8

Emo

преди 6 години

До 7:Защо пишеш в трето лице? Толкова ли не ти стига акъла, че утре​ и на теб може да се случи? Тогава може би друга песен ще запееш, на жълтите павета...

7

Анонимен

преди 6 години

На един програмист крака не му трябват. Хем ще работи повече и няма да бяга.

6

Анонимен

преди 6 години

Протестираха за пари на кило, дадоха им пари на кило, сега не искат. Искали да работят и асистенти. Ами да плащат 930 лева на асистент и да работят.

5

Хитър Петър

преди 6 години

Какво очаквате от Тиквата, освен да намали заплатите и пенсиите с цел икономия, че да има за него и за жадните Патриоти. Уж щяха да увеличава заплатите тази Тиква, а днес научаваме, че минималната заплата се намалява. Същото е и с учителските заплати, които Тиквата щеше да ги увеличава двойно. Днес те също паднаха на същото равнище преди увеличението им. Пенсиите също щяха да скачат, а вече виждате на какво ниво са, с тенденция да падат. Няма как, Тиквата трябва да дели с Патриотите.

4

Анонимен

преди 6 години

Споко, ГЕРБ преди малко отмениха и увеличението на минималната работна заплата на 460 лв, гласувано от Кабинета Герджиков.Върнаха минималната работна заплата на 420 лв и оттам всички слизаме с два етажа надолу.Завидяха и на сиромасите или може би от Брюксел така им нареждат.

3

Хитър Петър

преди 6 години

Ами като гласувате за ГЕРБ така ще бъде. Не се оплаквайте сега и не ревете. По-спокойно с протестите. Бойко няма да ви обърне внимание колкото и да пискате, а нови избори ще означават вече пълно мнозинство за ГЕРБ и още по-лошо от сега.

2

Анонимен

преди 6 години

Проблемът е, че вного хора вземат инвалидни пенсии без реално да са инвалиди. Ако се спрат пенсиите на тези хора, ще има повече за останалите. А сега истинските инвалиди не получават нищо, заради шмекерите.

1

ИВО

преди 6 години

ХОРА ВИЕ ИСКАТЕ И СТЕ СИ В ПРАВОТО ДА ИСКАТЕ.АМА БОКО И (ГОЛЕМИЯ ПАТРИОТ) СИМЕОНОВ НЕ ГИ ЛИ ЧУХТЕ КАКВО КАЗАХА,ЧЕ ЩЕ ВЗЕМАТ ОТ ВАС НА НЯКОЙ ЦЯЛАТА ПЕНСИЯ ЗА ДА УВЕЛИЧЪТ РЕДОВНИТЕ ПЕНСИ ДО 200 ЛВ.ИНВАЛИДИТЕ ПЕНСИОНЕРИ ВИНАГИ СА ОРЕЧИЛИ НА БОКО.ДЯНКОВ ПО НАРЕЖДАНЕ НА БОКО СПРЯ СУМА ТИ ИНВАЛИДНИ ПЕНСЙ.СЕГА ПАК ЩЕ ГО ПРАВАТ.ДОКЪТО НЕ ОСТАНЕ НИКОИ.ТОВА Е БАТЕ ВИ БОКО И ПАТРИОТИТЕ.БИЛИ МНОГО.АМИ ТАКЪВ ЖИЖОТ ИМ Е ПРЕДОСТАВИЛ БОКО ЗА ТОВА СА БОЛНИ ХОРАТА