44

men

преди 6 години

гади ми се. какви са тези межетурки да ми дават уклон на бай х-то. избирал ли съм ги? гласувал ли съм за тях? воени почести за един отявлен педю дето със циониското чудовище шмеркелина иска да унищожи бялата раса. има ли мъже в тези държави бе?

43

Ха-ха-ха

преди 6 години

До Анонимен..............А бе *** ,к,во стана бре,н.................Православно-славянския морал в действи!

42

до 54

преди 6 години

Какво предупреждаваш Меркел тя това го знае и очаква да и излезе късмета за това е толкова щаслива и засмяна няма да се надява на късмет само от тъмнокожите мигранти.

41

Анонимен

преди 6 години

Тези така ще си направят нещата, че от демокрация ще минем на пълен диктат и колониално робство!

40

Анонимен

преди 6 години

ХАРТИЙКИТЕ, НАРЕЧЕНИ ДОЛАР НЯМАТ БЪДЕЩЕ.ИДВА НОВАТА СВЕТОВНА ВАЛУТА - ЮАНЪТ.

39

Анонимен

преди 6 години

Влизам и какво да видя все антикомунисти,все русофоби,все европейци от България.Много интелегентни хора от България.Много интелект лъха и професионализъм.А като излезеш на улицата или ще загинеш от някой европейски джип.Или ще ти сложат разреден бензин.Или някой ще изтупа олекотените си завивки върху теб.Или ... България е богата на хора които само дават акъл.,Добре е всеки да си погледне себе си

38

Анонимен

преди 6 години

До Един от СеверозападаТия информации от ТАСС ли ги разпространяват? Русофилията е опасна за интелекта!

37

Анонимен

преди 6 години

74 и как става тази работа на практика имаш ли си идея. Сигурвн съм че грам понятие нямаш . Как по точно ще се търгува в злато как ще минават безналичните плащания. Та нали цялото злато на земята е много по малко от световните активи. А бе като пишете глупости поне четете ли си ги

36

Един от Северозапада

преди 6 години

До Анонимен72 Кадафи го свалиха не че е диктатор, а за това, че щеше да се откаже от долара, искаше търговия в злато. А да видим, как ще свалят главите на 40 държави сега?

35

В кръга на майтапа

преди 6 години

Меркел, пази се! Тоя си пада по зрели жени, според терминологията. А аз мислех, че наш Гришо само го може това. Язък, пак ни изпревариха!

34

Анонимен

преди 6 години

71 хахахаха то така ако стваше и с какво ще заместят тези 40 държави доларът еврото бротанския паунд и японската йена които дуржат над 90 % от световната търговия

33

Анонимен

преди 6 години

До НОВ СВЕТОВЕН РЕД-_Прввилно колега си написал,че тези дни в Китай се случи нещо историческо и то е,че над 40 държави които съставляват повече от половината от населението на земята и 2/3 от територията на света взеха решение да развиват нов икономически модел и нови търговски отношения ,базирани на принципа на взаимната изгода,отхвърляйки долара и досегашната хегемония на евреите ,които чрез марионетките си в САЩ и ЕС и банкерите -лихвари ограбваха страните и хората по света.

32

НОВ СВЕТОВЕН РЕД

преди 6 години

ВЧЕРА В ПЕКИН ЗАВЪРШИ СРЕЩАТАНА КОЯТО СТАРТИРА НАЙГРАНДИОЗНИЯ ИКОНОМИЧЕСКИ ПРОЕКТ НА 21 ВЕК -ПРОЕКТА ЗА ЕДИННО ИКОНОМИЕСКО ПРОСТРАНСТВО, ИЗВЕСТНО КАТО ПРОЕКТА-НОВ ПЪТ НА КОПРИНАТА НА ТОЗИ ФОРУМ УЧАСТВАХА ДЪРЖАВНИТЕ ГЛАВИ НА 40 СТРАНИ,НАЧЕЛО С КИТАЙ,РУСИЯ,ТУРЦИЯ, ,А ОТ ЕВРОПА НА ГЪРЦИЯ СЪРБИЯ ,ЧЕХИЯ,УНГАРИЯ ,ИСПАНИЯ И ИТАЛИЯ.,КИТАЙ ПО ТОЗИ ПРОЕКТ ЩЕ ВЛОЖИ НАД 3 ТРИЛИОНА $ ,КАТО САМО ЗА СЪРБИЯ ПРЕКИТЕ ИНВЕСТИЦИИ СА 6 МИЛ $,КАТО СЕ ИЗПОЛЗВАТ САМО НАЦИОНАЛНИТЕ ВАЛУТИ НАЙ ВЕЧЕ ЙОАНА НАИЗБЯГВАКИ ДОЛАР

31

Анонимен

преди 6 години

Членството на България в ЕС и НАТО не подлежи на ревизия. На който не му харесва - чемодан - вокзал-Россия! Скатертью дорога!

30

Анонимен

преди 6 години

До Да беКогато Русия ни беше колонизирала за 45 години не квичеше. Когато 25% от икономиката ае държи ит руаки фирми, които не пкащат данък печалба и от години работят на "загуба" не квичиш. Ама срещу ЕС риташ. Каква е алтернативата русофилче? Евразийската *** ли?

29

Да бе

преди 6 години

Да бе! Ние българите се пръснахме от благоденствие в благоденстваща Европа. Благоденства си подставената да ни управлява от Меркел клика разбойници, за които са европейските фондове, с които Меркел ги подкупва, за да изпълняват нарежданията и да служат на интересите й, а за нас народа е вноската в ЕС, глобите, данъците.... На това ли му викат "благоденствие" Меркел и Микрон? Аз му викам колониална политика и манипулация, нечестна игра.

28

Анонимен

преди 6 години

Крайно време е да вземем сами да си оправим държавата. Тия са един въздух под наляганеи ако така продължат Европа ще се разпадне.

27

Анонимен

преди 6 години

Защо не написахте как се испърдяха в Китай и какво казаха китайците за протекционизма на бабата.

26

Карл Велики

преди 6 години

България се връща в 14 век .

25

Анонимен

преди 6 години

Меркентилната дали ще ощастливи Бабохлебеца?