13

Dedoviq

преди 7 години

Това, което дойчланд не успя да направи преди 70 години със сила го направи в днешно време с икономика..... Завладя Европа и сега всички трябва да й лижат *адника. Това и ще прави и макарончо, ще лиже кафявата цифка на шмеркел....

12

Страхил

преди 7 години

Реалност, скоро всички управляващи политици в Европа ще бъдат назначавани от ФАЩ,от фамилии Морган,Рокфелер,Варбург и главния Ротшилд.Зло идва от ФаЩ.

11

Анонимен

преди 7 години

За съжаление фракталното представяне на близкия хаос се констатира статистчески. Чрез контролиране на локални флуктуации се губи представи на потенциала на динамичния вискозитет, а осредняването на параметрите на средата води до нейната промяна в зависимост от прости ентропиини фактори.

10

Анонимен

преди 7 години

А пред бабата за която е женен какви са предизвикателствата?

9

ф

преди 7 години

Франция без Англия даже нямаше да е държава камо ли велика сила.Спомнете си за Чърчил ,който спаси Франция.Напротив,Франция остава в обятията на Дойчланд и не виждам изход освен да си подарят ядрените ракети на Берлин .

8

Анонимен

преди 7 години

Тестен макарон и глетав бабохлебец.

7

Анонимен

преди 7 години

Голяма реклама, много позитивен имидж, а той продължава да си е неопитен и ненадежден. Понеже е бабоeб бабите го лансират и не му правят спънки, както действат с всеки нормален човек. И накрая той ще им плати с вашите ресурси. Дойче веле ли я пусна и тая статия? За първи път позитивна статия за някого от тях. Може единствено да означава, че не е читава тая работа.

6

Анонимен

преди 7 години

Нима зомбираното евростадо ще разбере,че това откровено създание на Ротшилд ще бъде нещо различно от "богоизбрания" народ,таково,каквато е и Меркел и болшинството от натиканите във властовите институции на всички държави от ЕС,включителни и в нашата "територийка"?!Разберете,управляват ни представители на "богоизбраните",независимо,под какви гойски имена са прикрити и докато това не бъде разбрано и не се реагира навреме,жална му е майка на гойското стадо!

5

Анонимен

преди 7 години

Егати олигифрените от предните коментари..

4

Щирлиц

преди 7 години

Като си помисля,че и ние имахме подобен *** до неотдавна,направо се възгордявам,ц,ц...

3

Анонимен

преди 7 години

Предизвикателствата првд макарон,са кога по скоро да олиже дъррртото цвете на меркелина!

2

Теди

преди 7 години

Сигурно ще се справи. Щом може да вдига макарона от 64 годишна баба :)))))))

1

Анонимен

преди 7 години

Горките французи, овчици добрички, скоро всеки ще се страхува да отиде дори за уикенд там.