5

Анонимен

преди 6 години

До УмникГоворим за различни неща, а сме хора и говорим един езикD

4

Умник

преди 6 години

Хахах много се засегнах да :) Просто споделям моята гледна точка. Освен това пак казвам, че болшинството от хората също не биха могли да проведат смислен разговор с Еко или Борхес. Освен това нито мечтая за това развитие на нещата, нито пък мисля, че съм Господ. Просто има хора в момента, които правят неща, които ще изумят човечеството в следващите години. Само преди 300 години е имало хора, които са твърдяли, че хората не могат и няма да полетят, защото не са птици...или богове, все тая. :)

3

Анонимен

преди 6 години

До Умник до 1Искаш да кажеш, че една машина би могла да води разговор с човек от ранга на Умберто Еко да речем или Борхес? Смилен и да го разбира.Все пак това съобщение ми бе предадено от машината, но дали и какво ще ти отговоря решавам аз. Виждаш ли, че ти се засегна, че обидих машината, а не тя.Сам доказваш тезата ми докато се мъчиш да я отричаш.D Не можеш да им инсталираш подсъзнание, аз и свръх аз.Не си господ. Но продължавай да мечтаеш

2

Умник до 1

преди 6 години

Да ти кажа честно, доста хора не се смеят на смешните филми на които се смея аз. От това не мисля, че някой страда особено. Относно поема...може пък и да успеят някой ден, защото AI ще разбира езика и даже ще може да го учи в движение от други хора и машини, след това ще може да подрежда думите в смислени изречения и рими. Да не говорим, че 99% от хората също не могат да пишат поеми. Относно 'бързо сметало и викосотехнологичен калем' си абсолютно прав, но някои хора и толкова не могат.

1

Анонимен

преди 6 години

Няма да се умора да питам защо умните ви машини не се смеят на смешните филми, които ми въпроизвеждат?Могат ли да напишат поема?Семаника когнитивност, друг път, това е просто бързо сметало и викосотехнологичен калем.