37

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 34Стамболов е една от най-мрачните фигури в българската история. Но за това пък е идол на русофобите. Този "апостол" не е чул как пищи турски куршум. Седял е на топло в руския Генерален щаб и е превеждал, а заплатата си е получавал в златни рубли. При потушаване на бунта на русофилите жестокостта му е стигнала до там да заповяда разстрела на героя Олимпий Панов, който му е бил като брат! Нечувани са русенските жестокости. Но си е получил саблените удари през кървавите ръце!

36

Анонимен

преди 6 години

Късмет имаха ! Кьсмет имаш ти иначе сега щеше да пишеш тука на ТУРСКИ....Прапрадядо ти, ако въобще е бил грамотен на турски ли е писал преди да дойдат руснаците?

35

Анонимен

преди 6 години

Сьдейки по моят пост :33. Тука има много почитатели на Ердоган

34

иван

преди 6 години

Толкова за добрите руско-турски отношения /според Путин/ , свалиха им самолет , после кораб-разузнавач , а сега ще ги "пазят" от някаква несъществуваща ИД !!!

33

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 27Подиграват се на Русия, днес на флота, вчера на авиацията, онзи ден на парада.че то не е ли за подигравка бе?- овцевоз потопи руски разузнавателен кораб- два от 6-те самолета на Кузя паднаха в морето- израелците си бомбардират складове с руски ракети в Дамаск когато си поискат- С400 и С300 не виждат ни израелски,ни американски ракетии т.н. и т.н.пълна скръб и кал по гърба са рашъните

32

Анонимен

преди 6 години

Лоши времена се задават за руската ***. Днес руското министерство на финансите съобщи, че до края на годината водката няма да поскъпва. Утехата за народа е гарантирана!

31

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 35Имам късмет, че Стамболов изтреоа русофилските оревратаджии и сега тук не се говори на руски. А ако не бяха щатите и Великобритания Германия щеше да граничи с Япония.

30

Анонимен

преди 6 години

Слава на руския военен флот урааааааааа той ще прати хиляди почитатели на Аллах при него

29

Анонимен

преди 6 години

преди 35 секундиДо Анонимен 30Късмет имаха ! Кьсмет имаш ти иначе сега щеше да пишеш тука на ТУРСКИ

28

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 30Късмет имаха руските ***, че имаха за съюзници Великобритания и САЩ!

27

Анонимен

преди 6 години

Турция ако не ги пази Босфора ще бьде анексиран както Крим.

26

Анонимен

преди 6 години

Агджа се опита да очисти и папата и после САЩ казаха че е заговор на православните.

25

Анонимен

преди 6 години

Не ИДИЛ, а Турция уби руския посланик и летеца на руския самолет.

24

Анонимен

преди 6 години

Наистина у нас има много глупави или платени писачи. Подиграват се на Русия, днес на флота, вчера на авиацията, онзи ден на парада. Според мен толкива глупави хора няма в днешни дни, платено е от чичко Шорош. Който е подценил Русия, СССР и ги е нападал мислейки, че са *** и пуяници, те са му влизали в къщата като победители. До сега никой не го е победил, дори технологично развитата Германия. А Турция каква опасност е, бита е 10 пъти от руснаците. Имаха късмет, че не стана 11ия и последен.

23

Анонимен

преди 6 години

Що Бьлгария била зле ! Ми като гледам тука какви писачи разбирачи са се сьбрали.

22

Грюгер

преди 6 години

Всеки турист облегнал се на парапета на моста и тежащ над 100кг е потенциална опасност :) И всяка блондинка на шезлонг на първата линия къщи (100м) :)

21

giorg...3

преди 6 години

dokato biahme s rusia,niamashe gladni,negramotni,narkomani,hora da spiat po peikite v chujbina,bezdomni v darjavata ni,hora bez rabota,bez dom...ne e bilo,a sega blagodarenie na ES i USA,arabite tapchat s droga decata vi,a vie im rakopliaskate kato na koncert,i na vsichko odgore pliuete rusia,...tia e vinovna za vashata nekadarnost.

20

Анонимен

преди 6 години

Великите победи на великия руски флот са далече в миналото. Сега както каза някой имаме кузя и корита които не могат да се справят и с рибарския флот на коя да е морска държава.

19

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 19Не са чували за Ушаков, за Орлов, за великите морски победи на руския флот!напоследък чух само за недоносача Кузя и че два от 6-те му самальота били паднали в морето :)

18

Анонимен

преди 6 години

До Анонимен 12Това ти ще го направиш. Внимавай да не се задавиш!