117

аз

преди 6 години

Националсоциализмът не е по-лош от комунизма и империализма ...

116

мм

преди 6 години

Да направиш от восък скулптура на хитлерист е нормално , така ли?

115

Анонимен

преди 6 години

Правим от мухата слон.Защо всички пишещи в този сайт са забравили,че предния папа е бил сътрудник на нацистите,но това не попречи да бъде избран за първи сре католиците.А в случая за една фотография,направена повече от ясно в стил шарж,се правят генерални изводи нацист ли е човекът или не,без изобщо да го познаваме лично.А ,че е грешка от негова страна да прави публично достояние една такава снимка -затова спор няма.

114

Кривондел

преди 6 години

Прощавайте, А кога ще има сходна реакция по отношение на хвалба на Сталин - на чиято съвест тежат десетки пъти повече жертви - и, между другото, десетки хиляди БЪЛГАРИ в Крим?Ясно е, че комунистите са *** - но не е ли редно поне от срам да не го хвалят толкова?

113

Анонимен

преди 6 години

Има една приказка, която не е зле да си припомняте всеки път. За тези във властта е ясно, че или не я знаят или са я забравили. Всеки човек трябва да я носи в джоба - ПАЗИ БОЖЕ, СЛЯПО ДА ПРОГЛЕДА - Алеко.

112

Анонимен

преди 6 години

Каква е разликата между нацисти рашисти и ***? Никаква. Затова трябва освен Танев още 20-30 човека да бъдат отстранени от това правителство. БСП, Атака, ПФ и ВМРО да бъдат забранени, като партии проводници на руския нацизъм в България.

111

ангел

преди 6 години

Абе тия от БСП-то вече психясват от злоба , какви са тези глупости , това сериозни хора ли са или тра-ла-ла , та това е в някакъв музеи с восък от преди години !!!!!

110

Анонимен

преди 6 години

ко се е размахал тоя тъ пак да не вика такси

109

Анонимен

преди 6 години

Валерката е изключително пейзанско парче. Типичният български политик - нагъл, продажен, самозабравил се и на всичко отгоре - п.р.ост на мотика.

108

Анонимен

преди 6 години

Е тука кво. Иначе се козирува.

107

Дуле Савич

преди 6 години

Само мене ли ме дразни В. Симеонов с тоталната си неадекватност и демонстрирано самочувствие все едно цяла България му дължи по десет бона?!То бива, бива, ама тоя тотално се забрави.

106

Анонимен

преди 6 години

ББ все тока си ги избира, я по кръстовища, а по стройки, сега от музеите... Ми то като не останаха читави хора в България така ще е от къде да намери читави хорица, всичко е електориален матрял... Дянков и Трайков да не би повече да стават, ами лупитата?

105

И на тоя дедо му

преди 6 години

сигурно е бил конекрадец като на ТИКВУН

104

ОСТАВКА БЕ

преди 6 години

тъ.пак като началника му Симеонов

103

НАЦИТАТА

преди 6 години

май требе да ги организират с една екскурзийка до БЕЛЕНЕ 2

102

Анонимен

преди 6 години

*** народ. Гледай с какви глупости се занимават. Аз лично очаквам въпросният зам.-министър да се държи наистина хитлеристки, а не да е някоя пу.ка и корумпирана мижитурка.

101

фашизоидните

преди 6 години

дршльовци много са си навирили чукурите. Че има бой по чукурите

100

Хахахах

преди 6 години

По ме притеснява фактът, че е никому неизвестен анонимник, назначен "от квота", отколкото, че си е направил бъзик в музей. Ако тоя цифуняк Симов не знае точно какво е нацист, да вземе да се ограмоти, за да не се излага пред хората. Едно е да поздравяваш восъчна фигура в музей, друго е да целуваш турски агент на Орлов мост :-)

99

Го4о

преди 6 години

СимоФ да не се изхвърля толкова, защото и Нинова ги поздравява с този поЗДРАВ на техните официални сбирки!?!?!?

98

Idealist

преди 6 години

Този човек трябва незабавно да бъде отстранен, не защото е нацист, а защото е ***. Той е имал глупостта да публикува подобна снимка в общественото пространство, не мислел за собственото си бъдеще, как ще мисли за бъдещето на държавата. Край мутрите се наредиха и психопатите от т.н. Патриотичен фронт.