33

Анонимен

преди 7 години

Там нали умират от глад? Какви са тези всемогъщи хакери, които имат?

32

Отдалече

преди 7 години

Отдалече си личи че пак са хахомериканците от Вашингтон.

31

Ангел

преди 7 години

Абе вие луди ли сте.В Северна Корея се броят на пръсти хората които имат достъп до интернет.Нито имат необходимите познания,нито човешки капацитети да направят подобна атака.Всички знам че Хакерите са Руснаци откраднали кодовете на Американската Национална Сигурност!

30

Анонимен

преди 7 години

ха ха б.ахти и глупостите, браво днес големи сте в торилници майкооооо

29

ivan

преди 7 години

До BurzumВ паузите между варенето на кората изстрелват ракети достигащи до САЩ. А пък американските самолетоносачи аха да запалят и опа се развалиха.

28

Анонимен

преди 7 години

ама как може, я веднага САЩ на война със с.корея , ако това нне е повод да утрепеш млн.души пак си наа !

27

Анонимен

преди 7 години

До BurzumBurzum, тези които рушат не са гении. Гениите са тези които създават. Но като ти гледам акъла и от какво се възхищаваш ти самият едва ли си от тези които създават.

26

Анонимен

преди 7 години

Северна Корея - свързана с глобалната кибератака?..дааа, ето един хубав повод за "демократизиране" ким-чо...а това, че койните се сринаха след атаката, е малка подробност, при положение, че латкойна за месец скочи от 3.5 евро на 25 евро и беше време да се затвори позицията е също мааалка , дребна подробност в пейзажа.

25

А стига бе!!!

преди 7 години

Ха-ха хаааа...Снощи по радиото ИТ експерт анализираше вируса и на въпроса към него има ли политическа нотка в атаката и има ли държавна намеса в разпространението, след като основно Русия е засегната и т.н. и т.н. той иронично каза, че очаква накрая Северна Корея да се окаже виновна!Е не е истина! В к'ъв сят живеем!

24

Анонимен

преди 7 години

До ****Ми поне като не сте спрете да пишете простотии!

23

****

преди 7 години

До анонимен-20:Е всички не можем да сме като тебе IT специалист.

22

Анонимен

преди 7 години

Смешно е как хората тук си мислят, че могат да хванат вирус ей така от въздуха :))

21

Бау

преди 7 години

Не вярвам да са Северна Корея. Те нямаше да си правят труда да искат пари. Просто щяха да изтрият всичките данни и да объркат всичко. Да сеят разруха и хаос. Това са банда пубери получили информация от пубер бивш служител на NSA. Решили да изкарат бързи парички. В крайна сметка номера им не мина особено и ще ги хванат сигурен съм..

20

Анонимен

преди 7 години

До zeusЗащо толкова държите да пишете глупости нямам никаква идея.

19

Анонимен

преди 7 години

До ****Не знаех че ти трябва мощен компютър да напишеш вирус... барем имахте поне малка идея от материята преди да пишете глупости всичките.

18

****

преди 7 години

Бре той нашият правец вършел чудеса в СК,а ние да не знаем,я какви ги свърши,те щот СК е изостанала,и само правеца познават,и с него си работят.

17

zeus

преди 7 години

Пълни глупости, M$ са оставили вратичка в ОС за да може ФБР, ЦРУ и подобните им да слухтят. Това, че някой се е усетил и е използвал вратичката е друг въпрос, но проблема е в това, че е оставена нарочно.

16

Анонимен

преди 7 години

Ami ako sa nabedeni..Vsushtnost tova ne e povod za ataka,a za nastroika.

15

независим

преди 7 години

До АнонименТо в пълна сила важи и за вас русофобчетата цитирам отчасти:"Целия им живот се върти около това да мразят чибурашките.Ако ги няма, няма да имат никаква идея какво да правят с живота си."Познато, нали :)

14

Ко'не

преди 7 години

Чакай сега - Северна Корея не бяха ли тези изостаналите дето още орат в вол? Те там компютър виждали ли са? А, сетих се - те вече имат балистични ракети собствена разработка и потенциал за създаване на ядрени бойни глави... А това без компютри не става. Изглежда и добре обучени кадри имат. Като че ли в някой сфери догонват САЩ и Русия.