9

Анонимен

преди 7 години

Това нема как да стане! Баце каза, че границата ни се охранява най-добре в ЕС и пиле не може да прехвръкне. А и Винкело строи стената, не краде човека, прибира каквото му се полага. Всичко е провокация срещу Баце, да се омаловажават големите му успехи в развитието на България, високият стандарт, дългият и щастлив живот, уредената държава, силната армия, желязното здравеопазване и уникалната образователна система. Ей, завидяха на Баце за успехите и проруските провокатори вкарали две амуджи.

8

Анонимен

преди 7 години

НЕ СА БЕЖАНЦИ А НЕЛЕГАЛНИ ЕМИГРАНТИ И ДА БЪДАТ СЪДЕНИ СПОРЕД ЗАКОНИТЕ НА БЪЛГАРИЯ КОИТО ОНИЯ 240 ТЪРТЕЯ В ПАРЛАМАТА ОТ 30 ГОДИНИ ПОСТОЯННО ПРИЕМАТ И ПРОМЕНЯТ!

7

****

преди 7 години

Тези двамата,можеше да нахранят някой лъв,в някоя зоологическа градина,брз много шум,никой нямаше да знае къдеса,и никой нямаше да ги търси,и с това щяха да са полезни.

6

Анонимен

преди 7 години

Резервната гума се явява за тях първа класа, де с камили

5

обратно в дупката

преди 7 години

Обратно в дупката

4

Анонимен

преди 7 години

Защо да без документи тия диваци. Да ги екстрадираме в америка, страната на неограничените възможности.

3

Някой

преди 7 години

И след като са извършили престъпление защо не са в затвора заедно с граничните полицаи които са били на смяна когато е преминал камиона??? Така ли се пази държавна граница? След като не си изпълняват служебните задължения най- малкото трябва да ги уволнят дисциплинарно тези граничари. Това - в нормалните държави, а в България (както винаги) нищо няма да им се случи вероятно защото редовно се отчитат където трябва.

2

Анонимен

преди 7 години

България ще се спаси, когато и щомцапочне да интегрира и заселва такива бежанци.

1

Българина

преди 7 години

А граничарите какво са гледали? В ръцете на шофьора?