28

do 27

преди 6 години

Какво значи да го откупува обратно или приватизира?! Терена се връща обратно на общината, а тея дето са въртяли парите и са купували-продавали да се опраят помежду си. Отделно прокоратурата трябва да се задейства.

27

Анонимен

преди 6 години

АКО ТОВА БЕШЕ В КИТАЙ, ЦЯЛАТА ПОЗЕМЛЕНА КОМИСИЯ ЩЕШЕ ВЕЧЕ ДА Е РАЗСТРЕЛЯНА НА СТАДИОН ПРЕД СТОХИЛЯДНА ПУБЛИКА.

26

Анонимен

преди 6 години

Много подправени документи, корумпирани нотариуси ии накрая нов собственик на много апетитен терен.Предлагам държавата вместо да го откупва, да го приватизира, заради неправилно придобиване чрез измама.

25

Джедай Мастър

преди 6 години

Чудно как Стилян Тютюнджиев все още е нотариус. Той никога нищо не е длъжен да проверява, в резултат от 20 г. насам в 99% от делата с фалшименто нотариални актовее забъркано неговото име, но човекът си бачка и няма никакъв проблем.

24

Анонимен

преди 6 години

Чудесна схема за изнудване на обикновенния гражданин.Няма такава държава.

23

Анонимен

преди 6 години

а аз ще дам клетвена декларация,че терена под нар. събрание е мой личен ! искам си НС,сматам да го превърна в хотел ! сщо така са мои терените на позитано 20, раковски 134, врабча 1 и няколко други. върнете ми ги,за да си открия ресторанти!

22

Стар комунист

преди 6 години

То по член 13 може да няма процедура, но със друг член има - наскоро откриха паметник на Лучников, тоя дето измисли реституцията, вадете члена и го освежете че много е сух.

21

Анонимен

преди 6 години

Некадърни те крадливи герберасти разсипаха държавата и откраднаха у това дето не може да се открадне. Иначе корупция няма де. Само в Румъния има.

20

Анонимен

преди 6 години

И как решиха, че е фалшива скица.Край София е пълно със села. Общината заграбваше земи на поразия

19

НС-то

преди 6 години

Аз имам документ че съм наследил сградата на НС-то от пра пра пра баба ми е имала ливада пасяла козички там.Сега имам планове да го направя публичен дом, не че сега не е та поне да продължим традицията.

18

Командира

преди 6 години

Метростанцията е частна собственост,без наследници.Познайте какво става от тък на татък. Вместо да се отчужди имотът от държавата,той/имотът/ ще се продаде на търг с тайно наддаване,и запазване анонимноста на новият собственик.Който разбира се ще е строителен предприемач със силно лоби в парламента.Просто класика.

17

Анонимен

преди 6 години

До BG СМЕШКИЖЕНА ТИ КАКВА СМЕШКА е.........................

16

Анонимен

преди 6 години

Добре де когато аз на времето си поисках нивите на дядо си които вече бяха в чертите на града на мене ми дадоха компенсаторни бонове защото имота вече бил видоизменен. На този образ как са му ги върнали. Да не би дядо му метро да е строил. Като си иска земите да му върнат това което са му взели -земеделски земи.

15

колио

преди 6 години

То София винаги си била сбирщина от села а около тях ниви та защо общината се е настанила в нивата на бай Иван тока е вопроса.

14

Анонимен

преди 6 години

Ако нещо е придобито незаконно, то се обезсилва. Т.е. няма такива продажби.Та кой иска да останат в сила, освен жилищната мафия? И ако прокуратурата не работи в интерес на жилищната мафия, тогава какъв е проблема?

13

BG СМЕШКИ

преди 6 години

тва са класически схеми за загрбаване на земя и застрояване ! новият частен собстник на имотът ше го даде или продаде за застрояване ..... близко е до метрото ..... има много такива схеми в държавата ..... стАВАТ а кромпирани нотариси и общински чиновници ..... платили са им за да променят имота на някъв човек , който дори е починал ....класическа схема - ИЗМАМА !

12

Анонимен

преди 6 години

Както е тръгнало, ще се разсипем. После тия, които ще дойдат, едва ли ще се съобразяват с "хелзингския комитет" и ще освободят и гетата от присъствие.

11

Анонимен

преди 6 години

ОСТАВКА НА ДЪРЖАВАТА И ТОЯГА ЗА ПОЛИТИЦИТЕ НИ, иначе народе няма да се оправим, ти хубаво спиш, но то не останаха хора в тази държавица изстрадала.

10

Анонимен

преди 6 години

До ВескоТо затова няма и осъдени.Освен, ако корупцията не се протежира от толерастите.

9

Веско

преди 6 години

Ох, добре че нямаме корупция!