17

Анонимен

преди 7 години

Гледайте , особено в малките магазини , на колко градуса им работят хладилниците Масово не ги включват да пестят от енергията и продават на хората неправилно съхранявана стока В един магазин държаха храна при 15 градуса в хладилника , при положение че трябва да се съхранява най много до 4

16

Анонимен

преди 7 години

Гледайте в ютюб- ''Хрюши против '' - как руснаците се борят с техните търговци Ходят по магазините с камери , търсят храна с изтекъл срок и принуждават магазина да ги утилизира Ние българите само се оплакваме и нищо не правим

15

Друга гледна точка

преди 7 години

Прависте, така е чакат ни, *** ни и ни клатят и ни лъжат. Да се вдигнем и да променим нещата и страната. Съгласен съм. Само че да помислим за ценностите и хората. Хората в парламента и в комисиите отразяват желанията и ценностите на средния българин. за съжаление българина е мързелив, крадлив и терикат, поне такъв иска да е.Завижда на тези дето го работят, надява се един ден и той да може да хване келепира и така кервана си върви и ние си блеем. Трябват ни хората с истинска ценностна система

14

Анонимен

преди 7 години

ТЕЗИ ДЪРЖАВНИ КОМИСИИ СА АБСОЛЮТНО НЕНУЖНИ, ЗАЩОТО НИЩО НЕ ПРАВЯТ. ТЕ СА СЪЗДАДЕНИ ЗА ХРАНИЛКИ НА АКТИВИСТИТЕ НА ГЕРБСЪЩОТО Е И С ОГРОМНИЯ БРОЙ АГЕНЦИИ, МИНИСТЕРСТВА, ОБЛАСТНИ УПРАВИ И ПР. НЕНУЖНИ ХАЙЛАЗИ.

13

Анонимен

преди 7 години

Никой няма да защите интереса на овцете. Те затова са офце да се доят стрижат и онодват на задна прашка. Как си мислите в белите държави са постигнали това което са в момента? С чукане по клавиатюрите или с бъркане в носа? Не е така нищо не се постига. Постига се с леене на кръв. По възрастните си спомнят какво правеше народа през 60-те и 70-те години в западна европа. Лееше се кръв но постигнаха днешният си стандарт на живот и просперитет. А вие чакате да ви оправят! Да оправят ви с дебелият!

12

Наблюдател

преди 7 години

Комисия с традиционно за България занимание - закрила интереса на нарушителите! Срещу съответното заплащане "под масата" разбирасе! А като всяка уважаваща себе си българска комися, високо вдигнала най- популярния лозунг в "най - правовата държава" на ЕС : "Не гледайте какви ги вършим ами слушайте какво ви приказваме!"

11

Ayfie

преди 7 години

Stiga s toz pazar ot Bankia i Tsarska bistrica...

10

Анонимен

преди 7 години

Чувството за безнаказаност расте и е правопропорционално на сигналите, при които няма съставен нито един акт! Силно се надявам това чувство да ескалира и в един момент да не ти пука, дали днес ще събориш парламента...Буквално! С багер например...

9

Ангел

преди 7 години

Зеленчуковите магазини изключително много лъжат.Особенно ако вземеш 3-4 вида плодове зеленчуци.Трудно им се хващат спатиите.Трябва да запомниш цените и да си ги притеглиш у вас.Много пъти екранчето на електронната везна умишлено е замърсено от към твоята страна за да не виждаш грамажа.Вече купувам зеленчуци и плодове или от големите магазини където ти сам си ги теглиш или по 1-2 артикула най-много от пазара и вниматено гледам и пресмятам!

8

архимандрит Исахак

преди 7 години

Чувствам се сезиран. Ще ги разклатя под расото.

7

vlady

преди 7 години

Да сезират архиерея на арменската епархия архимандрит Исахак Похосян.

6

Анонимен

преди 7 години

Нема да ривете!Кой гласува постоянно за мутри и комунисти А?От 8 години държавата се управлява от тях и става все пи зле но вие си ги сакате, така че мълчете и си плащайте.

5

Анонимен

преди 7 години

"...по документи има контролен орган, а практически той не работи." Те всичките контролни органи у нас работят основно "взимане на рушвет", а в края на месеца - взимане на заплата.

4

Krumovo

преди 7 години

V Malko Tarnovo li tosi pazar? Ili v Veliko Tarnovo? Moje bi v Preslav ili Rilskia monastir? Troianskia monastir li pak?

3

Анонимен

преди 7 години

Цялото наречено държава се крепи на измамите! Държавата и структурите и живеят с Измамата. Като започнете от изборите "спечелени честно" от Тиквата, до сметките за парно, ток, вода, лекарства, горива и храни които са увеличени с Измама за да богатеят определен кръг. Обещсното от "пибедителите" също е измама, никога няма да бъде изпълнени. И продължава да се ***, основно за да трупат пари. Измамата тръгва от най-високо ниво до най-ниско! Ето защо сме най-бедни, не остава нищо за хората.

2

оставка

преди 7 години

Такава анархия и корупция няма дори и в Русия,пълен провал на защитата на потребителите.....

1

84 shengene

преди 7 години

Auuuu!Kade tova?Na bulevard Bruxelle 1 li?Na Vrajdebna Airport li?