11

men

преди 6 години

общежития затворен тип и им намираме работа като викамо новартис да си тества лекарствата върху тях. не искат ли? бой и глад. преди това бехека и другите анти българи се забраняват като в русия и унгария. ама на наш тиквю му се лензят като го видят щото знаеят че е лесен за манипулиране и ще им ближе ръката докато не го провесим на витиня след като го удавим с плинки.

10

Анонимен

преди 6 години

Всеки себеуважаващ се българин, трябва да е поне малко расист в тия времена!

9

Анонимен

преди 6 години

Какъв расизъм ви гони? В България най-онеправдани са нормалните данъкоплатци. Всеки асарел-медет е вездесъщ. На бай Тошо глупавата идея да довлече полухора за да станем 9 милиона. Преди поне полицията ги строяваше. Сега само разни единици самодейци. Затова фармацията ни е западнала, защото няма колонии за тестове и пазар за продаване. Западните държави си счупиха краката да тичат до Африка за хубави щамове от Ебола. Така се инвестира в бъдещето - с оригинални разработки.

8

Анонимен

преди 6 години

До 11Какво е това "афгански" език? Поне като ще се правите на интересни понаучете това онова.

7

Анонимен

преди 6 години

В ГЕРМАНИЯ - АФГАНСКИ ЕЗИК, ТОЙ ВЕЧЕ СЕ ИЗПОЛЗВА ОТ ГОЛЯМА ЧАСТ ОТ НАСЕЛЕНИЕТО.

6

Хуманист

преди 6 години

А да сме ги канили. За нас нема, тия ще ги хрантутим, аре бегай. Що не ги вземат в ЦИК, там давали големи заплати. С диплома за средно 900лева.

5

Анонимен

преди 6 години

е кой е поемал ангажименти да храни мигранти ..и без тва първите няколко хиляди сълзливо ги представихте за бежанци

4

ХМ

преди 6 години

"Посочва се, че по препоръката за организиране на кампания за търпимост към мигрантите не е съобщен напредък."Кофти си е да плащаш на удобни медии и никои да не им се вързва.

3

к9

преди 6 години

Чи то в България колко бежанци има?Ние както винаги си имаме други проблеми,различни от тези на цивилизования свят.Дори и в проблемите си,сме изостанали.

2

Вярно е!

преди 6 години

Когато има дискриминация на бели хора-етнически българи, държавата не взима никакви мерки. дори в повечето случаи защитава и поощрява дискриминатора!Когато на някой лилав му се стори, че нещо го дразни, тогава се предприемат крути мерки.Затова е правилно да се каже, че нашите институции само частично се борят с расизма. Те налагат санкции, само тогава, когато някой лилав изквичи "дискриминират ме!", без да се анализира дали изобщо е имало някаква дискриминация.

1

ами

преди 6 години

Случайно Евросъюза поне един път да се заинтересува от жителите на страната България,как те живеят,а не само за тарамбуките да се интересуват!Да си ги приберат и гледат!!!