77

Чистачът

преди 6 години

***, много внимавай като се разкарваш из Бургас! Има много кофти пътища.. Да не се спънеш някъде.. Тогава ще съжаляваш наистина! Много бързо ще се излекуваш наркоман нещастен!

76

nqkoi si

преди 6 години

като е с шизофрения да си пие хапчетата редовно ! да не пие алкохол и да спортува !аз съм с шизофрения и си работя и си спортувам . да за съжаление съм постоянно на хапчета доживот !

75

съдия

преди 6 години

Не приемам това нещо - болен шизофреник и поради това -в къщи. Щом е болен -да не излиза от вкъщи или от психиатрията. Щом като извърши престъпление (както в случая) -или в затвора за определеното време или за същото време -в психиатрията. А сега какво правим, под натиска на Европа -не може да стои в психиатрията повече от 6 месеца. Нима трябва да избие няколко човека, за да се разбере че трябва доживотно лечение в ограничено пространство ? Или нима трябва да чакаме някой да го утрепе него ?

74

Анонимен

преди 6 години

До Възмутен 77 - Възмущаваш се ТУК, защото срещу себе си нямаш мутри. Да те видим в реалната обстановка как ще се гъжвиш.

73

Факти

преди 6 години

Агресивни и опасни като този в белите държави ги лекуват с лоботомия след което стават кротки и хрисими като зайчета или ги затварят навеки.Тука това не може да се случи.Ще полежи в диспансера някой и друг месец и ще го пуснат по живо и по здраво докато някой ден не си изпие хапчетата,превърти и претрепа много хора!

72

www

преди 6 години

До ВъзмутенМного ми се иска теб да видя в подобна ситуация :) Лично аз съм правил грешка да се намеся и след това... станах криминално проявен. Защо? Да, в някои други държави дават медал за това, но в България, управлявана от Борисов за трети път не е така. Не беше така и когато управляваше за първи и за втори път.

71

Възмутен

преди 6 години

Грозно! Ужасно деяние! Може да е психясал, но това не го оправдава! Но какво да кажем за зепачите? Мъж, който през цялото време стои и наблюдава..!!! Действието на свидетелите при пристигане на автобуса-ДИМ ДА НИ НЯМА! Грозно, още по-грозно от деянието на момчето! Къде отиде чуствителността у хората? Интересно какви биха били коментарите им , ако това беше се случило с техен близък? Най-добрия град за живеене- с най-безсърдечните ***/не хора/..!!!!!

70

Анонимен

преди 6 години

Няма ли кой да го *съжали* ?

69

Анонимен

преди 6 години

Смърт за това същество

68

ники

преди 6 години

До АнонименГений тебе да не та е раждал баща ти? Вземи почети малко литература, плюс медицинска и после ми говори кой е по-висшия пол... Те за това масово мъжкото съсловие компенсирате на бой, щото акъл за друго не стига. Има и изключения естествено, ама са рядкост... А въпросния *** е жив пример за горното твърдение, нямаш акъл, показваш надмощие над 72 годишна старица, обаче толкова му е малко акъла, че не си е направил сметката, че постъпката у ще докаже колко трагичен, смешен и жалък е

67

Анонимен

преди 6 години

Болен, не болен да внимава на кой скача. На бабите е лесно, голям мъжага

66

Ми

преди 6 години

На този очевидно мястото му е между 4 стени за постоянно, а не сред хората. Като е с шизофрения, може и тапицирани да са. Жалко, че не е така. Очевидно е опасен за околните. И за пострадалата жена какво следва? Пребил я, потрошил я и какво сега? Кога ще доживея да видя в тази държава наказание отговарящо по тежест на извършеното престъпление? За опасно психично болните има в някои държави едни специално построени затвори. Шизофренията е нелечима. Психопатията също. До живот зад решетки.

65

бай ганьо

преди 6 години

До Бай ЕмоНИКОЙ НЕ ЗНАЕ . ВИЖ ПРИЧИНИТЕ И . ТРЯБВА НАКАЗАНИЯ .ВИЖТЕ КАКВО СЪЗДАВАМЕ - БРЪСНАТИ И ГРОЗНИ ТИКВИ , ЧЕ И В ТЕЛЕВИЗИЙТЕ ТАТУИРАНИ , ДРОГИРАТНИ И БАНДИТИ И ГАМЕНИ .

64

бай ганьо

преди 6 години

До ТедиВЕРОЯТНО СИ ЖЕНА БРАВО . НО СИ МН КРОТКА. ТОВА Е ВАРВАРСТВО.

63

Бай Емо

преди 6 години

Някой знае ли, колко шизофреници имат сводетелство за МПС?Няма регистри, няма принудително лечение на тези хора, няма държава и всичко е батак.

62

Теди

преди 6 години

Ама не може така, утре ще убие някой човек. Прекалено е опасен .А жената със счупеният таз какво ще прави сега горката?Нещо трябва да се предприеме- да бъде осъден или пратен на лечение.

61

Мавруди

преди 6 години

Този луд е опасен за хората. Има два варианта за него: или ефтаназия,или решетки до живот. Ако бъде пак на улицата,други ще пострадат.

60

Анонимен

преди 6 години

Какво го вдъхнови да изпадне в такава истерия ?Да не би жената да го е погледнала лошо или да го е обидила , или случайно да го е бутнала ? Ние , обикновените хора , пътуващи с градски автобуси сме изложени на гавра и побой от такива индивиди . Ако нещо му липсва или не си е взел дозата ,лекарството защо не отиде до някой дълбок вир да си охлади нервите ?Ние всички сме в опасност всеки божи ден от такива *** .

59

Анонимен

преди 6 години

Какъв болен бе, никакъв болен не е това ***. Познавам шизофреници, не се тъпчат с наркотици или анаболи. Този се е "разболял" понеже така го отърва. Да и на твоята майка/баба/жена/дъщерия може да се случи да срещне такъв "болен". Ще видим тогава какви ще ги дрънкаш. Или по-вероятно да им "простиш" срещу определена сума както направи онази кукувица от Пловдив.

58

Анонимен

преди 6 години

Да вземем да го пребием това *** и да кажем "Ами, съжалявам не бях на кеф". Държавата бавно си отива...