39

Гост+

преди 6 години

Някои стават смешни с тяхната мнителност и секретност - защо ли ми напомня на социалистическа България ? - дали някога се разбра кой ни открадна дизайна на мотоциклета Балкан

38

Христо

преди 6 години

Едно не мога да разбера. С този материал, сайтът ни уведомява какво е казала Мария Захарова по определен актуален въпрос. А информацията във Facebook е достъпна до всеки, който се интересува от темата. Странен начин да си вадиш хляба като журналист

37

14

преди 6 години

Нема да е зле неколко севернокорейски тояги да ударят краварника и да вкарат в размисългрозното лице на демокрацията -ФАЩ

36

До долния

преди 6 години

Пич, ти специално не можеш да вярваш на никого. Като ти гледа човек ориентацията няма как да не му се иска да те преметне ;)

35

Анонимен

преди 6 години

Ха, че на Русия ли трябва да вярвам. Вчера yшанките публикуваха елементи от социално икономическата си програма до 2030 година и какво видях.... Главната икономическа опасност за Русия били.... зелените енергийни технологии с които енергийната свръхдържава Русия не можела да се пребори. Явно трябва да се забранят тези сатанински западни технологии за да се отприщи моща на Русия.

34

упс...

преди 6 години

Тръмп предал на Лавров тайни?-----Мумията Срс и неговите пудели съвсем изперкаха!!!!!-)))))

33

Анонимен

преди 6 години

Народа е казал "гузен негонен бяга". Щом ушанките така официално отричат значи оня бърборан Тръмп всичко е казал.Тоя до края на годината няма да е президент.

32

Анонимен

преди 6 години

Лявото в Америка буквално вече произвежда сензации и "причини" за импийчмънт от нямане какво да прави. Не бях фен на Тръмп, но анти - Тръмп пропагандата мина отдавна всякакви граници и трябва да си крайно неграмотен или интелигентно *** за да се хванеш на подобни фойерверки..!! Демократите в САЩ паднаха на нивото на нашите комунисти, за които компроматът е основно оръжие срещу демокрацията и цивилизованата партийна конкуренция!

31

Анонимен

преди 6 години

Жалка руска картинка

30

Българин

преди 6 години

Поредната преекспонирана американска новина, целяща да търси под вола теле. Както беше и с "руската намеса" на изборите, с химическата атака на Асад в Сирия и много други. На срещи на такова високо ниво за какво се очаква да си говорят с Лавров? Да обсъждат прогнозата за времето ли?

29

Анонимен

преди 6 години

Вестниците са прави!Тръмп е толкова охраняван,че и да иска,няма друга възможност да сподели с когото и да е секретна информация освен при лични срещи!Нали така правят истинските шпиони? Иначе как ще ги хванат!...Да-а-а! Много е лошо да се прекалява с хапчетата ... Докторята казват,че боляло глава,получавали се халюцинации,дори и внезапни припадъци като на мисис Хи...От много демокрация и либерализъм ще е !

28

wild horse

преди 6 години

Вече дори не е смешно. Жалка работа! Започвам да мисля,че наистина Русия и Путин са най-великите, щом САЩ,ЕС и целият свят са поставени на колене. Американските медии в търсене на сензации така унижават собствения си народ,че е можеш да ги гледаш само с подигравка. Милите мушмороци.....

27

Мето

преди 6 години

По голем лъжец от дедо Асан от маалата е само бате Бойко и ние затова го уважаваме и убичаме и той бате Бойко пуска най многу фалшиви новини ама ние от маалатга знаеме че са фалшиви и затова още повече му праиме евала евала бате Бойко евала

26

Патриот

преди 6 години

ФАЩ еманация на лъжата и пропагандата!

25

Анонимен

преди 6 години

Руската *** е родината на фалшивите новини.

24

Анонимен

преди 6 години

Американците съвсем изтрещяха, но още повече изтрещяха нашите евроатлантически гъ--зо--ли--зачи, видно от някои коментари. Още по-жалки и гнусни безгръбначни.

23

Анонимен

преди 6 години

Съдейки по мижавите коментари денгите на руското посолство май са на привършване :)

22

Анонимен

преди 6 години

Захарова даде съвет да не се четат американски вестници, занимаващи се с разпространението на измислени "сензации".четете само руски вестници с най-истинската информация :))))

21

Анонимен

преди 6 години

Ха-ха-ха.....ЧЕ ТЕ ДРУГИ НЕ МОГАТ, освен фалшиви!!!! Това и президента им го каза!!!

20

ангел

преди 6 години

Ей, въртат и сучат само да измислят повод за импийчмант и да влошат отношенията между изтока и запада !