36

Анонимен

преди 6 години

До KHMER PRIDEДа са живи и здрави гърците, че и ние дошляците цоцаме от тях.

35

Анонимен

преди 6 години

НА КОРФУ И ХУБАВО И НЯМА МНОГО ХОРА, СЪШО И НА ТАСОС - ПО-БЛИЗО Е.

34

Анонимен

преди 6 години

преди седмица се върнах от гърция, след седмица пак отивам, този уикенд ще съм в българия. обаче не харесвам разгара на сезона им, жега и блъсканица. и у нас е така. нашето море не излиза по-евтино, нито пък тяхното. ние имаме винетки, те тол такси; у нас дерат кожи за чадъри, а там за нощувки. хубавите плажни почивки са на малдивите, бора-бора, мавриций, полинезия, но не всеки може да си го позволи.

33

Анонимен

преди 6 години

гърция има уникални плажове и заливи, факт. пълно е с риба, водата е кристално чиста. факт. имат около 13500 кв морска ивица, а ние имаме под 300 км, също факт. оттам нататък е въпрос на личен избор дали искате да ви лъже българин или грък, в това отношение сме твърде еднакви. такси атина-пирея при запитване на английски е 45 евро, а при запитване на гръцки - 7 евро. у нас са същите мошеници. приличаме си дори и в негативизма, ние ходим на море там, а те си местят фирмите у нас. напук.

32

Какво предпочитате?

преди 6 години

1.Черноморска глад,смрад и мизерия (+) или2.Среиземноморски рахат и пълен кеф(-)

31

митажки

преди 6 години

До УзоисалаткаНе си стъпвал от 10 години на нащо, ама иначе имаш стабилно мнение ?!

30

Гошето

преди 6 години

До 27................анонимнико ***....Тракийското море ми е по-близо с 400 км, цените са по-ниски отколкото на Черното море....къде искаш да ходя Бе ***...

29

Гошето

преди 6 години

Цените не ги вдигнаха гърците....*** ни БГ *** с пари, изкупиха хотелите на зелено и сега ги препродават....

28

do 29

преди 6 години

Пич, т'ва че не харесваш гърците не значи че морето им е скапано. Мога да ти кажа че са ноооого по-напред от нас, и не е само в държавният им дълг, а и като хора са по-хора от нас. Знаят и бизнес как да правят за разлика от бг курортите.

27

до коментиращите

преди 6 години

Ами ходете си в гърция никой не ви спира ! Друго си е да ви лъжат гърци .Мн прУст народ - стадо заспало ,чуждопоклонници , затова сме последни по всичко .

26

Вуйчо Ви

преди 6 години

Ами те "софиянцити" ходят на Гърцията... Иначе ние останалите - на дворчето на пейчицата и това е.

25

.

преди 6 години

По всички други теми пишете, че едва оцеляване, че получавате 200 лева заплата и живеете на хляб и сол, а тука ми лафите как не сте стъпвали по българското черноморие от 5 години щото сте ходели в Гърцияхахаха, смешнициии

24

До Радка Путкоматка

преди 6 години

Хахахахха, беги на Черноморец! Ах теез червени домати, Радка на Черноморец ги разклаати

23

Радка Пиратка

преди 6 години

Ах, Гърция! Как да ти устоя?

22

Радка Пиратка

преди 6 години

Гърция!Причини: 1.Нарастващата популярност на мъжете им.2.Нарастващата популярност на плажовете им.

21

Ристо Трактористо

преди 6 години

До до ристотрактористоХахахах мамини гъзари разбирачи...ходел ама нямало да каже къде...викаш тва Сен Тропе, тва Крит, тва Родос пасти да ядат..ти си знаеш едно супер яко хотелче дето сичко е ол-инклузив а? Е това е да си турбогъзар и да си ходиш на Черноморието..

20

до ристотрактористо

преди 6 години

слагай бурканите и чесъна в багажника и газ към гърция ,а и чадъра да не забравиш .Аз си ходя в БГ и ми е Супер ,но няма да ти кажа къде -точно такива като теб ми развалят пейзажа !

19

Узоисалатка

преди 6 години

10% ама е 100 пъти по-чисто и хубаво от БГ. Не съм стъпвал от 10 години в тая септична яма Черно море.

18

Ристо Трактористо

преди 6 години

От 2008 година ходя само в Гърция на море и реших миналата година по септемврийските празници да отида до Поморие със семейството, за да видим дали нещо не се е променило...чадър и два шезлонга 45 лева, за трети шезлонг за детето още 5 лева...после обяд две порции сафрид, две порции пържени картофи, 3 кебапчета и две наливни бири от капанче на плажа- точно 50 лева...100 лева за един ден на плажа..Мерси ама аз пак си отивам в Гърция.

17

Анонимен

преди 6 години

Не, няма да отида в Гърция на море. Не защото ми пука за скапаната *** и не защото нашето море е по-хубаво. Напротив - гръцкото е по-хубаво. Бил съм достатъчно пъти там, за да знам. И то все на различни места. Просто ще пробвам различни дестинации. Примерно ще опитам в Абхазия.А българите, които плюят по морето в Гърция... Милички мои... Гърция е от 3 страни... не... от 5 страни е море! Има толкова острови и толкова скрити плажове, а вие само Халкидики, Тасос и Лефкада познавате!