263

do Anonimen 306

преди 6 години

И какво като го освободят? Ще бъдат избити и *** барабар с него до два дни макс!!! Ако са от революционните комитети, ще провалят въстанието 1876. Аман от всеразбиращи национални нихилисти!

262

Анонимен

преди 6 години

До ГробаряГробарю, през февруари никой не си прекопава градинката с лук! Ако изобщо можеш да четеш, прочети стихотворението на Ботев "Обесването на В. Левски", преди да плямпаш глyпости.Голямата вина на българите е тяхното безразличие, "топлата соба и самун хляб". Турската власт, е уважавала Левски, пратила го е за София с няколко заптиета конвой, стотици километри през поля и гори. Но *** не е събрал 20 души със сопи да освободят най-българския българин. Аман от невежи "историци".

261

анонимен

преди 6 години

поредния ***,всеки може да е на мястото на ударената жена.

260

extremist

преди 6 години

ТОЯ НЕ Е НИКАКЪВ ШИЗОФРЕНИК, А ИМА ФАЛШИВО МЕДИЦИНСКО

259

extremist

преди 6 години

ТОЯ СУБЕКТ Е ЗА ДИРЕКТЕН ЗАТВОР

258

Man United

преди 6 години

Кого плашите, че няма да се върнете в България ? Знаете ли, колко ме * за вас?Вие нали избягахте и се "спасихте", защо се интересувате от нашите проблеми?Гледайте си проблемите във вашите държави.Нормалните народи, когато имат проблеми и тежки моменти се обединяват и започват да бачкат здраво, а ние бягаме и търсим "лесното", което често се оказва по-трудно.

257

в

преди 6 години

ако бях там следващото паве щеше да лети по него.такъв човек няма място на свобода, да не кажа жив

256

ц

преди 6 години

не си е вземал лекарството от какво

255

Анонимен

преди 6 години

Интересно от какво е бил провокиран

254

v

преди 6 години

Подобно нещо ако се случи тук, този е пътник. Бял ден няма да види, да не кажа че никой няма да стои и да гледа. Да се прибера в България -НИКОГА! Лудите нямат място по улиците, трябва да се приберат. Нападал ме е шизофреник с нож като бях дете, докладваха родителите ми, ала бала- още се разхожда тоз и си говори сам във Варна.Дано женицата се оправи, ако някой постъпи така с баба ми, готова съм да платя на някой да го затрие от бой

253

Без

преди 6 години

Овцете на спирката безучастно гледат. За тоз народ само тояга.А тоя селинджър аз лично бих поставил на електрическия стол. От това човек не става!

252

Гробаря

преди 6 години

Преди да се възмутите, прочетете, че младежа е шизофреник-психо болен човек. После се възмутете от себе си, родителите, приятелите, комшийте си, кмета си, кварталния полицай и райония ви прокурор, съдия, доктор, политик. Колко от изброените гласуват на избори, протестират, стачкуват, борят се за трудовите и граждански права?Когато са бесели Левски, много българи са прекопавали градинката си с лук и са се претеснявали за реколтата си, наздраве!

251

Анонимен

преди 6 години

Този ще влезе в затвора колкото онази, която прегази полицая.

250

От Турция

преди 6 години

Тук за такова нещо го линчуват веднага този до смърт и няма да ги обвинят в нищо. Не разбирам хората в България защо са толкова страхливи. Сега не ги ли е срам като се виждат на клипа с ръце в джобовете. Ако е тук ще се самоубият от срам, но там явно е нормално.

249

55555

преди 6 години

Конкурент на Валери Симеонов.

248

Bimbo

преди 6 години

Защото такива Мекотелчета с бръмбари в главата много по Родните институции, дет се разпадат естествено от Икономий в джоба. Ще го пуснат по улиците с мотив чв тва му е първото провинение, ще почакат когато минава автобуса и тогава Мейотелчето като бутне някойя бабка аджаба ако е гъкнала може го вкарат у затвора за има няма годинка валентинка.

247

Bimbo

преди 6 години

Такова недорасло мекотело направи същата грешка в Германско метро и му дадоха до 10 г затвор. В България Родната Полиция ще каже,,, ааа тва е Иван.... И толкос ни се видяло ни се чуло. Евентуално ако вземат да го вкарат в следствието за хммм айде 24 часа да кажем в което се съмнявам щот тряжва го хранят и пазят а от Икономий вече Началника неможе го видиш от почивки по Бермутки Свирмувки. Накрая ще излезе че има бръмбари в главата и ще го пуснат познайте защо?

246

bolbov

преди 6 години

Сериозна работа.Не е шведска нито ром ска чисто българска. Добре е да за крием отново държавата и след 500 г.лечение отново да се ***.

245

Анна

преди 6 години

А Вас от Днес искам да Ви питам ,това на саморазправа ли Ви прилича или на НАПАДЕНИЕ??????Изумена съм от некадърноста Ви!

244

Анна

преди 6 години

.......За пореден път ме е срам ,че съм българка.......На клипа виждам БЪЛГАРКИ И БЪЛГАРИ ,които само стоят и гледат даже и полиция не посягат да извикат !!!!СРААААММММ!Ей за тва няма се върна в България!Няма вече хора там ,а само стадо овце!!!!