62

Анонимен

преди 7 години

Зле сте ,щом повечето българи живеят във мизерия,зле сте щом сте избрали да ви управляват разни каракачанки и компания.Зле сте щом ви грабят и убиват но няма осъдени.Въпреки всичко критикувате Фрау Меркел и се пресмивате на немците ,които са на светлинни години пред нас бедна ви е фантазията как живее едно средностатистично немско семейство и какво може да си позволи.

61

Анонимен

преди 7 години

До 75:не е вярно, купувам нова китайска техника Филипс и се обличам в нови китайски дрехи произведени за италиански марки.

60

Анонимен

преди 7 години

Всичко това ми напомня на песничката на немското девойче на Евровизия-Перфектен живот.Тази нация страда от мания за перфектност.

59

men

преди 7 години

дзомби апогалипсиса иде.... да живэ выкръстналото изчадие адово. европа е вече бита карта. в дойчистаня конфискуват празни жилища и гонят немски семейства от общинските. остават ги да изнасилват и обират. медиийното затъмнение е пълно а изборите са доста манипулирани. повратната точка е премината и от тук нататък само надоле.

58

Анонимен

преди 7 години

Половината българи се обличат със дрехи втора употреба от Германия карат ,коли и ел.техника втора ръка пак от там ,хиляди български граждани напуснаха родината си ,работят,учат и живеят във Германия.Много сте зле.

57

Анонимен

преди 7 години

Е--л сам ги и швабите Да си трошат главите.

56

М, да ...

преди 7 години

До Студент Чудесно е, че ти се чувстваш добре в Германия предполагам като чужденец, а немците с родословие как се чувстват сред не свои, м? Не немците са тези които си избират Меркел! пп. лошата и неприятна страна е, че у дома си / България / ти се чувстваш зле, както и самите кадърни немци които се насочват пък към САЩ!

55

френско

преди 7 години

не е възкръснала от нейните избори А от изборите на франсетата.за по малко от 24 часа след встъпване на длъжност на френския и другарката ми.нет го об.ада.нали ТОЙ ги харесва тез по старите....

54

До Норвегия

преди 7 години

На колко години ги задоми,от малцинствата ли си?

53

До Норвегия

преди 7 години

Ако си заминал за Германия през 1997г. след два месеца сватба,9 месеца бременност първото дете трябва да е сега между 18-19г,второто под 18г.все още непълнолетно,не трябвали все още да учат?Германия трябва да е супер сигурна за да оставиш деца на тази възраст сами.Може би си кацнал на готово при бабичката.Противоречиш си.

52

М, да ...

преди 7 години

До СтудентБлагодарение на политиката на Меркел и Ко-днес сме добре, но утре сме по зле - ЕС се стеснява към центъра с висока скорост не само от към страна на благоденствие на народите живеещи на тази територия ЕС ! Дошъл е момента в който крайниците истиват, имат слабо оросяване, а по късно и организмът ако не се вземат правилнита мерки за лечение загива!

51

Анонимен

преди 7 години

Германия бог да я прости! Отидох през 1997 година като нелегален имигрант през зелената граница. Само след два месеца се ожених за Германка създадох 2 деца изучих ги възпитах ги задомих ги и всичко вървеше добре. До момента в който Меркел не отвори границата и нахлу напаста от африка и азия. Неможах да свикна с гледката на кафени които заляха градовете. Преди една година се изнесох в Норвегия с жената въпреки че децата останаха защото не им се напускаше родината и добре платената им служба.

50

Студент

преди 7 години

Германия процьфтява от ден на ден, дай боже 10 пьти повече! По сьм загрижен за Германия да е добре от колкото Бьлгария! Защото бьлгария дава шанс само на грабителите, като каракачанки симеонки сидерасти *** мутри и тнт...Не ми е приятно така да пиша за дьржавата в която сьм роден и израсьл но това е истината господа претьрпевши!

49

Анонимен

преди 7 години

Еманципацията е виновна. Арабите се размножават по 4,5 деца на жена до 48г, а немкините 0,7 ама ходят на работа и искат все ръководни длъжности.

48

М, да ...

преди 7 години

И какво? Целенасочено и последователно Меркел съсипва немците като ги кара все повече и повече да се свиват в собствената си черупка! Матриархат! :))

47

Анонимен

преди 7 години

Старото си е старо и ученото си е учено. Нейният стар кумир Ерих Хонекер бе на власт едва 18 г.Тя положително ще го надмине.

46

До Василев

преди 7 години

Върви се прегледай!!!!Агент Бай Иван! Горно Нанадолнище!!

45

England / Essex

преди 7 години

Честито на ЕС , честити ви тарамбуки и на вас в БГ !

44

Анонимен

преди 7 години

"и ще гази панелни таласъми от Източна Германия."Значи да се сгази сама. Ако успееш да ни покажеш как ще стане ще ти дам пет кинта.

43

Бай Хой

преди 7 години

Простили са и защото са харесали бебетата, които им нацвъкаха мигрантите. Сега от 900000 ще станат сигурно два милиона през новия мандат