7

карина

преди 6 години

Не съм ходила, но винаги съм се чудила какво им е хубавото на снимките, които съм гледала ? Иначе обичам много природата и бих посетила всяко хубаво място, но тези пирамиди не бих казала, че са някакъв природен феномен .

6

k

преди 6 години

Аз пък съм си трошил краката от Бургас специално за тези нещотийки.Лично мнение-ама МНОГО са преекспонирани.Спокойно може да минете и без тях.Никаква туристическа инфраструктура,като стигнах до тях честно се чувствах прекаран..."Забележителност",изсмукана от пръстите...

5

Ганю Балкански

преди 6 години

Снимките са уникални! уНИКАЛНО НЕКАДЪРНИ НАПРАВЕНИ!

4

БГ-реге

преди 6 години

От манастира, горе-долу до отбивката за гроба на светията, навсякъде, АМА НАВСЯКЪДЕ!!! е нацвъкано и минирано с конски фекалии. Не знам чии са тези животни, обаче навсякъде е нас...но, най-вече около пейките и масичките. ТОВА Е ПЪЛНО БЕЗОБРАЗИЕ, СРАМОТА! Защо никой не кара стопаните да почистват? Няма къде да се седни, камо ли деца да пуснеш да играят, топка да поритат.

3

До 2

преди 6 години

Браво, снимаш хубаво значи. Да беше и грамотен...

2

Анонимен

преди 6 години

прaвa e aвторкaта- "Снимките нa пирaмидите, които съм виждaлa обaче бледнеят пред крaсотaтa им нaживо" Пхаха Снимките сa поcредствени, не стaвaт. Аз съм бил тaм и съм нaпрaвил много по крaсиви снимки, снимaл съм по добре пейзaжите. А последнaтa ти снимкa прaвенa с кифленския ти телефон и някaкъв селски бек с гуменки и офицялния aнцунг изрязaн от кaдърa. ПХaххaхa! ааааа! "мъжо" ти ли ти е товa a? пхaхaх! поздрaви отCиднейАвcтрaлияя

1

Анонимен

преди 6 години

Това е било по времето на троловете още. Истината е, че сватбарите през ноща са се нашляпали яко със ракия и са се загубили. На сутринта слънцето ги застигнало и тъй са се вкаменили, троловете имат тая дарба.