14

логик

преди 6 години

До Анонимен 10не е точно - вижте примера с подпалилия се Боинг - само товари, без пътници, и пак е станала белята

13

Анонимен

преди 6 години

Да ви следят,бекдоорс?!?Има хора,които живеят в някакви паралелни вселени...Ако някой иска да ти влезе в лаптопа,последното,което ще му хрумне е да ти го вземе за проверка на митницата!

12

Анонимен

преди 6 години

Решено е, багажа ще лети в отделен самолет.

11

маке-ариец

преди 6 години

Пак ви правят на будали. Идеята не е за бомби-момби. За това си има скенери - ръчния багаж се инспектира много по-лесно и по-детайлно.Идеята е да могат да ви ровят по лаптопите и телефоните и да ви слагат бекдоорс да ви следят. В работата направо унищожаваме лаптопи и айфони ако митници и секюрити са ги взели за проверка и хората са ги изгубили от погледа си.Мисли бе ***!

10

ПРЕВОЗ

преди 6 години

при ПРЕВОЗ на лаптоп в САМОЛЕТА той трябва да бъде поставен в металния контейнер, в който се съхраняват храни и напитки и пак да бъде залят с вода, за да се охлади. Е ТВА Е !

9

Анонимен

преди 6 години

Най-безопасно за авиокомпаниите е въобще да не се допускат пътници в самолетите!

8

Анонимен

преди 6 години

Ми ти с Делл си 6... какво да кажат собствениците на Макбук еър...

7

Майтапчия

преди 6 години

Едно време имаше автобуси с ремаркета(не съчленени,а отделено ремарке).Жените и децата -в автобуса,а мъжете-в ремаркето*.Та освен да направят и самолети с ремарке-там ще са рисковите неща,при нужда го откачат(хи-хи).*Наистина имаше пътнически ремаркета-до 1973-74г

6

Анонимен

преди 6 години

До смисъл нулаВъпросът ви е към Доналд Тръмп

5

Анонимен

преди 6 години

"Комисията за авиационна безопасност в Белгия предлага вместо лаптопите да се затварят в куфарите, те да се оставят в ръчния багаж, като при проверката батерията на компютъра бъде извадена и проверена отделно на скенер."===Аз съм с лаптоп на Dell, на който батерията може да бъде извадена само ако долният капак бъде махнат, а затова трябва отверка, батерията е вградена. Как ще минавам на такива проверки, не е ясно.

4

Анонимен

преди 6 години

Лаптопи и таблети пълни с експлозиви немогат да бъдат вкарани в самолета защото при проверка на ръчния багаж ще ги открият. Това което може е да прекарат взрива в куфара или багажа който чекират и чрез мобилнотоустройство да го активират. В такъв случай телефоните и мобифоните също трябва да бъдат забранени в ръчния багаж.

3

Анонимен

преди 6 години

Да и след всеки полет трябва да си купувам нов лаптоп. Бати глупостта.

2

pikachu

преди 6 години

Съгласно сегашните правила литиевите батерии се носят на борда за да се потуши евентуален пожар. Прехвърлянето им в багажното не решава проблема при умишлен взрив. Голяма глупост! Само адекватна проверка на земята и лаптопите в салона са решението.

1

смисъл нула

преди 6 години

Е те тия терористи ако ще вкарват експлозив в лаптопа, ква е разликата дали ще е в ръчния багаж или в багажното. Все ще го качат на борда. Даже ако е в багажното с таймер няма нужда терориста да се качва изобщо.