образовани и платени млади хора!

11

до 9 Анонимен

преди 6 години

Къф бай тошо те гони ве, това в Белгия се случва.Червените *** здраво сте се активизирали напоследък. Във всяка тема се скъсвате да ни обяснявате колко супер е било в тоталитарните времена.

10

Анонимен

преди 6 години

Е, разбира се, той Господ е много необразован, че ни е направил всеядни. Къде ще се мери със свръхЕнтелигентните вегани.

9

Анонимен

преди 6 години

Бой за тая *** ве, що при бай Тошо ги нямаше тея? Щото бяха заети да работят и да са полезни на обществото и нямаше време за лигатни! Само пръчката знае *** ***!