147

Блокиран в Дневник

преди 6 години

Ауу колко лош е Путин..Наистина, крайно време е американския сенат да избере най-подходящия човек за президент на Русия.И е крайно време тези не-демократи да предадат енергийните си дружества на най-добрата и най-демократична държава САЩ

146

Русия е...

преди 6 години

империя на злото!!!

145

Анонимен

преди 6 години

До БобиДа са живи и здрави родителите ти. Не вярвам целенасочено да са те възпитавали като лъжец. Ни постоянната защита на русйите интереси, с която активно се занимаваш не може да не те превърне в арогантен и отявлен лъжец, който не познава някакви морални граници. Не може да служиш на Империята ба злото и лъжата без да се превърнеш в нейно подобие. Ето, виж се. Въртил, сучеш, но не признаваш, че пишеш неистини. Т.е. лъжи. Дори и родителите си използваш като оправдание. Жалко.

144

ОсторожнО тровят

преди 6 години

Надо очень осторожно идет иноземная наглая диверсия .отравляют милиони с спец составки.В полша отравили милиони и создали СОлидарност. Отравлени еще имеют нелечимие повреждения в том числе на сознание. В Киевска Русия с зомби пиво и пси активние спец програми на украинском за несколко дней после включения черние пси генератори заграбили вся власт..

143

П.Петров

преди 6 години

Феодална държава си е Русия и още дълго ще е такава!

142

Анонимен

преди 6 години

До Боби...............Същото е и с данните от Росстат публикувани във википедията. Ако искаха да лъжат и мажат щяха всичко да дават в проценти(...............Ти лъжеш момче. И след това мажеш много яко! Но ти си русофил е и за вас това е характерно. Както е характерно и за господарите ви. робът не пада по-далеч от господаря. Цялата руска история е низ от опашати лъжи и митове. Лошото е , че такива като вас ги тиражират.

141

Анонимен

преди 6 години

До БобиStratfor?Айде стига бе!Все едно да питаш византиец за българската история!

140

Анонимен

преди 6 години

До БобиИстината не е обида Боби. Според мен човек, който не казва истината се нарича ЛЪЖЕЦ. И аз ти повтарям отново, че ти си точно такъв. ако истината те обижда, добре. но лъжеш, мойто момче. Лъжеш нагло и безочливо. И не се казва Рустат, РОССТАТ. Идва от Российская статистика. И това Старфор, дето ми прилича на Старбъкс, да не би да е СТРАТФОР? Дори и в момента пишеш неверни /лъжливи/ неща. хайде със здраве. *** да лъжеш някой друг по софийските градинки.

139

Анонимен

преди 6 години

До БобиЛъжеш бе Боби и не си признаваш опашатите лъжи. аз ти давам официалната руска статистика, ако не вярваш на Росстат, на кого да вярваш? Ти ми вадиш от девет дерета вода за да ми доказваш, че не си лъжец. Лъжец си и то ПАТОЛОГТИЧЕН! Една цифра, която си привел не отговаря на истината. Същото се отнася и до изводите и "експертните" ти оценки. Русофилията не прощава момче. Лъжеш повече и от Лавров и Путин взети заедно. Задминал си учителите си! Не ме занимавай повече с глупавите си оправдани

138

Анонимен

преди 6 години

До Боби............РФ 2017 по официални данни е 148(извинявам се за предишните 180 милиона разменил съм две цифри) плюс.........Не си разменил две цифри, просто си лъжец по природа. Бубунце, хващат те в лъжа и отново лъжеш. и отново за лесно проверяеми неща. поне научи руски и цитирай правилно колко е населението на Русия. "На 1 января 217 года по оценке Росстата в Росии было 146 838 993......"

137

vitoshaword

преди 6 години

Ако искате да прочетете нещо смислено и интересно vitoshaword

136

боби

преди 6 години

Само който не е живял в русия няма представа колко огромна, всеобхватна и брутална е престъпността там.Няма държава с толкова мощна и протежирана от властите престъпност.Дори и в големите градове,където има стремеж за някакъв ред през нощта улиците са празни, никой не смее да върви пеша.Малък пример-рускините държат портомонетата си в сутиените,а по-големи суми в гащите.Може и да ви се вижда смешно,но аз съм работил там години,това е всеизвестен факт, така беше през соца,така е и сега

135

Анонимен

преди 6 години

До Боби180-190 милиона население. Бубенце, не се свениш да лъжеш и за най-лесно проверяемите неща. русофилията е нанесла непоправими увреждания върху психиката ти. Станал си патологичен лъжец!

134

Анонимен

преди 6 години

Руската власт си е руска власт и може да си прави каквото си пожелае с крепостниците, 86% от които обичат диктатора. но защо разни задунайски маpгинали *** до небето от възторг от репресиите и защитават безобразията? Като им харесва тази практика да се изселят в русия

133

Анонимен

преди 6 години

Диктатура с насилие управлява и с кръв си отива !

132

Анонимен

преди 6 години

Путин, предай се !

131

Анонимен

преди 6 години

браво, третополовите трябва да се бият рязско и силно по главата

130

Лаврентий

преди 6 години

За всички има приготвен един волски бич..Сатанинската третополова идеология трябва да се задушава още в зародиш!

129

Кракра

преди 6 години

Воят на американските специални служби които работят за развалът на тази страна.Веднъж вече успяха сега гонени реват.Защо продължават да говорят за руска намеса в техните избори а имат закон с който са отделени милиарди долари за намеса във вътрешните работи на Русия..Аман от тяхната мания за величие и вечно дрънкане на оръжие.А тези за които реват са американски мекерета които нямат родина.Целият процес се нарича идеологическа война.

128

Анонимен

преди 6 години

Кремълската клика е в паника !При Путин Русия се върна в 19 век - Корупция, Започнати и недовършени войни, Изолация от целия Свят, Санкции, Изостаналост, Произвол на КГБ апарата, Беззаконие, Преследване на всичко що протестира и се движи по тротоара, Безперспективност за младите руснаци, Мизерия......всички налични предпоставки за нова Революция !