18

CHERI

преди 6 години

Що се правят на луди тези американци. Какви големи тайни казал Тръмп като за тези бомби в малки електронни устройства се говори и пише от години.Руския самолет в Египет го свалиха с бомба в кутия на КОКА КОЛА. Преди години в САШ заловиха някаква *** в самолет който беше сложил бомба в тока на обувките.Големи израелски тайни! Ама и ние сме едни разбирачиииииии,

17

Гост+

преди 6 години

Цивилизованият демократичен запад бълва постоянно "файк нюз" - не им се полагат снимки

16

Анонимен

преди 6 години

"И как така Путин има стенограма , а Белия дом-не?"===============Добър въпрос. Аз бих го допълнил с втори не по-малко сериозен:И как така ТАСС има снимки от срещата на Лавров с Тръмп и всички руски медии свободно ги публикуват, а Пиндостан и циливилизования, демократичен запад няма?

15

Анонимен

преди 6 години

Че какви тайни може да има Тръмп ? Путин винаги е поне 3-4 хода нaпреде пред краварите.

14

Наблюдател

преди 6 години

Съвсем се размириса. Щом Путин защитава Тръмп , работата не е добре. Ами той е вложил толкова средства и усилия да "изберат" Тръмп, естествено, че няма да гледа безучастно. И как така Путин има стенограма , а Белия дом-не? Иначе Тръмп щеше да я размаха по Twiter посред нощ. Това е началото на края на палячото Тръмп. Изключително глупав и самовлюбен, след като присъствалите на срещата отрекоха факта, че Тръмп е предал важна информация, той сам се издаде и натопи тези които отричаха. Гаф след гаф.

13

Анонимен

преди 6 години

От тоя ботокс който си слага джуджето мимиката на лицето съвсем му се е променила.

12

валери

преди 6 години

Американските ястреби са наясно с това , но целта е да се скалъпят обвинения и да се предизвика импийчмънт, ненормалн.....те са готови на всичко за да не се сринат плановете им за нов световен ред .

11

бай ердуганьо

преди 6 години

Лавров е американски шпионин щом си е замълчал пред Путин В.В.

10

бай ганю

преди 6 години

айде сега и този наред да издава тайнаиздъни се работатаа той бил и голям защитник на тръмп с това си действие ноо да видим кви тайни ще изфабрикува пред публиката

9

Анонимен

преди 6 години

"ако си свалиш ушaнката може да започнеш и да мислиш. Издънил е агентите си. Като им резнат главите утре кой ще му каже какво са намислили терористите? Ама то трябва и акъл."Един виден наш евроатлантик не направи ли същото бе, шмугльо. И дори и дело не заведоха срещу него.

8

Русия е велика.

преди 6 години

ФАЩ вече се боят и от собствената си сянка, параноя на ръба на отчаянието! Стигнаха дотам да фърлят кал срещу честен човек като Тръмп и тия параноици твърдят, че Ким има ядрена ракета и кой ще им повярва на тия кравари. Kакво стана с химическите оръжия на Саддам ?

7

Анонимен

преди 6 години

Както винаги Путин представя истината блестящо, с прости, разбираеми думи и с чудесно чувство за хумор. Няма друг такъв политик. Велик е!

6

до 4

преди 6 години

Не става само с ядене тряба и акъл, значи ИД знае за агента внедрен сред тях но не може да го достигне на земята ? Я сега ти ни светни, що за агент който може да бъде само в самолет от лаптоп с бомба ? Интерeсно ще e да чуем твоята експертна версия :)

5

Анонимен

преди 6 години

До Русия е велика.руската пропаганда май ти идва в повечко

4

Анонимен

преди 6 години

До ХА-ХА-ХА !Значи Тръмп е престъпник за това, че е предпазил света от нови терористични атаки и нови невинни жертви.ако си свалиш ушaнката може да започнеш и да мислиш. Издънил е агентите си. Като им резнат главите утре кой ще му каже какво са намислили терористите? Ама то трябва и акъл.

3

Анонимен

преди 6 години

обяви руският президент Владимир Путин, който отрече Тръмп да е издал тайни на ЛавровТръмп потвърди, че е дал информацията на Лавров, ама малкия продължава да отрича :)Е нема по-тъпo племе от рашъните!

2

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Значи Тръмп е престъпник за това, че е предпазил света от нови терористични атаки и нови невинни жертви.Тръмп бил издал на руснаците, че терористите се канят да взривяват самолети чрез внесен в лаптопи взрив.И какво престъпно има в това ?!

1

Русия е велика.

преди 6 години

Вярваме на г-н Путин тука може да се има пълно доверие, защото всички кабинети в Белия дом се подслушват от Кремъл. Тръмп и да иска не може да има тайни от Путин.