9

MAKEDON

преди 6 години

Bravo Jotova..... taka treba.... griza za malcinstvata.Potpisete Evropska konvencija za malcinstvata.

8

До 2

преди 6 години

Ако на някое от малцинствата в днешна България нещо от нашите закони не му харесва, свободно е да върви където ще! Границите са отворени.

7

Ей, Йотова!

преди 6 години

Най-възрастните хора, които познавах в моето детство, до смъртта си кълняха Георги Димитров заради това, че е заявил "Западните покрайнини никога не са били български!"А измишльотината "македонска нация", измътена в коминтерновските глави? Имаш ли изобщо представа, че след Девети септември в паспортите на част от населението на България е пишело "националност - македонец"? Знаеш ли какво се е случвало на онези, които са се осмелявали да протестират?С какви очи говориш там, комунистке?!

6

Анонимен

преди 6 години

В България НЯМА НАЦИОНАЛНИ МАЛЦИНСТВА...Как би обяснил това на Хасан, Мюмюн и Шукри? Както и на Петкан и Драган. Как и едните и другите би убедил, че са издънки на един народ?

5

Анонимен

преди 6 години

Предполагам че българската окупационна армия в Сърбия по това време не се е забавила много с отговора на тази диверсия!

4

Анонимен

преди 6 години

Абе Днес,да бяхте казали какво е станало преди 100 години,пак ли вашите читатели трябва да ви осведомяват?

3

Да се знае

преди 6 години

На 15 и 16 май 1917 г. сърбите влизат в Босилеградско през паравоенна формация на Коста Печанац. Тази чета се вдижи в Босилеградско само 2 дни, но вследствие на нейните издевателства 32 души са убити, 2 деца са изгорени живи, и е унижщожено имуществото на 317 български домакинства.

2

Анонимен

преди 6 години

Тя подчерта, че в изпълнението на правилата за европейско членство влиза защитата на малцинствените права в образованието, свободата на използване на езика, достъп до медиите и богослужение на роден език. Българското малцинство има право да участва в местното, регионално и национално управление.....А правата на малцинствата в България ще зачитаме ли?

1

daskal odrin

преди 6 години

bratia, chetete Koran...