19

Krom

преди 6 години

Поредния яхнал инициативата "бийте мигрантите". Не че на родината на Хитлер и трябва много, за да прегърне ксенофобията. Но, уникален? Чак пък, нищо уникално няма в този. За отношението съм съгласен. Не бива да хрантутиме цяла Африка и половината Арабски свят. Но този си е просто зализан ксенофоб, като много други. А при бюргера е достатъчно да споменеш, че някой ще му накърни спокойствието и вече те обича.

18

Анонимен

преди 6 години

Този е слаба работа в сравнение с нашите български гении.Например сегашния министър на икономиката на 21г. се е дипломирал по спец. право (6год. се учи правото).Друго дете чудо - Пеевски на 35г. вече има богатство за над милиард лева.Боко - от пожарникар до премиер трети път вече и най-важната фигура в страната последните години.

17

един друг

преди 6 години

В БГ полиците са с "вишу", всички по ръководните постове са с "вишу" и всичко е "прекрасно". А "вишу"-то го знаем каква му е цената. Професорите, които пишат оценките редовно ги дават по господари по ефира. Какъвто ни мат'ряла такива ни и професорите, такова ни и "вишу"то...

16

Румениге

преди 6 години

Е в България политиците като са с висше какво? Пълни некадърници!

15

дедо Ташунко

преди 6 години

И този път отлично попадение, г-жо Василева. Себастиан Курц притежава блестящ ум, безпогрешен политически инстинкт и е истинско явление след днешните политици. За съжаление е австриец, а не германец. Дай Боже да успее в начинанията си и даде пример на останалите европейски политици, как следва да се защитават интересите на ЕО. Това момче заслужава да стане канцлер на Австрия, или да отиде още по-нагоре и вземе мястото на Юнкер! Притежава великолепни човешки качества.

14

байхейс

преди 6 години

да-а-а .... този въобще и изобщо не е педоид .... сигурен съм че говори люксембургски

13

Анонимен

преди 6 години

"Според Курц спасените в Средиземно море мигранти трябва да бъдат връщани в Африка, за да бъдат отказани от в опитите да прекосят морето с риск за живота си."Напълно разумно решение! Иначе докато знаят, че ще ги спасят и ще се домъкнат на безплатната софра, ще продължават да рискуват живота си.

12

Анонимен

преди 6 години

До 16Ама като почнете да ми се правите на големите патриоти нямате равни. Видяхме ви всички колко струвате под статията за казармата уревахте всичко.

11

Анонимен

преди 6 години

Жалък червен рев ли чувам? То май друго не ви остана а хаха

10

ХА-ХА-ХА !

преди 6 години

Тя и нашата еврокомисарка Мария Помашка не е с голям ценз, но важното е, че добре *** на Юнкер ...Не се знае това австрийско *** чии хей смуче ...Така е при евроатлантизма. Свиквайте !

9

Анонимен

преди 6 години

Защо да се чудим?Наш Бойко дори с поартийни и служебни привилегии не е приет да учи в даскалото за ДС,при баща полковник от МВР и майка-учителка, и се издигна много повече- главен секретар, кмет на столицата,партиен лидер,три пъти премиер на БГ...Не е ли ясно,че в политиката и управлението влизат най-тъпите и некадърните?Това са хора с гладки мозъци,които ясно и точно осъзнават,че някой трябва да ги ръководи и те да изпълняват "ценните указания"- в противен случай умират от глад и простотия!

8

Анонимен

преди 6 години

Или има някоя баба в живота му, или сескуалната му ориентаия е объркана по друг начин. Лошо няма, стига да не гледа на нормалните с лошо око ;)

7

Анонимен

преди 6 години

Поредната поставена личност на едрия капитал във войната срещу патриотизма и доброто на обикновените хора.

6

Анонимен

преди 6 години

Краде идеите на Австрийската партия на свободата, а после се измята като чамова дъска и отива да целува ръка на баба Меркел... Стар филм, гледали сме го вече...

5

men

преди 6 години

поредното легке без ден трудов стаж, учило и незавършило политика и връзки с общественоста и готов да дава акъл и уклон на милиони хора. ти плати ли едно евро данъци бе мешкеренце? също така вземете ни уведомете на кого е гопеленце шото в големата политика не се влиза току така на ръководен пост. примери и бугаистаня колкото искате. я партизанско унуче, я син физкултурник на шофера на гомунистическо величие, я обикновен мутрафон с дедо изнасилвач и татенце кадър на народната милиция, я наследнствен клептократ син на ники добреф, я новоизлюпено юпи изучено на крадеж с народни пари по време на к

4

Анонимен

преди 6 години

Браво нее като кладежа де вика за един че баща му бил учител искам да го попитам ти какво намираш за учители инструктори и други мили мои постави се на тяхно място *** това няма как да стане заради такива с купено образование като вас държавата страда и дано час по скоро народа разбере че с пари се купува но не всичко или го имаш или го нямаш пари а и междудругото гордея се че съм син на такъв истински човек

3

Американ

преди 6 години

Ми то висшето много важно като гледам тълпите хленчещи историци, философи, класици, психолози, политолози и всякакви други "лози" например, а и не само тях..

2

Анонимен

преди 6 години

Австрия спечели Евровизия в 2014 с Кончита Вурст.

1

Брежнев Л. И.

преди 6 години

Австрийският Макрон ли?Доста смешно и повърхностно сравнение. Трудно е да се повярва, че германец с арийски вид ще е като франсетата.