79

Кретен

преди 6 години

До ИСТИНАТА Е ти определено показа своя интелектуален капацитет с този коментар. След като африканците е уж доказано, че са с по-ниски интелектуални способности, то това значи, че трябва да ги мразим и бием, така ли? Ами ние да вземем да започнем да бием хората с физически и психически недъзи по тази логика. Коя кратуна може да роди такива абсурдни мисли...не мога да разбера.

78

82

преди 6 години

Такива като теб заслужават да се се заточат в някоя гора да премислят живота, щото и на село няма да ви търпят. Жалки същества, за съжаление сте много....

77

Ален

преди 6 години

*** не са добре дошли в България. Това е. Да си ходят в Германия и тн.

76

Анонимна,продължение

преди 6 години

До там сме стигнали, че когато някой човек прояви и съвсем малко добрина, интелигентност, и по новините го дават. Честно казано, от прочетеното, за съжаление изпитвам отврат, съжаление, гняв. Толкова сте ниско, че няма вариант да се оправите, не заслужавате, не заслужаваме...

75

Анонимна

преди 6 години

От всичкитекоментари, които прочетох направо ми се повръща. Отказвам да повярвам, че толкова голяма част от българското население е просто, ограничено, незнаещо какво е национализъм, патриотизъм, бъркащо понятията, каращо ме да си мисля, че за съжаление, голяма част от коментиралите, а и не само, сте си чиста ***. Именно такива като вас ме мотивират, а съм сигурна, че и много други хора, да се бъхтим и да емигрираме, защото за съжаление сте толкова много, че няма надежда.

74

Анонимен

преди 6 години

С нищо не е бил третиран по-малко от обикновен българин от институциите. Разбрал е как стоят нещата, следващия път да си плати за охрана или да ходи в Африка на екскурзия. Да се радва, че ме са ми взели мярка за шапка с винкел.

73

Оху

преди 6 години

Този отивал да се поклони на безценния си паметник,но станал жертва на вътрешна борба между комунистически секти.

72

Анонимен

преди 6 години

Ial malko tupanik.goliama rabota.na men nigeria shtiaha da mi oburnat vnimanie.

71

Анонимен

преди 6 години

Tova e bg turistite da ne idvat. Bg mvr kakvo 4aka da prebiat i dr 4ovek v bg e opasno da se jivee tapia ng narod tarpi vsi4ko do koga be ovze

70

До 74

преди 6 години

Хората, които са като теб и за които пишеш (*** е ...), сте доста малко, но доста врякате.

69

Анонимен

преди 6 години

Най-скапания и смотан народ в най-керливата и жалка *** *** .....

68

nkavrakov

преди 6 години

Много добра реклама на България като туристическа дестинация.

67

Горд българин

преди 6 години

О неразумни и юроде! Защо се срамуваш да се наречеш българин ...Не знаете нищо за това какво се е случило, но плюете върху себе си и околните.

66

Анонимен

преди 6 години

Чий го дири лондонски "финансист" от нигерийски произход посреднощ на Руски паметник?По това вереме истинските финансисти или спят или кротко разпускат с някоя от Визаж в Хилтън или Шератон.

65

Тинев

преди 6 години

Що се гневите БРЯ?Нали вирихте двата пръста, демокрация искахте!Е, вижда се в що за из*ро*ди се *** българската нация! дивашки народ станахме!Иначе сме ДЕМОКРАЦИЯ??????

64

Анонимен

преди 6 години

Млад мъж ритна баба на спирка , пребиха чернокож в центъра на София. Европа християни 2017г !

63

Анонимен

преди 6 години

До Анонименпо - скоро ти нямаш работа тука

62

Анонимен

преди 6 години

Платените лаячи на БХК и прадядо Дьорд, нали знаете колко народ ви се кани.

61

Анонимен

преди 6 години

Няма страшно! От утре няма да има чужденци и ще почнат пак сами да се трепят!

60

Анонимен

преди 6 години

С това жестоко отношение,няма никога да се оправим!В тези времена живеят много некачествени човечета!*** !Объркани чалгаджии!В гъзовете ви бърка човека!Яжте салам ,маргарин,мразете всеки и много чалга!Евроооопеееции!