12

Анонимен

преди 6 години

До 9Ти си праволинеен, тесногръд и страдаш от предразсъдъци. И какво ,като разликата им е 20 години!?Той е бил наясно,през цялото време.Е!?Но,както виждаш за любовта няма възраст и граници.Малко хора могат да изглеждат така, независимо от възрастта.

11

3

преди 6 години

Съдейки по реакцията на това, което написах, сайтът се посещава повече от по-необразовани и злобарски настроени хора. Не ме учудва. Това Ви е амплоато, затова и го написах.

10

Кондю

преди 6 години

Набирам средства за премахване на грозната и безвкусна татуировка

9

Макрон

преди 6 години

Заменям Брижит на 66 срещу две Иветки на по 33. Може и с доплащане от моя страна или бонус Меркел подарък. Осъзнах се най-накрая и се събудих.

8

Анонимен

преди 6 години

Да е жива и здрава жената и още дълги години да ни радва с успехи. Дано да я подминават травмите и да се радва на спортно дълголетие. Такива като нея и Данчо Йовчев са истински отдадени на делото си хора.

7

Анонимен

преди 6 години

време и е да си сяда на г*за и да ражда някое друго дете. Само дето тоя нейния италиански "пич", както го нарича някой по-долу е доста съмнителен, с тия скубани вежди и очни линии... Кой го знае дали не е третополов

6

бг

преди 6 години

Умна е ,женена за италиански пич.

5

Анонимен

преди 6 години

Жива и здрава Ивет! Наздраве!

4

Болтата

преди 6 години

До до журналистите от сИ ти като си с образование ,та какво постигна ! Да висиш по цял ден пред лаптопа и да чакаш помощи от социалните !!!

3

до журналистите от с

преди 6 години

От красота не разбирам, но нищо не сте писали за образованието и. Не ви вълнуват подобни работи.

2

Анонимен

преди 6 години

Уникална спортистка, страхотен човек, много красива жена! Да е жива и здрава!

1

Жо

преди 6 години

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Ивет Лалова! Да си в световния елит на Леката атлетика е трудно, а да си в елита на спринтьорите е два пъти по-трудно. Ако Леката атлетика е Царицата на спортовете, то спринтът на 100 метра е Короната на Царицата.