11

ЗАЩООО ДА ПЛАЩАМ?

преди 6 години

НИЕ НЯМА МНОГО ДА ПОСТРАДАМЕ, ЩОТО СМЕ ТЕХНОЛОГИЧНО ИЗОСТАНАЛИ И ОЩЕ ВЯРВАМЕ ПОВЕЧЕ В КЕШОВИТЕ РАЗПЛАЩАНИЯ. ДА МУ МИСЛЯТ ОНИЯ, С ВИРТУАЛНИТЕ ПАРИ И ВИРТИАЛНОТО ИМАНЕ. А ПОКАЗАТЕЛЕН Е И ЕВРО РЕСОРА НИ, ТОЗИ С НАБЛИЖАВАЩ ПРОВАЛ. ЗАПЛАХАТА Е ЗА ХОРАТА, НА КОИТО ВСИЧКО ИМ Е ВИРТУАЛНО, ДОРИ ЖИТИЕТО ИМ, ТЕ ДА МУ МИСЛЯТ.

10

Анонимен

преди 6 години

Нема страшно - сега по-***-чорката, мегаспециалист по цифровизацията ще напише антивирусна програма и ще прочисти компютрите ви.Нали е много кадърна - снаха на Жозеф Дол.

9

Анонимен

преди 6 години

Е па тогава защо се цифровизирахме?

8

До 3

преди 6 години

От 1984 до 2017е 33 години!

7

Анонимен

преди 6 години

Колкото до заплахата от джихадистки кибертероризъм, Бертоле каза, че групировки като Ал Кайда и "Ислямска държава" още нямат капацитета да нанесат сериозни щети, но със сигурност имат намерение да го развият.+++++++++++++Джихадистите имат капацитет защото те са възпитаници на руския кибер саботаж. Между Русия и ИД няма особена разлика. Приликите са много повече отколкото разликите.

6

Анонимен

преди 6 години

Тоя вирус е пълен такак. Пак се раздухва история с неква цел. ТакИва вируси има от зората на Уиндоус. Не знам какво толкова голямо и странно има.

5

Анонимен

преди 6 години

Изходите са само два- единият е връщането на хартиения носител, а втория развиване на фотонните комуникации, на за тях ще се наложи да почакаме 10-15г.

4

Анонимен

преди 6 години

А на никой ли не му идва на ум че зад всички атаки стоят точно определени интереси и кръгове? Кой има интерес от хаос в кибер пространството? А сетете се де! Щото аз отдавна съм се сетил!

3

Дремеми Накурасана

преди 6 години

Ако се срине банковата система, както казват в статията, е много по-малко опасно, от това комунисти и герберастките им метастази, да окрадат банката. А те окрадоха доста банки и мандри.

2

Анонимен

преди 6 години

Чип на ръката естествено. Нали това ви е мечтата. Оставяш хаоса да се разрастне и идваш като победител. "1984". Когато хората живеят в страх и им създаваш изкривена реалност по-лесно ги манипулираш, особено ако си им сринал ценностната система преди това.

1

Анонимен

преди 6 години

Спокойно, сложихме точния човек да следи за дигитализацията в ЕС. Няма страшно.