84

Анонимен

преди 6 години

Както се казва: "Да намерим позиция на човека, а не човек за позицията".

83

Анонимен

преди 6 години

Даже облеклото й като на секретарка

82

Анонимен

преди 6 години

Марийчето Габриел е следващата Румяна Желева, но за съжаление този път ще ни спестят позора да я изгонят. Просто сега има елемент и на европейска шуробаджанащина. Жалко, че вместо ние да се извисяваме до нивото на Европа, тя се принизява към нашето. Иначе идеята за ЕС е толкова хубава, но почна да се изражда в някаква еврономенклатура. Дано ЕС да оцелее и да се отърве от разни недоразумения по върховете си, които съсипват отделните държави.

81

Анонимен

преди 6 години

Сега Мария Габриел яростно ще критикува Юнкер с реплики от рода на: "Другарю Юнкер, никой не може да ми забрани да Ви обичам!" или "Другарю Юнкер, вие прекалявате - съсипвате си здравето да работите за народа на ЕС."

80

Анонимен

преди 6 години

Ох дигитализация, ох кеф.Европейската дигитализация, голям кеф.

79

Анонимен

преди 6 години

Ей сега ще ни скъсат от дигитализация ...

78

Анонимен

преди 6 години

Тази кандидатура за еврокомисар ми напомня за "Криворазбраната цивилизация" на Добри Войников. Сложиха ни мадам Злата да ни дигитализира и европеизира. Хвала на такЪви демократи и вечна слава на евровърхушката! Благодарим ви, че ви има и можем да дишаме от същия въздух като вас!

77

Анонимен

преди 6 години

Поредната, която се сети, че е българка, когато има келепир. Тя цял живот се мъчи да изтрие българската си идентичност и тази на детето си, сега развява като "българска" представителка. Защо трябва точно хора, които са избрали да скъсат с българската си принадлежност, да ни представляват. Свършиха ли качествените хора тук?!

76

Анонимен

преди 6 години

Прочете статията "ШОКИРАЩИ РАЗКРИТИЯ лъснаха в ЕС, заради БЪЛГАРИЯ" за новата "българска" еврокомисарка с чужда фамилия. Разбирам, че много жени искат да си подредят живота, като се омъжат за богат чужденец. Също, че искат да придобият западна фамилия като знак, че са част от развитата цивилизация. Кръщаването на децата с типично западни имена, обаче, ми идва в повече. Но не това е важното. Ако ще си БЪЛГАРСКИ представител, трябва да живееш тук и да носиш бг име, както и детето ти.

75

Щастлив луд

преди 6 години

Ех, утре като се дигитализираме, ще падне такъв живот, че само си викам ДАНО!

74

Анонимен

преди 6 години

Дъртия пръч си беше поръчал нещо женско, що-годе младо и усвестно за еврокомисар ... и си го получи. Само дето не се сещам какво ще го прави, пък още повече не се сещам на нас за какво ни е.

73

Анонимен

преди 6 години

а само да попитам хората ще се дигитализират ли..имам клаустрофобия..

72

Текст към снимката

преди 6 години

Дърт еврокозел млада евровърба лющеше.

71

Анонимен

преди 6 години

Браво, ей това вече е Евро-визията на БГ.Юнкер дава-Габриел поема. (нямам превид жанра)

70

Анонимен

преди 6 години

Искахме да се отървем от комунистическата номенклатура, сега ни натресоха евро-чиновническа. Щом мъжът й е близък сътрудник на Жозеф Дол и той им е кум, тази жена няма място в европейските институции. Това е конфликт на интереси. Има достатъчно хора с добри качества за позицията, без да са връзкари и послушковци.

69

Евро Чичо

преди 6 години

Бре, бай Юнкер, трябваше да й възложиш нещо по-отговорно и прилягащо на България - например ресор по това колко зелени и криви да са еврокраставиците и колко червени и обли да са евродоматите. Щеше много да ни тича, да знайш, бай Юнкер. Ама нейсе, то и дигитализацията ни приляга, че само от единици и нули се състои, ама ние и това ще намерим начин да го оплескаме. Да ти е честита, бай Юнкер ... една комисарска заплата в повече измежду многото други безумни харчове за сметка на евроданъкоплатеца.

68

Анонимен

преди 6 години

До Наша гордост:))

67

Анонимен

преди 6 години

ЕС много е изпаднал щом утвърждава някой с опит на асистент или младши кадър

66

Съответствия

преди 6 години

Каквато ни държавата, такъв ни ресора, такава ни и еврокомисарката.

65

Наша гордост

преди 6 години

Ура, скъпи сънародници! Възложиха ни да управляваме водопад. Честита ни евроначалничка на водопада - компетентна, отговорна и професионално подготвена. Повече никога няма да се тревожим дали водата ще пада отвесно или ще се отклонява в евродопустимите граници. Да живей !