95

acerman

преди 6 години

До АнонименСъгласил си се да бачкаш за 460 лв. или си там да гледаш шефа ти колко печели и каква кола кара... ???????

94

Цецо

преди 6 години

Преди време прочетох в Инвестор една статия за печалния резултат от вдигането на минималната работна заплата в някои страни, предимно в Латинска Америка. Мисля, че успя да ме убеди в това, че самоцелното вдигане на тази заплата е по-скоро политически, отколкото икономически ход. Най-тежкото следствие от прекомерно вдигане на минималната работна заплата е рязкото увеличение на безработицата...

93

висок стандарт 2

преди 6 години

Ама и аз съм един матеметик ,на кого му пука за народа.Вярно бе големи цени и ниски заплати това осигурява висок стандарт на чорбаджиите- пак грешка феодалите де.

92

висок стандарт

преди 6 години

Високи цени и ниски заплати, ей това е то стандарт!В провинцията двойно по-голям.За двойки по математика сте бре икономисти...

91

еггв

преди 6 години

мръсни алчни капиталисти ,ограбиха България , дано по-скоро социализма се върне и да ги натикат по затворите

90

DiesIrae

преди 6 години

Първо всички който ревете си дайте въпроса колко пари генерирате на ден? Аз ще ви отговоря - ако не сте в производство (а 95% съм сигурен, че не сте) значи една ГОЛЯМА 0! След като масово хората в България не генерират пари то тогава от къде да дойдат те?Проста математика - износ на България за 2016г. 31 158 мил. лева / 6 мил. хора =5200 лева /12 месеца = 433 лева!!! Това са парите който се полагат на 1 човек в България. Понеже не сме в комунизъм някой взимат повече други по малко. Това е!

89

Фронто

преди 6 години

Неотдавна в Швейцария имаше референдум- да стане ли мин.почасова ставка 25 Фр.( българи със слаби сърца да не четат). Питам нашенските работодатели които са против- швейцарците по- малко ли от пари разбират? И кои бизнесмени тежат повече като престиж? И като престиж високите доходи са в интерес и на работодателя.

88

Анонимен

преди 6 години

Хак им е на правителството. Контролните му органи не си гледат работата и крадливите работодатели си развяват ненаказо байряка. 99,9999% ОТ РАБАТОДАТЕЛИТЕ АКО БЪДАТ ПРОВЕРЕНИ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ СА МОШЕННИЦИ. Но дали пък вдигането на минималната заплата и отменянето и не е една предварително уговорена игра???????????

87

Анонимен

преди 6 години

Май сме в поредния филм с доброто и лошото ченге. ГЕРБ изпълнява обещанията си вдига заплатите но лошото ченге ги спира. ГЕРБ предлага мажоритарни избори но лошите ги спират. Ами цирк на наш гръб

86

Скитник

преди 6 години

България влезе в ново робство! Робува на така нареченият " бизнес" Но хората са свикнали, имат 800 годишен опит.

85

гфф

преди 6 години

мръсни алчни капиталисти , съсипаха и окрадоха България , добре ни пазеха комунистите от тях , ама ние не им вярвахме и сега си берем гайлето , дано комунизма скоро се върне и всички капиталисти да изгният в затвора

84

Анонимен

преди 6 години

Работете за 460 лева, докато шефът ви кара кола за 50 000.

83

Анонимен

преди 6 години

цирк "ГЕРБ tezi ne6tasnici sa putnici

82

Морски ама горски

преди 6 години

90% сме на минимална заплата ,но ви замазват очите с виртуални 1500лв(300-500лв- ипотека/наем;500лв ток вода/транспорт=500лв за "живот".Селския пазяч в кооперацията взема 500лв,но си има къща и градина на село и гора наблизо и като идва зима всички се втурват на среднощни горски разходки с каручките...

81

ПОМНЕТЕ!

преди 6 години

Тъжен ден, днес отбелязваме 141 години от Баташкото клане.Не съм изненадана, че това не бе споменато в телевизиите, които ни ЗАЛИВАТ с турски сериали

80

Анонимен

преди 6 години

Асоциацията СКРУЧ иска да и работим без пари,, но и да сме образовани, с поне два чужди езика! Плащат си на съда и на властта и държавата е тяхна! Всичко с избори, партии, ала бала демокрация е един голям цирк, в който дресурата не спазва дори принципа за шекерчето и тоягата.

79

o/o

преди 6 години

Всички така наречени ,,работодатели" в България са правени от един и същи ф.а.л.о.с - тоя на мамона- богът на алчността .

78

Фронто

преди 6 години

Вече коментирахме. Сред някои има неразбиране . Няма работодатели,няма синдикати,няма обвинения в комунизъм някакъв! Държавата казва/ с л е д като си е направила точната аритметика/ - при мен( тази държава) под това не може да се слиза. Стандарт! Край! Ако не ти харесва ходи ' бизнес' да правиш в Руанда! В Русия,тоже може! Тук,при това ниво на икономическо развитие - не може.

77

Гробокопач

преди 6 години

Не се бойте, дами и господа, цирк "ГЕРБ" работи за вас безплатно, но на ваш гръб. Сега ще усетите силата на съдебната реформа на ГЕРБ - Горанов ще вдига МРЗ за пред електората, а ВАС ще е лошият, той ще я сваля. И така " и тако, и вако", хем ГЕРБ е изпълнил предизборните си обещания, хем предизборните обещания, като власите, са се удавлаи на края на Дунава!;))) Вие видяхте как ВАС отсъди в полза на Лиляна Павлова за цената на винетките!

76

НЕРАЗБИРАЩ ...

преди 6 години

Чета и не вярвам на ушите си.... тук всички сте икономически грамотни, разбиращи, нареждащи и много силни зад клавиатурата....не разбирам, като всичко ви е ясно защо сте още по домовете, а не пред НС ?!Искате пари, ама всички ви мързи !!!Хайде, тичайте да си купите няколко билета да изтъркате, че може и да спечелите, ама друг път !!!