20

Анонимен

преди 6 години

Спирки в посока центъра няма как да има по Дондуков просто защото той самия е в центъра!

19

Анонимен

преди 6 години

Напълно подкрепям 13 и 20! Всякакви острови ще задръстят още повече движението и ще са заплаха за стоящите на тях.А паветата наистина трябва да се махнат,или да се мият редовно.Сега като мине кола по тях след нея се вдигат облаци от прах!

18

до 17

преди 6 години

Селс, комплексът ти пролича още като се обиди и почна да обясняваш за пари, данъци, кой си наел и да се държиш арогантно. Типичен.

17

breh da mu se

преди 6 години

Спаси София са група хоmосеkсyалисти, които се изживяват по форумите като специалисти по всичко. Голям смях че ги цитирате навсякъде

16

Анонимен

преди 6 години

уха супер грозно, София наистина ще дозаприлича на клозет

15

до 15

преди 6 години

Много хубаво, че се стараеш, дай пример и на съселяните си, пък си давай заплати и си викай колега на който ти е кеф селс.

14

Реставратор

преди 6 години

Крайно време е този софийски булевард да бъде прекръстен, защото е унизително ПРАВИТЕЛСТВЕНИЯТ ЦЕНТЪР на една самоуважаваща се "независима" държава да е ограден от булеварди носещи имена на чужда държава !

13

Анонимен

преди 6 години

Четвърто поколение съм Софиянец но такава щуротия и през ум не ми е минавала че овчарите ще направят! Живея на този булеврд от както се помня и винаги е бил натоварен даже и по ТАТОВО време е не чак толкова но все пак си имаше трафик. Макар и само от москвичи жигули и лади. Мойто предложение е трамвайните релси да се преместят отстрани на булеварда близко до пешеходната зона. По този начин автомобилите няма да се затапват на спирките и да изчакват пътниците. А и за самите пътници ще е безопасно

12

Анонимен

преди 6 години

В нормална ЕС държава тази кметица щеше да е уволнена още първата година!-улиците ни са гробници-тротоарите също, нямаме нормални паркинги и това трае с години!Нормален кмет щеше да излезе с програма-година,две оправям да речем Люлин , после Младост и така нататък да му се знае кога ще дойде краят!

11

123

преди 6 години

При тази схема (снимка 5) - на кръстовището на Дондуков и Раковски - с едно платно за направо и за завой надясно по Раковски, с този "остров" на спирката, ще стане АДСКА тапа за МПС-тата! Ще започнат да минават по трамвайната линия, какво е и досега, впрочем. Пак малоумщини, ееййй! Тц, тц, тц.... Все едно този/тези, които са правили схемата/скицата са пешеходци, и никога не са управлявали автомобил, през живота си!

10

Анонимен

преди 6 години

Изобщо не стройте в Софоя, за кеф на селяните които ще си хвърлят *** по новия булевард и ще си карат гадните бараки, за да ни цапат въздуха.

9

Анонимен

преди 6 години

В нормалните държави не слагат бетонни ограничители, а умно използват трамвайното трасе за облекчаване на движението, особено на кръстовищата.

8

Анонимен

преди 6 години

Тези "пешеходни острови" по спирките са една голяма недомислица, която изкарва опасно хората на улицата. Единствената полза от тях е, че намалява разстоянието до стъпалото на превозното средство на градския транспорт, обикновено трамвай. За всичко останало влошава нещата.

7

Анонимен

преди 6 години

А кои са "спаси софия "-група неудачници

6

Пенсиокилър

преди 6 години

Като сте почнали сложете моля ЗАГРАЖДЕНИЯ на тъъпите острови,че дъртиъе гражданки на София третират булевард М Луиза пред Халите като пешеходна зона.

5

Анонимен

преди 6 години

Няма мисъл в тези предложения. Може би само в предложението да махнат кофите за *** има някакъв смисъл. Останалите предложения ще застрашат повече живота на пешеходците в сравнение със сегашното положение, както и очевидно ще затруднят движението по този булевард.

4

3.5к заплата СОФИЯ

преди 6 години

Напреде сме в София, няма 6-5, работиме здраво, изграждаме, подобряваме, смел скок към прогреса, сназад да тръгнем провинцията не може да ни стигне!

3

Анонимен

преди 6 години

В град София се строи, в прованса всичко се руши!

2

ЗА СЪЖАЛЕНИЕ

преди 6 години

Няма кой да СПАСИ "спаси софия "

1

Анонимен

преди 6 години

Май в крайна сметка селяните победиха софиянци.