18

Повече

преди 6 години

Е то двама ама като прибавиш и тези дето се размазват по улиците и то станаха 10 и няколко инвалида. Държава за чудо и приказ. Прочетете статистиките за БГ в нета - 2050г население 5 мил с 90% градско, 1 мил от тях индиянци. Страшно е!

17

Анонимен

преди 6 години

В миналото са се самоубивали от любов, сега от бедност

16

ПРИ ГЕРБ Е ТАКА

преди 6 години

731 ЧОВЕКА! ЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ЗАГИНАЛИТЕ НА ПЪТЯ.

15

Анонимен

преди 6 години

Чети ДСМ 5 за да си на ясно с това което е написал 22! Генетиката е само 10% а останалото са психологични травми и мозъчен дисбаланс! Чети за коморбита при психичните проблеми. И ако вникнеш някога ти и останалите пишман българи, България ще се оправи!

14

Петър Папазов

преди 6 години

Нещо не ми се вярва на тази цифра! Те сигурно включват и дрогирането и безумното шофиране в бройката.

13

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 15Но никой не е застрахован срещу такава психика! Може би само психопатите но при тях мозъка е доста различен! Аз като човек с над 30 години опит в тази област мога да кажа че такива като теб с мнимата силна психика го споменават сравнително по-често пред другите за да прикрият някаква психична болка и също така да прибавят още една мрежа към добре изградената психична система на защитни механизми! Такива като теб са много по-лабилни отколкото тези с психичните проблеми!

12

Анонимен

преди 6 години

До тези които защитават Лентореза и политиката мъ, ако това е политика. С какво ви се подобри живота, едно само ми посочете? Цените летят нагоре, доходите не, корупцията е тотална, посъвместна. Ако се обади Лентореза за теб, вървиш, ако не, забрави. Качества, интелект, умения, нямат значение. Важното е да си му верен и ако крадеш да му даваш. Тогава имаш и защита. Младите напуснах веднага, разбраха, че този болен човек унищожи всичко. Старите са на изчезване, надежда няма. И идва самоубийството.

11

Анонимен

преди 6 години

Яжте банани, сега има банани. Бананите услаждат живота и предпазват от самоубийства.

10

дядо Пенс

преди 6 години

До Анонимен 14 Чедо,аз от 45 години не съм виждал такова чудо...

9

42

преди 6 години

Когато е слаба държавата, хората не са щастливи, когато има тежко материално неравенство и бедност също, като дори и богатите не са щастливи. Човекът е слабо същество и затова добрата колективна организация му дава сигурност и увереност.

8

****

преди 6 години

И защо така,нещо не им харесва тъй желаната демокрация ли,нали за нея се бориха,скачаха по площади и се радваха,а сега се оказва,че са разочаровани от нея,и,че мизерията е още по голяма от преди,и същата тази демокрация,ни донесе обезлюдяване и безработица,а от там и тези самоубийства.

7

дядо Пенс

преди 6 години

Ами мъже ще са-при тия кобри у дома...

6

Burzum

преди 6 години

С тоз ПРЕМИЕР а сега за капак и вицепремиерите единия имал весели снимки от Бухенвалд и Капитан Андрево другия иска в казармата да ги вкарва.... .наораво да се съмоубииш......

5

Циник

преди 6 години

Няма страшно - Меркел и Брюксел се погрижиха!Внасят милиони африканци, и араби с жерязни нерви - не не се самоубиват - те се жертват за вярата, и взимат с тях 10-20 европейци!

4

маке

преди 6 години

и на мен ми иде да се гръмнем у бочвата я има 50 кила ракия я не а после как ке се живее не знам

3

българина

преди 6 години

Герб все пак са службата за геноцид на цру и мит

2

Анонимен

преди 6 години

Това е според лакираната герберастка стъкмистика. Иначе реалната цифра е пет пъти повече. Първият мандат пък се палеха, вторият скачаха от покриви и балкони, сега пък се бесят... Бог да ги прости. Хората са се отчаяни. ЕС и олигархията пак и да натресоха правителството на Тиквите. Тази страна е обречена...

1

защото четат днесбг

преди 6 години

като чета и ми идва да се гръмна