28

Анонимен

преди 6 години

Ако Убунту ти напича процесора, а уиндос на същата машина не, значи нещо ти е изпекан мозъка. Единствено Убунту 16 изисква бърз ССД хард, но това важи и за всичко след Уиндос 7. Убунту използва по - малко памет, по - малко ЦПУ, има драйвери по подразбиране за всичкия хардуер, който съм срещал някога и никога не ми се е случвало да ми спече, въпреки "грубата" експлоатация.

27

Анонимен

преди 6 години

до 38Не е нужно да се кликва - има червеи, които влизат от раз през файл шеринга на windows. Пусни го в нета с пуснат файл шеринг (дори с парола) и гледай какво ще му се случи в един момент...

26

Анонимен

преди 6 години

НИ къв вирус неможе да те Лепне., ако не стартираш файл с клик или линк към него.Просто не отваряйте съмнителни майли, линкове и прикачени файлове.Трябва дисциплина и всичко е ок. Другото са глупости ....Ако вируса сам хаква щеше да има 90% успеваемост не 2% :)

25

До 34

преди 6 години

С това, че е с отворен код и хиляди програмисти имат достъп до него. Шансът, да се хване уязвимост, е много по-голям, когато хиляди хора преглеждат кода. OSX е добра ос, не толкова, защото е на Епъл (не изключвам приноса им), а защото е стъпила на много здрава основа (BSD). Отвореният код позволява и да видиш какво се случва, дали производителят не си е сложил разни бекдоори, за да си прави каквото иска, когато някой го натисне отгоре.

24

Анонимен

преди 6 години

Предният коментар беше до 31

23

До 32

преди 6 години

Еми да е избиран производител/у-во, което има качествена софтуерна поддръжка. Един ден да не тъжиш, като нещо се вмъкне през RPC-то или самбата и каже "дай парите или чакай 999999 години за да си декриптираш диска сам".

22

Анонимен

преди 6 години

Спирате да ровите простотии в нета и нещата ще се наредят от само себе си.

21

До 27

преди 6 години

Уиндоусът без драйвъри ще бачка знаеш ли кога? :D Пък за линукс пак ще се намери някой порт, бил той и с 1ppm.

20

До 24

преди 6 години

Ми НР да си напишат драйвър. Това не е проблем на ос-а, а на този, който не се интересува от качествена поддръжка на хардуера, който произвежда.

19

Анонимен

преди 6 години

Хехе, пуснали червей с майнър и веднага "превежда пари". Ама всички ползвате uTorrent, в който откриха такъв майнър и от компанията производител опитваха да замазват положението... За офис работа един Дебиан с Либреофис си е перфектна система, така че хайде не го хвалете тоя уиндоус толкова - алтернативи има - я Мак, я някой линукс (не убунту, моля). Малко усилия се искат.

18

Анонимен

преди 6 години

До АнонименМи като пoлзвате Уиндоус е така) ........от Уиндоуса ми е по лесно да ти цъкна 10 минуса

17

Анонимен

преди 6 години

Гледайте документалния филм за израелската фирма, създала Stuxnet - zero day, срещу Иранската ядрена програма.Обама колко плати на евреите? В крайна сметка , освен няколко убити и уволнени резултата беше нищожен.Но пък евреита лапнаха огромни пари.

16

Между редовете

преди 6 години

На мен ми хакнаха всички хакове, да им го наха кам!

15

Анонимен

преди 6 години

Бавно и постепенно мафията започна да разбира къде са големите пари. Програмистите!Израелската компания която създаде три версия за вируса, атакуващ сирийската ядрена програма спечели близо половин милиард долара. Самия софтуер им струваше 3 милиона. Платиха н Бил Гейтс за три уязвимости. Всяка дупка в windows струва милион. Дори не можете да си предствите за огромните мащаби в парично съотношение.Щом евреите го правят заедно с майкрософт, значи и ние трябва да можем.БГ правителството им

14

Gaskoing

преди 6 години

играта загрубява... конците ще се приплетат...

13

Анонимен

преди 6 години

Нищо не превежда... ползва ресурсите на ПЦ то за да копае... ама то е същото де, превежда копае, все тая, важно е новина да има.

12

Анонимен

преди 6 години

Аз точно се изкефих че съм милионер вече и после ме хакнаха.

11

Пена

преди 6 години

На баба ти Пена и хакнаха ПС-то и сега не мога да играя онлайн покер. Малко се притеснявам защото точно получих предложение за брак от Сомалийски принц и гледай сега искат да ми развалят кефа.

10

Балиго

преди 6 години

Трябва да се вземат повече пари от тези с вредни професии като рибарите и тези пари да се използват за киберзащита!За да се оправи държавата, трябва да се лепнат гигантски данъци на всички рибари и така ще се съберат достатъчно средства за киберзащита на държавата!

9

Анонимен

преди 6 години

Линукс и Мак също бяха пробити и не е само Уиндос.