7

Анонимен

преди 6 години

Аз също съм минала по този път, от бабините манджи и висенето пред телевизора, но успях да сваля над 20 кг без особени инвестиции- изхвърлих хляб, сладко и т.н, започнах да си правя упражнения в стаята, видяни от интернет ( за това не в нужна фитнес зала!) , да се разхождам много, особено една лятна ваканция, през която отслабнах най- много. С училище също не е невъзможно да се комбинира- половината ми съученици тренираха по някой спорт полу- или професинално и не им пречеше.

6

Анонимен

преди 6 години

Ами храната е пълна с ***, децата са свърхнатоварени и по цял ден в училище, съответно нямат време за движение, нямат и желание, защото в малкото си свободно време висят на компютъра, няма места за спорт, спорта е платено занимание, а не всеки родител може да отдели пари, няма къде да се кара колело безопасно, нямат физическо в училище... Още да изброявам ли?

5

Анонимен

преди 6 години

това важи за богата европа, за бедна България (народа имам предвид, не овластените крадци) със 100 евро пенсия напрао надебеляхме

4

Анонимен

преди 6 години

Според мен е виновна държавата. Имам един съсед, който в двадесет и първи век, дойде в града да става държавен хрантутник, с Благоевградски москвич,с *** яйца на задното стъкло,ушите му светеха и слаб като ***. За три месеца заглади косъма, а след година прилича на всичките си колеги, с шкембе,като на матиз задницата и нагъл та знае ли се. Три которника спира пред блока,даже стана ловец и рибар. По цял ден дреме в един опел, а отскоро е в корейска талига. Децата му са точни копия,даже и умни

3

Балиго

преди 6 години

Целият проблем идва от увеличаването на броя на рибарите; оттам идва увеличението на мазнините в храната.За да се оправи държавата, трябва да се треснат гигантски допълнителни такси на рибарите и така държавата ще събере предостатъчно пари за пропаганда на здравословното хранене.

2

Анонимен

преди 6 години

Все пак трябва да догоним братята хамериканци.

1

Споко

преди 6 години

Споко бе нали ще ставаме Хамериканци. Тук в САЩ само 60% от децата са толупи. Трябва да се следват тенденците все пак.