127

Въпрос

преди 6 години

А защо съседа й е отрязъл тръбите за водата???И как без вода ще се потдържа чисто???Въпроса ми е до всички коментирали .

126

Саморазправа

преди 6 години

Поредната саморазправа защото липсва държавни органи, липсва съдебна система, липсва култура, липсва сустрадателност и всеки се е увълчил. За съжаление сигурен съм че има много такива жени като тази 84г има и много такива деца да замерят живи хора с камъни има и много такива който просто си седят и чоплят семки гледайки шоуто.Държавата загина! Да живеят 240 ни царе в НС.

125

Ива

преди 6 години

This is wrong on so many levels.. "Събирачеството" на животни е психическо заболяване, а реакцията на отговорните институции е направо покъртителна. Първо жената трябва да получи предписание да кастрира котките и почиства редовно. Ако това не стане й се отнемат и й се забранява да взима нови. Ако и това не помогне се въдворява. Жената на улица, а котките заковани в апартамента - гениално, просто гениално!

124

Анонимен

преди 6 години

А би трябвало общината да закове вратата на това жилище, докато не осигури обеззаразяването му. За да стане това тази баба май трябва да даде съгласието си, съответните санитарно-хигиенни служби да влязат в жилището й, а дотогава е добре да бъде заковано, за да няма епидемии.

123

Анонимен

преди 6 години

Съседите й са търпеливи до безкрайност. 20 години тормоз и чак сега я пращат там, където бабата сама иска да бъде - при кофите за ...... (цензурира се тук).

122

Анонимен

преди 6 години

20 години да я търпят - това е уникално. Аз не издържах и година, а случаят беше доста по-лек.

121

Така е

преди 6 години

До Аз Този въпрос го задай на децата на тази жена.Съседите нямат задължения към нея.Или имат , ако не си е плащало сметките в блока.

120

Анонимен

преди 6 години

А между другото държавата дали е виновна на тези дето съседа им с жена им спи? И там ли е държавата главния виновник? Ех, тая държава - разби хиляда семейства.

119

Питам

преди 6 години

До Анонимен Тези които пишат за старчески дом, знаят ли че се плаща по 1 000 лв. на месец. И там не е място за психясали хора, а за нормални богати руститути.

118

Анонимен

преди 6 години

Ама как не - не е виновен човека, дето очевидно толкова зле се е представил, че дори семейството му не иска да има нищо общо с него - виновна е "ДЪРЖАВАТА". Сигруно и на тези дето не им става чурката виновна им е държавата. И на дебелаците на по 20/30/40 години, дето са 50% хора, 50% лой им е виновна "ДЪРЖАВАТА" че никога не спортуват. За какво друго е виновна държавата, давайте да си изберем?

117

Анонимен

преди 6 години

В нормалната държава хората възпитават деца и имат ценности, семейства и приятели. Ако някой е психично болен - децата му и роднините са първите да се обадят на психо-диспансера. Който не е имал акъла да възпита нито деца, нито общество, и е част от гнила ябълка "държавата" му е виновна. Щото е лесно да обвиниш някфа си "държава", трудно е да кажеш, че си пълен провал и си свършил изоставен като улично куче (даже улучните кучета се грижат някой хора за тях, от време на време и аз ги храня),

116

Анонимен

преди 6 години

"И във всяка една запада държава би била изгонена час по скоро"В нормална държава хората, които имат психични проблеми не са оставени на произвола да се справят сами. Само *** би изисквал от психично болен да спазва спазва норми.

115

Анонимен

преди 6 години

Господин АЗ - за пореден път. Стига с този ромски манталитет. На тях все някой им е длъжен да им помага - виждате как живеят. Нали всички лижем дупетата на западняците - там никой не им е длъжен, ако трябва да се направи нещо - правят го. Единственото което се дължи е от индивида да спазва системата, правилата и нормите. Тази бабичка очевидно не е спазвала нито правила, нито човешки, нито социални норми. В случая ТЯ е престъпника. И във всяка една запада държава би била изгонена час по скоро

114

До 122 Аз

преди 6 години

Вместо да философстваш по форумите, вземи прояви човешко отношение към жената и я прибери у вас.

113

Аз

преди 6 години

До АнонименЯвно жената има психически проблем. Какво има толкова трудно за разбиране??? А, съседите са *** за мен!!!

112

Аз

преди 6 години

До СЪСЕДВие добре сте сигнализирали, но сетихте ли се да ударите едно рамо на жената преди да се стигне дотук??? Човешкото отношение е по ефикасно от наказателното критикуване!!!

111

Киро Лудата Коза

преди 6 години

Господин АЗ - как бе само в БГ някой да им е длъжен? Все някой длъжен. Тя е длъжна на себе си да не се допусне до това положение до което е. В България е тотална мизерия, беззаконие и подръжката на общите части е сведена до МИНИМУМ. За да изхвърлят някого - той явно ама много, много е наакал положението. Много ми е интересно как се в БГ някой им е длъжен, отиват в Англия и бачкат като роби по 12 часа на ден да си плащат градския и квартирата, обаче в БГ все някой им е длъжен.. Ей, кошмарници

110

До 118 Аз

преди 6 години

Ти да не си малoумен? Очевидно е, че са се опитали да й помогнат, както децата й, така и съседите, но тя като не иска, нищо не можеш да направиш. Виждал съм такива като нея - няма друго спасение освен принудително настаняване в психиатрия.

109

Анонимен

преди 6 години

И аз имах една такава в блока и накрая се преместих. Това ли обаче решението?

108

Аз

преди 6 години

Не се ли намери един съсед поне да прояви човещина и състрадание??? Никой не е застрахован в този живот. Защо са я оставили сама и без подкрепа досега????