39

Анонимен

преди 7 години

Явно са му изгорели няколко бушона наведнъж, но не знаем защо. Пък и мен лично не ме интересува.

38

от Родопите

преди 7 години

абе,кви сте вие да давате оценки,кой какъв бил и що е...седнали пред компютрите и тръгнали диагнози да даваттва дете е пич...вие и исус изкарахте *** че ходил в пустинята че даже 40 дена...я не се излагайте

37

boto

преди 7 години

До ShoppЕми не би трябвало да пречи. В нормалните държави децата със СОП са наравно с другите деца в училище просто им се обръща повече внимание. Така те се ИНТЕГРИРАТ а не се запращат на майна та си у интернати и после да ревеме, че са престъпници. Ама пък така може да върнем и казармата да ги пази тея дето НИЕ сме изолирали и после им пращаме по един SMS за коледа и се хвалиме във Фейсбук, че сме го направили.

36

boto

преди 7 години

М да и тея с казармата МЪЖЕТЕ сега се трепат всеки ден по улиците щото са станали МЪЖЕ и са голямата работа. А и покрай тях трепат и някакви мишоци не ходили в казарма. Казармата във вида, в който аз я познавам беше единствено избиване на комплекси от комплексирани момчета и 2 години отделяне на човек от нормалния смят, което коства много за него. За тези, които не коства то живота не си е струвал и преди това.Ако една казарма те прави самостоятелен и силен мъж *** мъжа си.

35

от Родопите

преди 7 години

четох какви ли не глупости,как новината била изфабрикувана,че и защо ви занимавали с подобни теми....ами много просто, защо....защото България е именно като това дете...тя се лута...преди по тези места дрънчаха рала и се работеше..имаше училища,правеха се пътища,язовири,работеше се за една сериозна държава...а сега децата ни се скитат по чужди държави,сякаш ние си нямаме...тъжна е картинката в страната ни...много е трудно да изфабрикуваш нещо в Родопите

34

Анонимен

преди 7 години

И ти да живееш с майка си и баба си, когато си на 20 години, и ти ще изперкаш. Още преди няколко дни прогнозирах, че родителите му са го повредили, сега фактите се наместват.

33

Shopp

преди 7 години

Момчето е леко слабоумно - това не му е попречило да завърши средно образование и да стане абитурент. Интересна образователна система имаме.------------Навремето като ни приемаха в Комсомола, имаше изпит.Имаше един безнадежден случай, повтарял две години, от семейство на леки шизофреници, и му беше изписано на лицето. Чудеха се какъв по-лесен въпрос да му зададат и накрая го питаха кой е генерален секретар на БКП. Момчето и това не знаеше, но комисията въздъхна тежко и го приеха.

32

Случаен

преди 7 години

Затова трябва да има казарма! За да станат момчетата мъже! Ако има проблем при прегледите за казарма ще се докаже! А сега какво? Живял с мама и баба, Гледан и пазен до 20-та си година. отива да живее при баща си и ако бащата е малко по-строг и нехаен, а младежа с по-слаба психика. Е, та това се получава! Мъжете им трябва казарма, за да се отделят от родителите си, за да станат самостоятелни. Трябва да се възпитават силни мъже, а не хленчещи. Но семейството си знае проблема.

31

Анонимен

преди 7 години

ВИЖТЕ ДОБРЕ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРАБ!!!!!!!!!!90% ОТ ЕЛЕКТОРАТА НА ГРАБ Е СЪСТАВЕН ОТ СУБЕКТИ НА КОИТО МОЗЪКА ИМ ПРЕЧЕЛ И ЗАТОВА СА ГО ИЗОСТАВИЛИ ДА НЕ ГИ УБИВА!!!Е НЯМА КАК ДА ПРОСПЕРИРА ТАЗИ ДЪРЖАВА С ТАКОВА НАСЕЛЕНИЕ!

30

Анонимен

преди 7 години

Доста ми омръзна!

29

Анонимен

преди 7 години

Що не се признае, че момчето е изперкало? От ясно по-ясно е но баща му се срамува да го каже. Лечение в психиатрия му трябва. А телевизиите десет дни ни занимават с този перко.

28

ДДТ

преди 7 години

Така нареченото "ново българско кино" може да се възползва от случая и да направи филм,достоен за номинациите в Кан. Естествено, за бягството в гората ще е виновен някой бивш комунист, а борбата с гладни мечки и вълци ще е символ на свободолюбието и победата на демокрацията над тесногръдите националисти.

27

Един от Северозапада

преди 7 години

Дрогата не прощава. А доколкото знам, има разработени такива, дето не усещаш ни студ, ни глад, ни болка...

26

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 30 - да го напраат полицай!

25

Джедай Мастър

преди 7 години

"В гора, пълна с вълци и мечки"Ще кажеш, че Ивелин е като Лиам Нийсън във филма, където биеше вълци с голи ръце.

24

анонимен

преди 7 години

това момче трябва да се лекува сериозно и семеиството няма защо да криепсихичното му сьстояние

23

Анонимен

преди 7 години

Момчето изглежда добродушно, но определено му личи, че има леки психични отклонения. Дали не може да го накарат да поработи нещо смислено с ръцете си, с терапевтичен ефект? Това най-много лекува. Пък и може да поизкара някой лев да плати на хората, които се претрепаха да го търсят толкова дни.

22

питам

преди 7 години

и след хепи енда на историята, един въпрос: кой ще заплати за цялото удоволствие по издирването на епилираната душица? Не смятам, че е много редно и логично данъкоплатеца да плаща за това, че някой изтръпнал пубер е решил да се прави на безсмъртен!

21

Анонимен

преди 7 години

ей-брей, сандо кан, комшията-братчеда на 20 години три деца има, а тоя се загубил и не може да се намери 10 дена, тоя ли ше спасява българина от изчезване ??!!1

20

Край

преди 7 години

Момчето е леко слабоумно - това не му е попречило да завърши средно образование и да стане абитурент. Интересна образователна система имаме.