23

СомбреросПистолерос

преди 6 години

ЧРД Грише ! Здраве пари и свободно време !

22

Българин

преди 6 години

Да ни е жив и здрав и още дълги години да ни радва със спортните си успехи!

21

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитров си е сам за себе си. Какво богатство за българския спорт е? За клюкарите - да. Богатство за българския спорт е например Христо Марков, когото сайтът не благоволи да отбележи като звезда. Той е единственият ни олимпийски шампион лекоатлет сред мъжете и освен това и треньор на олимпийска шампионка.

20

да знаете

преди 6 години

На 40 г може и да влезе в топ 10 . Ама защо ли ?

19

Тенесисто

преди 6 години

Честито!Григор е изключително богатство за българския спорт.Който поне малко се е занимавал професионално със спорт знае, колко трудно е да се играе на високо световно ниво, особенно в спортове , които са много популярни и се влагат много пари в тях.Вчера отпадна от Дел Потро за да може днес да си пие на свобода за РД, иначе щеше да го смаже.

18

Пабло Ескобар

преди 6 години

Сега ще кажа моето мнение като любител на тази игра. Гришо е един от най- комплексните играчи с възможности за тройката големи, но това явно няма да се случи. Не се работи с главата му (а там е пълен батак), личния му живот е по- важен от спортния, за толкова години в тениса не се научи да сменя темпото игра, няма заучени комбинации за затваряне на гейма, сета, мача, психическата му нестабилност го кара да се самопребива сам в спечелени мачове и невъзможност да ''обръща'' трудни мачове и др.

17

Анонимен

преди 6 години

Григор Димитровски е македонец као сите люде по тоа свет. Сите дръжави са създадени от античките македонци. Луната е изоставена почивна станция на македонската аристокрация. По залупен народ от макетата нема.

16

Анонимен

преди 6 години

Ама той е бил на 26 години !. Аз го мислех, че е на около 35 години . Той така изглежда външно.

15

Viktor Make

преди 6 години

Do MAKEDONti kakyv si be Olig0fren4o, za koi igrae ako ne za Balgariq, za maika ti li? I spri da pi6e6 4e si Makedonec.

14

Шабан Шаулич

преди 6 години

До MAKEDONМакедон,макрдон ,ама шиптар е председател на Парламентот у Скопие...

13

Канев Хасково

преди 6 години

Снощи срещу Дел Потро пак го обзе апатията...

12

Фен

преди 6 години

Да си жив и здрав! Много успехи и на корта и в живота! Не обръщай внимание на дребните злобни душички!

11

Радой Ралин

преди 6 години

Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни-гуни, вади-тури, народили чукундури. Хем e_ливи, хем крадливи, но най-вече завистливи.

10

MAKEDON

преди 6 години

Da e ziv i zdrav........ a toa'' nikogas ne igral za Bolgarija'' e normalno i toj kako Stoickov ke se otkaze od vas Bolgarite.....

9

яЗЕКА

преди 6 години

Защо да е "звездата на българския тенис" ? Никога не е играл за България, миналата година трябваше да играе на двойки за нашата страна,но отказа.

8

Анонимен

преди 6 години

Само на 26 години е. Нека натрупа малко опит и гледайте как ще ги разпилява на 30 години като стане. Търпение само се изисква от вас.

7

Анонимен

преди 6 години

На корта е жалък, но на дансинга е добър. Трябваше стане танцьор или жиголо.

6

Анонимен

преди 6 години

Abre hora li ste?Kakto si jelae neka si jivee i ne mu zavijdaite.Ne haresvam che ne govori za Bg mnogo v chujdite medii,no e mlad i zelen i ima kakvo da dade na sveta v tenisa.Da e jiv i zdrav i se chuvstva pulnocenen v svoite nachinaniya!Chestit Rojden Den!

5

Колега

преди 6 години

Да е жив и здрав и голям да му порасне......На моя бате да му вика......

4

Анонимен

преди 6 години

Всички казвахте, че след оня 5 часов мач с Надал на АО нашия ще върви само нагоре, а аз ви казах, че това ще му е последния голям мач вие не ми вярвахте. Гледайте го сега...пада наред! Тотално е сринат психически.